Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Inan elinde olan bi durum değil alıyorsun yani dikkat da ettim olmadı bende saldım valla nasılsa hamileyim ye diyorum kendime bi daha böyle rahat olamicaksin:)

Doğumdan sonra veririz inşallah. Sende onu dinleme hiç Boş ver:)
Ya hayatının en özel ve en güzel dönemi.. Kilo da neymiş, dediğin gibi sonra verilir. Önemli olan bu günlerin tadını çıkarmak ve bence sen en iyisini yapmışsın.

Bence ebe olayı mantıklı. Böyle bi meslek var sonuçta. Bizim tek endisemiz zor elde etmemiz . Sanki hep doktor takip etse daha güvende hisseidyoruz o şekilde galiba. Ama her şey yolunda gidiyorsa ne güzel yasam koçu gibi olur iyi bi insana denk gelirsen
Ben de ebeye çok güveniyorum:) onun işi sadece bu çünkü. Doktorum kendisi de söyledi. Biz burada sadece ultrason ve kan testi yapıyoruz. Asıl işin uzmanı onlar dedi.
Teşekkür ederiz canım umarım biz de sizinle benzer bir gündem yaşamaya başlarız ve arkanızdan gelerek, sizin tecrübelerinizden faydalanırız.
Ben de bunu çok istiyorum, bütün kalbimle istiyorum canım 😊
Ben erkek hissetmiştim senin için genelde çıkar hislerim.
Sağlıkla hayırla doğsun inşallah cinsiyeti farketmez .
Iyi çok şükür herşey yolunda dedi kafa üstü duruyor inşallah normal doğar sezeryan olmaz tabi daha var dönebilir de.
Çok agrım oluyordu bi kaç gündür bebek vurdukça alttan fena agrım oluyor normal dedi artık ağırlaştı.
Inşallah darisi burdaki bütün arkadaşlara ve isteyen herkese olsun.
İnşallah canım:) elbette cinsiyet hiç ama hiç önemli değil. Sadece merak ediyoruz. Çok şükür. Artık yolun sonuna yaklaşıyorsun sen de:-) şükür🙏🏻
Dün akşama doğru başladı bu sabah yoktu. ama çok az oldu ve de kısa sürdü diye acaba fitilden olabilir mi diye düşünmeye başladım.
Umarım yerleşme kanamasıdır. Her şey olabilir diyorlardı hel. Fitilden de olabilir deniyor ama yerleşme kanaması da olabilir. Sakinliğe ver canım kendini. 1 günün kaldı. Güzel haberini bekliycem yarın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben tedavilerimde hiç kilo almadım hatta ilkinde çok kötü olmustum iki kilo da vermiştim.
Ama şimdi 13 kilo almışım hamilelik boyunca daha 10 haftam var 25 falan olur sanırım:)
Ooh ne güzel ne şanslısın. Çok sağlıkli beslendin belki de. Egzersiz yaptın mı?
Ben 3,5 kilo aldım şimdiden. 😕

Ya hayatının en özel ve en güzel dönemi.. Kilo da neymiş, dediğin gibi sonra verilir. Önemli olan bu günlerin tadını çıkarmak ve bence sen en iyisini yapmışsın.
Yani bari bu dönemde rahat olalım oylede böylede alıcaz kilo kacisi yok .
Sağlıksız beslenmiyorum dikkat ediyorum yediklerime tabiki ama kilo alicam diye kasmıyorum artık.
Zaten bi sürü vitamin ilacı falan da içiyoruz iştah da artıyor haliyle .

Ooh ne güzel ne şanslısın. Çok sağlıkli beslendin belki de. Egzersiz yaptın mı?
Ben 3,5 kilo aldım şimdiden. 😕
Sağlıklı beslendim hep tedavi döneminde hamileymişim gibi hassas davrandım. Egzersiz yapmadım hiç ama ilk tedavide yumurta toplamadan sonra çok kötüydüm iştahım da kapandı ve uzun bi süre ishaldim o yüzden kilo verdim .

Canım sen nerde yaşıyorsun unutmuşum. Doktora sorsam izin vereceğini sanmıyorum pek .
Zaten tutayım dedim eşim bide tehdit ediyor sen tutarsan ben tutmam bak diyor :)
Mısır. Ya zaten esimde tutma dedi dayanıklı degilsn falan. Ddm doktora sorarım izin verirse denerim ve kötü olursam bırakırım. E zaten uykuya biraz tutturuyrouz 😊 derken vakit geliyor. Ben açlıktan değil de yedikten sonra fenaym. açken göbeği taşıyabiliyorum yemek ve su dan sonra wc koltuk arası git gel.

Ben de ebeye çok güveniyorum:) onun işi sadece bu çünkü. Doktorum kendisi de söyledi. Biz burada sadece ultrason ve kan testi yapıyoruz. Asıl işin uzmanı onlar dedi.

Ben de bunu çok istiyorum, bütün kalbimle istiyorum canım 😊

İnşallah canım:) elbette cinsiyet hiç ama hiç önemli değil. Sadece merak ediyoruz. Çok şükür. Artık yolun sonuna yaklaşıyorsun sen de:-) şükür🙏🏻

Umarım yerleşme kanamasıdır. Her şey olabilir diyorlardı hel. Fitilden de olabilir deniyor ama yerleşme kanaması da olabilir. Sakinliğe ver canım kendini. 1 günün kaldı. Güzel haberini bekliycem yarın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yerleşme için geç değil mi sonuçta dün 8. Gündü. Neden oldu bilmiyorum ama umarım hamileliktendir. Yarın bu saatlerde cevabı biliyor olacağım zaten :) şimdilik birşeyler izleyip keyfime bakıyorum.

