Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ay, az ve sık yemeğe çalış bari canım. Çok az kaldı belki haftaya azalmaya başlar. Sonraki hafta biter. Umarımm... yaaa kız mı diyorsun sen de:) hadi bakalım. Ben de iyice meraklanmaya başladım bak şimdi biriniz kız biriniz erkek deyince:) ben de hiç birşey hissetmiyorum içimden kız da erkek de geçmiyor.

Hala da iğnelerim ve fitilim devam ediyor. Yavaş yavaş dozajı azalta azalta bırakıcam ama daha 1 ay sürecek. 16. Haftada kesecekmişim hepsini.
4 hafta sonra ogrenirisin, belki ikili testte sana cinsiyet tahminimde de bulunur dr. Ben de hala estradiol hap ve banta, progesterone igne ve fitile devam ediyorum. 11. Haftadaki randevuda Ben de konusacagim ilaclari ne zaman birakmam gerektigini.

Hayırlı olsun, sımsıkı tutunurlar umarım sana..
Güzel bir sonuç alırsın. Rahat olmaya çalış, kendini kimseyle de kıyaslama. Çok zor biliyorum insan bir umut arıyor araştırarak... ama gerçekten her vücut farklıymış, her belirti her insanda farklı bir şey demekmiş.

ben en çok moralimin düzgün olmasına dikkat ettim bu sefer. Önce kendimi düşündüm. İstediğim zaman yatıp istediğim zaman kalktım. Sağlıklı beslendim. Kendimi stresten uzak tutmaya çalıştım. Transfer stresini de yaşamak istemedim, dileğimi dileyip olmazsa da hemen bir daha denerim diye motive etmeye çalıştım kendimi.. Olana kadar deneyeceğim elbette olacak diye düşündüm. İlerleyen günlerde de zaten olan oldu artık üzülsem de sevinsem de birşey değişmez dedim.
Her günüm bu derece rahat değildi tabii, arada gergin günlerim de çok oldu, sen bir de eşime sor 😄
Umarım öyle olur🤗 evet insan ister istemez farklı hissediyor sanki her an birşey olacakmış gibi. Çok güzel yapmışsın bende kendime bir dizi bulup ayın 6sina kadar izlemek istiyorum😂 bakalım biz daha yeni başladık ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor bakalım, herşeyin hayırlısı😊

Hayirli olsun canim. Eger hatching yapildiysa tutunma ayni gun de basliyabilir, yapilmadiysa 48 saat icin de basliyor. Bu 48 saat dinlenmeni bol su icmeni oneririm. Ben ilk gun sagima soluma donmeden sirt ustu yattim. Sonraki gun yine yattim ama koltukda oturup film falan izledim. Daha sonraki gunler yemegimi yaptim bulasigimi yikadim ama cok fazla ayakta kalmadan yaptim bunlari. Fazla yormadim kendimi. 5. Gun dusumu aldim.
Sagol canım🤗 onu sormadık onlar da söylemedi yapılsa söylerler miydi ki🤔
Ama test günüm ayın 6 si ordan çözebilir miyiz yapılıp yapılmadığını.
Anladım canım bende rahat olmaya çalışacağım inşallah, hayırlısı bakalım

Sagol canım🤗 onu sormadık onlar da söylemedi yapılsa söylerler miydi ki🤔
Ama test günüm ayın 6 si ordan çözebilir miyiz yapılıp yapılmadığını.
Anladım canım bende rahat olmaya çalışacağım inşallah, hayırlısı bakalım
Evet yapilsa soylerlerdi. Sigorta karsilamiyor extra ucret isteniyormus. Yapilmamasi cok buyuk bir sorun degil. Rahat ol, suyunu ic bol bol. Insallah sana tutunur bebisin. Dondurulmusun kaldi mi?

Evet yapilsa soylerlerdi. Sigorta karsilamiyor extra ucret isteniyormus. Yapilmamasi cok buyuk bir sorun degil. Rahat ol, suyunu ic bol bol. Insallah sana tutunur bebisin. Dondurulmusun kaldi mi?
Yapılmadı o zaman. Evet çok su içiyorum bir de kuru kayısı yiyorum. 9 yumurta toplandı bende . 7si tutmuş 1 tanesi de diğerlerine göre daha iyiymiş o 1 taneyi transfer ettiler bugün , kalan 6 tanesini de birkaç gün daha takip edecekler ona göre donduracaklar bize de mektupla bilgi verecekler . O yüzden bilmiyorum canım şuan beklemedeyiz

Yapılmadı o zaman. Evet çok su içiyorum bir de kuru kayısı yiyorum. 9 yumurta toplandı bende . 7si tutmuş 1 tanesi de diğerlerine göre daha iyiymiş o 1 taneyi transfer ettiler bugün , kalan 6 tanesini de birkaç gün daha takip edecekler ona göre donduracaklar bize de mektupla bilgi verecekler . O yüzden bilmiyorum canım şuan beklemedeyiz
3. Gun embriosu mu 5. Gun embriosu mu transfer ettiler?

