- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.141
Hoşbuldum canım evet ilk ama 39 yaşındayım, bir sürü badire nedeniyle ancak fırsat bulabildik :)
Insallah pozitif olur tedavinin sonucu canim. Dogru zaman buymus demek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım evet ilk ama 39 yaşındayım, bir sürü badire nedeniyle ancak fırsat bulabildik :)
Canım doktorum bana yasak demedi ama mesela sauna çok bilinen bir şey. Önerilmiyor. Ben yaklaşık 5-6 gün duş almadım sonrasında ılık duş aldım.Kizlar gunaydin, bisey sorucam transfer sonrasi doktorlariniz sicak su ve saunayi yasakladimi? Siz ilik suylami dus aldiniz?
Sagol canim cevap icin. Evet ben de sicak dusu cok duydum ama gercekmi efsanemi emin olamadim ama heralde garantiye almak icin ilik dus yapmakta fayda var. Senin hamilelik nasil? Ne zaman goruceksin bebisi yine?Canım doktorum bana yasak demedi ama mesela sauna çok bilinen bir şey. Önerilmiyor. Ben yaklaşık 5-6 gün duş almadım sonrasında ılık duş aldım.
Normalde baya sıcak su ile duş alan biriyim. O yüzden işi garantileyeyim diye duş almadım.
Bana da sadece 2 gun dus alma demisti. Sicak veya soguk demedi. Ben de 5. Gun ilik dus almistim. Ama simdi bazen arada sicak su ile dus aldigim oluyor.Kizlar gunaydin, bisey sorucam transfer sonrasi doktorlariniz sicak su ve saunayi yasakladimi? Siz ilik suylami dus aldiniz?
Ben de işi garantiliyim diye yapmamıştım. İçim nasıl rahat ederse öyle davrandım. Bemim iyi gidiyor canım. Bugün gördüm :) ikili tarama testi vardı. Orada gördüm... bir sonraki kontrolüm haftaya :)Sagol canim cevap icin. Evet ben de sicak dusu cok duydum ama gercekmi efsanemi emin olamadim ama heralde garantiye almak icin ilik dus yapmakta fayda var. Senin hamilelik nasil? Ne zaman goruceksin bebisi yine?
Ben de işi garantiliyim diye yapmamıştım. İçim nasıl rahat ederse öyle davrandım. Bemim iyi gidiyor canım. Bugün gördüm :) ikili tarama testi vardı. Orada gördüm... bir sonraki kontrolüm haftaya :)
Bana da sadece 2 gun dus alma demisti. Sicak veya soguk demedi. Ben de 5. Gun ilik dus almistim. Ama simdi bazen arada sicak su ile dus aldigim oluyor.
Masallah bebise canimBen de işi garantiliyim diye yapmamıştım. İçim nasıl rahat ederse öyle davrandım. Bemim iyi gidiyor canım. Bugün gördüm :) ikili tarama testi vardı. Orada gördüm... bir sonraki kontrolüm haftaya :)
Benim gunler degisiyor. Bir gun iyiysem diger gun kotuyum. Ama her gun 1-2 mutlaka cikartiyorum. Cok kotu bir sey devamli mide bulantisi ile evde dolanmak.Tesekkur ederim canim. Senin bulantilar be durumda. Gerci 3. Ay sonu tamamen gecer muhtemelen.
sese’cim benim doktorum transferden sonra bir broşür verdi, yapılabilecek ve yapışamayacaklar listesi. Yapılmaması gerekenlerde sigara ve alkol vardı. Yapılabilecelerde ağır kaldırabilirsiniz, spor yapabilirsiniz, saunaya girebilirsiniz yazıyordu. Ama ben şarjı bitmiş robot gibi durdum ilk gün :)Kizlar gunaydin, bisey sorucam transfer sonrasi doktorlariniz sicak su ve saunayi yasakladimi? Siz ilik suylami dus aldiniz?
stutgart böblingen
Bana yasaklamamıştı, normal hayata devam demişti. Ama yasaklayanlar da oluyor sanırım.Kizlar gunaydin, bisey sorucam transfer sonrasi doktorlariniz sicak su ve saunayi yasakladimi? Siz ilik suylami dus aldiniz?
Aldım canım şimdi 2 numarasını.. deftere not almışım zaten 12. Haftadan sonra değiştirelim diye.
Femibion nasıl? Bi farkı var mı biliyor musun?
Aaa çok güzel tablo canım teşekkürler hemen inceliyorumCanım bende Fertil kullanıyorum, femibion gibi içeriği zengin. Phase 1 de folik asit 800 ama omega yok sadece.
Folio’dan farkını görmek için karşılaştırması şu şekilde;
Eki Görüntüle 2264102
Valla folio’nun içinde çok az şey varmış feminion’a göre. Femibion’da hoşuma gitmeyen tek şey şeker ve tatlandırıcı gibi bir şey olması. Onun dışında baya çeşitli vitaminler varCanım bende Fertil kullanıyorum, femibion gibi içeriği zengin. Phase 1 de folik asit 800 ama omega yok sadece.
Folio’dan farkını görmek için karşılaştırması şu şekilde;
Eki Görüntüle 2264102
Evet öyle oluyo. Hep göresim var. Canım çok teşekkürler. Darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına.Ah super. Simdi insanin canida hep gormek ister. Eminim bebisi gordugun gunler baya heyecanli geciyordur. Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina:)
Valla folio’nun içinde çok az şey varmış feminion’a göre. Femibion’da hoşuma gitmeyen tek şey şeker ve tatlandırıcı gibi bir şey olması. Onun dışında baya çeşitli vitaminler var
Doktor bana folio dedi özellikle, niyeyse.. oysaki çok sadeymiş folio.
Çok teşekkürler canım bilgiler için. Yağ sürüyorum ben de. Cildim kaşınıyor, bi çatlayası var gibi sanki.Folik asite zaten folio diyorlar canım. Senin aldığında folit asit. Bizim kullandıklarımız gebelik sürecinde gereken takviye ve folik asit barındıran tabletler. Yani sadece folik asit almak yerine ek vitaminleri de tek tablette alıyoruz. Femibionda seker var evet, Fertil’de yok ama. Fertil schwangerschaft Phase 2 alıp 3. aydan itibaren başlayabilirsin.
Birde ben karın bölgemde çatlamaları engellemek için şimdiden yağ kullanmaya başladım, karnının şişmesini bekleme kullanmak için, şimdiden hazırlamak, nemli tutmak lazım karnımızı. Aklında olsun canım.
Opudan beri yata yata bir hal oldum. Hayır yatmayı severim de hastayken o da çekilmiyor :)dennisgo geçmiş olsun ve yarın bol şanslar canım! Bu grip seni transferden sonra yatırmak için kasıtlı gelmiş bence :) Boool su iç, minimum 3 lt. Ve hep yat. İnşallah çok güzel olacak sonuçlar!