Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Senin yoktur da bnm ckoyordu iste doktor 1100 gibi kg su demisti ben de korkmuştum minnack diye.genel manada dedim temizliği de ben nerdeyse hic süpürmedim evi diyebilirm.yani biz anlamayiz ama bu tarz seylerde basen tetikliyor olabiliyor.neyse inş gelmiş geçmiş olur vakitlixe gelir anne babasına. Amin

Allah razı olsun canım inşallah zamanında sağlıkla gelsinler hepimizinki .

Canim ben de kullandim defalarca arisutu bal poleni.bir turlu bir fark olmadi.gerci yine aklimdan gecirmiyor degilim.ama acaba bunun ozellikle kullandigin markayla alakasi varmidirki acaba.gerci benim aldigim marka da kotu degil diye biliyorum.yine de pes etmek istemiyorum ama moralim de tam yerinde degil suan.biraz toparlarsam kafami.o zaman karar vericem napicagima.yine de cok tesekkur ederim dennisgo canim.

Canım her tedavi yeni bir umut.. ama böyle hissediyorken başlamamak da bence doğru karar. Kendini en iyi sen bilirsin, yenilenip, yeni umutlarla başlayacağın gün mutlaka gelecektir. Yeter ki vazgeçme ve bu süreçte beklerken destek için diğer ürünleri deneyebilirsin. O da beni yoruyor dersen de en güzeli akışına bırakmak ve sonra harika bir moral ve yeni umutlarla tekrar başlamak.. sonunda ikimiz de pozitif alacağız buna inanıyorum. Olmaması için hiç bir neden yok bence. Sadece bazılarının yolu kısa,bazılarının uzun, bazılarının daha da uzun.. bizimkisi kısa değil demek ki.. ama bu yolumuzun sonunun nereye varacağını değiştirmiyor. Sadece biraz daha çabalamamız gerekiyor.

DilanBoran Merhaba arkadaşlar.. bende tüp bebek yapacam ama almanyada 40 yaşına kadar yardım oluyor bende neredeyse 42 olacam. Onun için acele etmeliyim yalnış birseçim yapmak da istemiyorum onun için deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Daha önce iki tüp bebek denemem başarısız oldu. Onun için çok korkuyorum. Türkiye de tüp bebek yaptıran yaptıracak olan var mı?

Ben yaptirdim olumsuz oldu ama problem benim yumurtalar. Sisli Memorial Semra Kahraman kesinlikle tavsiye ederim. Hosgeldin buarada. Yasa takilma yumurtan varsa 1 yumurtaylada oluyor.

Kizlar uzun zamandir giremedim. Mesguldum baya negatif sonuclara cok uzuldum. Ama biz negatif olmayacagiz. Yolumuza devam edecegiz. Bu konuda en basarili buldugum insan @dennisgo’dur. Senin pozitif durusunu ornek aliyorum Dennisgo’cum. Selmaal25 umarim hersey yolundadir simdi. Gecmis olsun canim. DilanBoran yelek hersey yolundami? Blablup yokmu buaralarda buara?

Canım senin de pek bir şey kalmadı tedavinin başlamasına umarım rahat bir tedaviden sonra pozitif sonuç alırsın.. ama negatif olunca da umutla devam etmek en güzel ve rahat olan çözüm. Diğer türlü kendimizi yıprattığımızla kalırız elimize de pek bir şey geçmez.

Sağol canım herşey yolunda şimdilik daha hastanedeyim .
Inşallah bi sıkıntı olmazsa yarın çıkarım .

Aynen canim katiliyorum dediklerine. Bizim de sinavimiz bu hayatta. Dunyada insanlarin yasadiklari problemleri dusundukce bizim ki bisey degil diyorum. Hayirlisi olacak sonunda. Su yolunu bulur.

Hos geldin abla. Insallah basarili bir dr ile en kisa zaman da baslarsin. Bana gore de bahceci nin basarisi daha fazlaymis gibi geliyor.

Mide bulantisi haric her sey yolunda canim. Sen de bu hafta icin de basliyacaksin. Insallah yeni dr yeni klinik sana bebisini getirir canim.

Mide bulantın hiç azalmadı mı canım? Acaba daha ne kadar sürecek? Kullandığın ilaçlar azaldı mı biraz daha rahatladın mı?
Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…