4 hafta sonra ogrenirisin, belki ikili testte sana cinsiyet tahminimde de bulunur dr. Ben de hala estradiol hap ve banta, progesterone igne ve fitile devam ediyorum. 11. Haftadaki randevuda Ben de konusacagim ilaclari ne zaman birakmam gerektigini.
Ayy, keşke yapsalar öyle bir tahmin, merak etmeye başladım:)
Bant ben de kullanıyorum östrojen için. Benim bir sonraki randevum 14. Haftada olacak. Araya da test girecek bakalım 😶

Bende onu soracaktım size pazartesi opu yapıldı spermlerle birleştirildi ve bugün transfer yapıldı 3. Gün mü oluyor bu
Evet 3. Embriosu transfer edilmis. Yani sen de tutunma hemen hemen 4 gun icin de basliyacak. Once embrion 5. Gune gelecek sonra kabugundan cikip tutunmaya calisacak. Yapip yapmama sana kalmis Ben sadece tavsiye de bulunabilirim sana. Ilk 4 gun dikkat et , agir kaldirma. Dayanabilirsen de bir hafta sonra dus al.

Umarım öyle olur🤗 evet insan ister istemez farklı hissediyor sanki her an birşey olacakmış gibi. Çok güzel yapmışsın bende kendime bir dizi bulup ayın 6sina kadar izlemek istiyorum😂 bakalım biz daha yeni başladık ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor bakalım, herşeyin hayırlısı😊
Hiç bir şeyi kafana takmamaya çalış. Ooh ne güzel, dizini izle işte... 😊

Bende onu soracaktım size pazartesi opu yapıldı spermlerle birleştirildi ve bugün transfer yapıldı 3. Gün mü oluyor bu
Ben de DilanBoran DilanBoran gibi ilk 5-6 gün duş almamıştım. Çünkü ben sıcak suyla duş alan biriyim. Ne olur ne olmaz demiştim en iyisi hiç almayayım.
Hamam, sauna gibi sıcak yerler iyi değil çünkü bu dönemde de hamilelikte de.
Ev işi de hiç yapmamıştım.
Karından eğilmemeye de çalış canım. 😘😘😘

Evet 3. Embriosu transfer edilmis. Yani sen de tutunma hemen hemen 4 gun icin de basliyacak. Once embrion 5. Gune gelecek sonra kabugundan cikip tutunmaya calisacak. Yapip yapmama sana kalmis Ben sadece tavsiye de bulunabilirim sana. Ilk 4 gun dikkat et , agir kaldirma. Dayanabilirsen de bir hafta sonra dus al.
Ne güzel anlatıyorsun😊 teşekkür ederim. Evet doktor da dedi ağır kaldırma spor yapma ve stresten uzak dur dedi. Dusa da dayanırım ya sıkıntı olmaz😊 birşey soracağım bi de , az önce wc de şeffaf akıntıyla birlikte pembemsi bişeyler gelmişti ve bugün transfersen 45 dk sonra wc gittiğimde de geldi bu normal mi ve neden olabilir ? Sizler de yaşadınız mı?

Ben de DilanBoran DilanBoran gibi ilk 5-6 gün duş almamıştım. Çünkü ben sıcak suyla duş alan biriyim. Ne olur ne olmaz demiştim en iyisi hiç almayayım.
Hamam, sauna gibi sıcak yerler iyi değil çünkü bu dönemde de hamilelikte de.
Ev işi de hiç yapmamıştım.
Karından eğilmemeye de çalış canım. 😘😘😘
Evet bende duş almamayı düşünüyorum şuan 1 hafta kadar. Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için🤗 daha benim sorularım bitmez😂

Ne güzel anlatıyorsun😊 teşekkür ederim. Evet doktor da dedi ağır kaldırma spor yapma ve stresten uzak dur dedi. Dusa da dayanırım ya sıkıntı olmaz😊 birşey soracağım bi de , az önce wc de şeffaf akıntıyla birlikte pembemsi bişeyler gelmişti ve bugün transfersen 45 dk sonra wc gittiğimde de geldi bu normal mi ve neden olabilir ? Sizler de yaşadınız mı?
Normal canim, spekulum takildigi icin olabiliyor. 2 gun icin de duzelir.

Günaydın kızlar
Bir saat sonra çıkarız sanırım. Ama inanılmaz boğazım ağrıyor ve yanıyor dünden beri. Dün ateşim de vardı şu an yok. Havalar çok değişken ve sanırım hastalanıyorum
Ay, bol şanslar canım.. umarım hastalanmazsın. Hasta olursan da şimdi ilaç kuşlanabilirsin belki, doktorunla konuşursun.
Dilerim herşey güzel geçer 😊😊😊

Back
X