- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.381
Belki daha erken hissedersin canım belli olmaz .Çok merak ediyorum ama daha var baya..
Cinsiyetini de daha öğrenmedin oda çok heyecanlı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki daha erken hissedersin canım belli olmaz .Çok merak ediyorum ama daha var baya..
Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.Aslında Türkiye deki eski sistem gibi deldi bana. Doğum evi ve her sağlık ocağında ebe olması..doğumlar devlette olacaksa o Doğum evinde, özelde olacaksa ebe ve doktorla olurdu ve Doğumu ebe götürürdü sanırım. Sezaryan olursa doktor devreye giriyordu diye biliyorum. Ayrıca sağlıkocağındaki bu ebeler kapı kapı gezip kadınların hamileliğini ya da korunmasını sağlıyorlardı eskiden ve hala belki Anadolu’da.. şu anda devam ediyor belki ama çok da aktif değil sanırım.
Belki şimdiden ayarlasan da olur belki doğum için seni hazırlar. Bir arkadaşım hamileliğindeki en yakın arkadaşın o olacak dedi.Ben hamilelik sürecinde duymadım canım ama doğumdan sonra için ayarlarsan gelip bebeği ve seni kontrol ediyor ve bebeğe nasıl bakman konusunda yardımcı oluyor ben şimdiden ayarlasam hamileligimde de istediğim zaman arayabilirmişim diye duydum .ama seninkini ilk defa duyuyorum.
Belki daha erken hissedersin canım belli olmaz .
Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.Aslında Türkiye deki eski sistem gibi deldi bana. Doğum evi ve her sağlık ocağında ebe olması..doğumlar devlette olacaksa o Doğum evinde, özelde olacaksa ebe ve doktorla olurdu ve Doğumu ebe götürürdü sanırım. Sezaryan olursa doktor devreye giriyordu diye biliyorum. Ayrıca sağlıkocağındaki bu ebeler kapı kapı gezip kadınların hamileliğini ya da korunmasını sağlıyorlardı eskiden ve hala belki Anadolu’da.. şu anda devam ediyor belki ama çok da aktif değil sanırım.
Belki şimdiden ayarlasan da olur belki doğum için seni hazırlar. Bir arkadaşım hamileliğindeki en yakın arkadaşın o olacak dedi.Ben hamilelik sürecinde duymadım canım ama doğumdan sonra için ayarlarsan gelip bebeği ve seni kontrol ediyor ve bebeğe nasıl bakman konusunda yardımcı oluyor ben şimdiden ayarlasam hamileligimde de istediğim zaman arayabilirmişim diye duydum .ama seninkini ilk defa duyuyorum.
Belki daha erken hissedersin canım belli olmaz .
Bugün mü gidiyorsun?Bende kızımı görmeye gidiyorum bayadır görmedim![]()
Canım 3 mayıs transfer günü 3. Gün embriyosu kaçıncı günüm oluyorKacinci gunundesin canim sen
10 dakika kesin hamileyim diye düşünürken 10 dakika sonra adet olucam diye düşünürken buluyorum kendimi böyle bir ruh hali CanımMerhaba
Merhaba
Nasıl gidiyor?
ben telefonumdan girdiğim için alıntı yaparak tek seferde yazamıyorum her zaman. Denedim ama uzun yazarken sorun çıktı..
Tek tek mesaj kalabalığı da yaptığım için kusuruma bakmayın![]()
Transfer gunu sayilmiyor canim.o yuzden 7.gunun bugun.Canım 3 mayıs transfer günü 3. Gün embriyosu kaçıncı günüm oluyor
Ay size iyi buluşmalar bol bol hasret giderin :)Bende kızımı görmeye gidiyorum bayadır görmedim![]()
Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.
Sen de yarın sonuç alacaksın değil mi?
Belki şimdiden ayarlasan da olur belki doğum için seni hazırlar. Bir arkadaşım hamileliğindeki en yakın arkadaşın o olacak dedi.
Evet, doğumdan sonra da her konuda yardımcı oluyormuş. Emzirme v.s.
Canım ikili testte sormuştum ultrasonda. Doktor daha çok küçük, ama sanırım erkek dedi. Ama kesin diyemem dedi. 12+5 ti o zaman.