Yani bari bu dönemde rahat olalım oylede böylede alıcaz kilo kacisi yok .
Sağlıksız beslenmiyorum dikkat ediyorum yediklerime tabiki ama kilo alicam diye kasmıyorum artık.
Zaten bi sürü vitamin ilacı falan da içiyoruz iştah da artıyor haliyle .
Bende Protestan inanılmaz iştah açıyor. Yemek yerken bir sonraki öğünü düşünüyorum :)

Mısır. Ya zaten esimde tutma dedi dayanıklı degilsn falan. Ddm doktora sorarım izin verirse denerim ve kötü olursam bırakırım. E zaten uykuya biraz tutturuyrouz 😊 derken vakit geliyor. Ben açlıktan değil de yedikten sonra fenaym. açken göbeği taşıyabiliyorum yemek ve su dan sonra wc koltuk arası git gel.
Benim eşimde diyor nasıl tutucaksin biraz geç yemek yiyince ayılıp bayiliyorsun:)
Ben uyuyamiyorum pek sabah 9 da falan uyanıyorum ve aç olarak :)
Ama bende kahvaltı tek yapıyorum gün içinde meyve yoğurt falan gecistiriyotum herkesten çok acıkıyorum iftarda eşim inanmıyor diyor sen tutuyorsun :)
IFtardan sonra bende de şişkinlik oluyor çok kötü oluyorum geç satte yiyince öyle oluyor.

Yerleşme için geç değil mi sonuçta dün 8. Gündü. Neden oldu bilmiyorum ama umarım hamileliktendir. Yarın bu saatlerde cevabı biliyor olacağım zaten :) şimdilik birşeyler izleyip keyfime bakıyorum.
Inşallah yarın çok güzel bi gün olur senin için ve bizim için de inan ki o kadar çok yürekten istiyorum ki sizden güzel haber almayı her namazda duada hep aklimdadiniz hep dua ediyorum.

Benim eşimde diyor nasıl tutucaksin biraz geç yemek yiyince ayılıp bayiliyorsun:)
Ben uyuyamiyorum pek sabah 9 da falan uyanıyorum ve aç olarak :)
Ama bende kahvaltı tek yapıyorum gün içinde meyve yoğurt falan gecistiriyotum herkesten çok acıkıyorum iftarda eşim inanmıyor diyor sen tutuyorsun :)
IFtardan sonra bende de şişkinlik oluyor çok kötü oluyorum geç satte yiyince öyle oluyor.
Bence oruçlu değilsen o saati bekleme erken ye. Orda kaçta bilmiyorum da. Burda 6.45 gibi çok geç dgl. Ben erkenden yiyordum 5 ya da 6 gibi. Çünkü geç vakit olunca şişiyorsun. Esinle çay faslına sakla kendini ya da meyve. Yani erken yesen en azından akşam alıştırmalıklara yer kalıyor midede.

Inşallah yarın çok güzel bi gün olur senin için ve bizim için de inan ki o kadar çok yürekten istiyorum ki sizden güzel haber almayı her namazda duada hep aklimdadiniz hep dua ediyorum.
Birbirimizin ruh halini çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz benzer yollardan geçiyoruz. İçimizden birisi hamile olunca da beraber seviniyoruz bu nedenle :)

Bence oruçlu değilsen o saati bekleme erken ye. Orda kaçta bilmiyorum da. Burda 6.45 gibi çok geç dgl. Ben erkenden yiyordum 5 ya da 6 gibi. Çünkü geç vakit olunca şişiyorsun. Esinle çay faslına sakla kendini ya da meyve. Yani erken yesen en azından akşam alıştırmalıklara yer kalıyor midede.
Burda 9 u 5 gece falan açılıyor.
Bende hep beraber yiyelim diye hep bekliyorum bu saatlerde biraz meyve falan biseyler atıştırıyorum sonra bekliyorum .Biz ramazanlarda bütün aile beraber iftar yapıyoruz kaynana kayınpeder elti kayın orta katta buluşuyoruz bende orucluymus gibi yapıyorum:))

Burda 9 u 5 gece falan açılıyor.
Bende hep beraber yiyelim diye hep bekliyorum bu saatlerde biraz meyve falan biseyler atıştırıyorum sonra bekliyorum .Biz ramazanlarda bütün aile beraber iftar yapıyoruz kaynana kayınpeder elti kayın orta katta buluşuyoruz bende orucluymus gibi yapıyorum:))
birlikte yemek güzel de. Boşver geç saatmis erken yesen snn icin daha iyi olabilir. O saatren sonra yiyip yatmak zor. Gece zor hareket edersn.

Çıktım şimdi doktordan stg yaptı kalp atışı sanci ölçtü. Bebişim yüzünü göstermediği için 3d Yapmadik 2 hafta sonra tejrar kontrol var o zaman yine bakicaz. 1300 gr olmuş teyzesi .
Masallah prensese 🧿. Senin kiz cok nazli cikti annesi. Cinsiyetini bile zor gosterdi. Simdi de yuzunu sakliyor demek. Insallah iki hafta sonra detayli gorursun fistigi.
Teşekkür ederiz canım umarım biz de sizinle benzer bir gündem yaşamaya başlarız ve arkanızdan gelerek, sizin tecrübelerinizden faydalanırız.
insallah canim Ben inaniyorum sizler de bu gunleri goreceksiniz bir gun. Onemli olan hic bir zaman bebisinden vazgecmemek. Olmadi, olmuyor deyip bir kenarda oturmak degil. Onun icin caba sarf etmek gerekiyor.
Canim benim gecen sene transferin 9. Gunu yerlesme kanamam olmustu.

Back
X