Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Çok geçmiş olsun canım inşallah çarşambaya kadar atlatırsın.

Kendin de başka bi tane kullanabilirsin bende femibion kullanıyorum 12. Haftaya kadar 1 numarasını kullandım doktoruma söylemeyi unutmuştum giderken sonra 2 numaraya geçtim bi sıkıntı olacağını sanmıyorum benim kullandığım biraz farklı 2 numarasında 2 tablet var ikisini birden kullanıyorsun. Emzirme dönemine kadar yazıyor bunda .

Aldım canım şimdi 2 numarasını.. deftere not almışım zaten 12. Haftadan sonra değiştirelim diye.
Femibion nasıl? Bi farkı var mı biliyor musun?

Evet evet ben de öyle daha yerken sonra ne yiyeceğimi düşünüyorum :) ama hiç doğru bir yaklaşım değil. Bunu acilen bırakmak lazım. Çok saol canım.
Çok geçmiş olsun canım inşallah çarşambaya kadar atlatırsın.
Saol canım hedefim çarşambaya kadar atlatmak. Umarım geçer.. en azından azalsa o da yeter.. şu an tam tepe noktasındayım bundan sonra iyileşme başlamalı bence

Yeni gördüm yazını, geriye gittikçe.. Bol bol dinlen uyumaya çalış. En iyi dinlenmekle geçiyor bu hastalık. Hep yat, uyuyabilirsen sürekli o çok iyi gelir, toparlarsın.
Diyordun o gün hasta oluyorum diye.

Aynen o gün hafif bir öksürükle başladı. Gerisi geldi. Yatıyorum tv izlerken uyuyakalıyorum zAten :) burnum tıkanıyor nefes alamadığım için uyanıyorum. Sprey sıkıyorum açılıyor falan yine aynı döngü :) ama çarşambaya düzeleceğim umarım

Tam geçmese de hastalıpın az daha iyi olursun canım bence çarşamba sabahına kadar, 5 gün olmuş oluyor. Hiç stres yapma kendine hastasın diye.

Aynen canım 5 gün uzun bir süre ve kendi haline bırakamadım direk ilaç başladım. Normalde azalması gerekir bakalım. Şimdilik dinleniyorum

Aslında 2 hafta beklemiş olucam. Sen elindeki ile mi devam ederdin? Bana da o mantıklı geliyor ama bir taraftan da yeterli gelmez mi acaba diye geçiriyorum.

Eczacı pek fark yok dediği için devam ederdim. Ben Türkiye de bazen doktora ulaşamazsam eczacımızın dediğini yaptığım için yine öyle davranırdım. Ama önemli olan senin nasıl iyi hissedeceğin canım. Devam edip ona takılacaksan değiştirmek en iyisi. Ben eczacının dediğine ikna olabilecek bir karakterim o nedenle de takılmazdım .

Canim dr lara gore oksuruk tutunmayi engellemiyor. Gecen sene 6 haftalik hamile iken oksuruk ve hapsirik baslamisti hep kendimi kotu hissediyordum Ona bir sey olacak mi diye. Esim de hep diyordu cok kotu oksuruyorsun diye. Kendini rahat hissetmen acisindan dedim canim istersen ertellettir diye. Transferden sonra ilac da kullanamiyacaksin.

Ç
düzeleceksin bence toparlarsın:)
Ben şimdi not defterime baktım, doktor söylemiş bana en baştan değiştireceğimi, hemen gidip aldım. Zaten içeriğine baktığımda çok az bir fark vardı. Bir de fazlası değil azı var bu yenisinin içinde. Şimdi içim çok rahat. Çok teşekkürler..

öksürük sorun değilse erteletmek istemiyorum. Bende böyle ağır gripten sonra bir ay kuru öksürük kalır, şu an o olmasın diye önlemler alıyorum. O da mevcut öksürüğümü azaltıyor. zAten 4 gün yoğun şekilde ilaç kullanmış olacağım. Yarından itibaren toparlanmaya başlarım sanırım. Ama böyle devam ederse arar doktora sorarız olmadı. Transferde de kendimi iyi hissetsem de soracağım grip için ne kullanabilirim diye. Bende ilaçlar var ama onların çoğunun transferden sonra kullanılacağını sanmıyorum. Belki parol olabilir. O da ateş düşürücü, ağrı kesici.. tedavi özelliği yok sonuçta. Böylesi daha da iyi olmuş.. gönül rahatlığı ile içebilirsin artık :)

Selam Hanımlar,
Bende çok şükür bugün ilk doktor randevumu atlattım. Burada Doktor randevusu almak çok kolay olmuyor hep ilerleyen aylara veriyorlar. Neyseki geçen Cuma bugün için bir doktor randevusu alabildim. Şansıma doktor Azerbaycan kökenli çıktı yarı Türkçe yarı Almanca anlaştık. Vajinal Ultrasonla bakıldı. Akıntı örneklerim alındı. Ayrıca idrar ve kan da verdim sonuçlarını iki haftaya alıcam. Eşim için de ürolog randevusunu en erken Haziran ayına alabildim. İnşallah ben de çok beklemeden sürece başlayabilirim. En azından ilk adımı attım. Bakalım ilerleyen zamanlarda beni neler bekliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayirli olsun ilk adimi atmis oldun, gerisi randevu tarihlerini bekleye bekleye gecer artik. Insallah devami da gelir bebisine kavusursun.

Tedavi için ilk adımı atmışsın. Zaman su gibi akacak ve bir bakmışsın tedavi bitmiş sonuç bekliyorsun. Umarım herşey yolunda gider çok beklemeden bebeğine kavuşursun

Tedavi için ilk adımı atmışsın. Zaman su gibi akacak ve bir bakmışsın tedavi bitmiş sonuç bekliyorsun. Umarım herşey yolunda gider çok beklemeden bebeğine kavuşursun
Teşekkürler kızlar inşallah dediğiniz gibi nasıl geçtiğini anlamadan güzel sonuçları beklemek nasip olur. Düşünmesi bile heyecanlı. Yaşaması kim bilir nasıl olur
Hayirli olsun ilk adimi atmis oldun, gerisi randevu tarihlerini bekleye bekleye gecer artik. Insallah devami da gelir bebisine kavusursun.

Aldım canım şimdi 2 numarasını.. deftere not almışım zaten 12. Haftadan sonra değiştirelim diye.
Femibion nasıl? Bi farkı var mı biliyor musun?
Femibion u tüp bebek doktorum tavsiye etmişti hep onu kullandım. Içinde bütün vitaminler var .Biraz pahalı diğerlerine göre ama iyi .

Inşallah canım ama kötü olursan iyi hisetmezsen erteleyebilirsin transferi .

stutgart böblingen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…