Kendi doktorum 20. Haftadan önce belli olmaz dedi.
Sormayaydım. Kesin olmayan bilgi ile yaşamak daha zor oluyor.![]()
Bir sonraki randevum 19. Haftamda. Sonraki 1 ay sonra.. yani 3 ay bekleyeceğim belki de kesin öğrenmek için.
Canım 3 mayıs transfer günü 3. Gün embriyosu kaçıncı günüm oluyor
Benimde 12.haftada kıza benziyor kesin değil demişti bende hep kız hisediyordum zaten erkekler daha çabuk belli oluyormuş. Kesin 21.haftada bana kız dedi .Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.
Belki şimdiden ayarlasan da olur belki doğum için seni hazırlar. Bir arkadaşım hamileliğindeki en yakın arkadaşın o olacak dedi.
Canım ikili testte sormuştum ultrasonda. Doktor daha çok küçük, ama sanırım erkek dedi. Ama kesin diyemem dedi. 12+5 ti o zaman.
Sormayaydım. Kesin olmayan bilgi ile yaşamak daha zor oluyor.
Bir sonraki randevum 19. Haftamda. Sonraki 1 ay sonra.. yani 3 ay bekleyeceğim belki de kesin öğrenmek için.
Ebe ayarlayacaktım türk yokmuş hiç alman var ayarlamadım aslında iyi olurdu .Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.
Çıktım şimdi doktordan stg yaptı kalp atışı sanci ölçtü. Bebişim yüzünü göstermediği için 3d Yapmadik 2 hafta sonra tejrar kontrol var o zaman yine bakicaz. 1300 gr olmuş teyzesi .Evet, anlattığın sisteme benziyor. Doğum sonrası da yardımcı olacak.. hamilelik esnasında da hem fiziksel hem psikolojik destek olacak. Çok merak ediyorum aslında, bakalım.
Canım ikili testte sormuştum ultrasonda. Doktor daha çok küçük, ama sanırım erkek dedi. Ama kesin diyemem dedi. 12+5 ti o zaman. Sormasam söylemeyecekti ama:)
Bir sonraki randevum 19. Haftamda. Sonraki 1 ay sonra.. yani 3 ay bekleyecek miyim
Bugün mü gidiyorsun?Çıkınca haber et
neler yapıyor anlat
renkli ultrason ne zamandı?
Çok teşekkür ederimTransferden sonraki günden itibaren saymaya başlıyorsun canım. bugün 7. Günün...
3. Gün embriyosunun tutunması 5. Güne biraz daha geç oluyor ama transfer günü sayarken değişmiyor.
Sağol canım Benim de 17 mayıs test günüm ama o gün cuma herhalde pazartesine kalacakTransfer gunu sayilmiyor canim.o yuzden 7.gunun bugun.
benim de transfer 6 mayis.4.gunum daha.test tarihimi de 12.gun olarsk verdi.daha 8 gun var yani
Artık kontroller iki haftaya mı düştü canım. Ay ne tatlı minnacık 1.3 kg :)Çıktım şimdi doktordan stg yaptı kalp atışı sanci ölçtü. Bebişim yüzünü göstermediği için 3d Yapmadik 2 hafta sonra tejrar kontrol var o zaman yine bakicaz. 1300 gr olmuş teyzesi .
Ayni gun cikmiyormu sonuc? benim test gunum de 18i ama ayni gun belli olucakSağol canım Benim de 17 mayıs test günüm ama o gün cuma herhalde pazartesine kalacak
Benim de aynı gün çıkacak sonuç.. sabah kan verip öğleden sonra öğreneceğim.Ayni gun cikmiyormu sonuc? benim test gunum de 18i ama ayni gun belli olucak
Ben tüp bebek merkezine gidemeyeceğim kadın doktoru öğleden sonra kapalı o yüzden CanımAyni gun cikmiyormu sonuc? benim test gunum de 18i ama ayni gun belli olucak
Anladim canim.olsun.pazartesi ogrenirsin guzel haber verirsin bizlereBen tüp bebek merkezine gidemeyeceğim kadın doktoru öğleden sonra kapalı o yüzden Canım