- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.581
Sağol ablam Iyim şükür artık ama daha çıkarmadılar. Belki bugün çıkarım diye düşünüyorum çok sıkıldım burda yaSelmaal25 canim nasilsin, hastaneden ciktin mi?
İlaçları bırakmak sabah bulantılarını kesmiş herhalde akşamkiler de bir an önce geçer umarım. Ama bu bulantılara tıp çaresiz kalıyor ona şaşırıyorum ben de :) ama neyse ki güzel bir sonuç için katlandığın sıkıntılar bunlar..Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.
Sağol ablam Iyim şükür artık ama daha çıkarmadılar. Belki bugün çıkarım diye düşünüyorum çok sıkıldım burda ya
Sağol canım çok şükür taburcu oldum şimdi geldim evime .Geçmiş olsun canım umarım bir an önce sağlıklı bir şekilde eve dönersiniz kızın ve sen
Cok gecmis olsun canim. Eve gecmene sevindim. Dr uyarilarda bulundu mu? Devamli yatman gerekiyormuymus?Sağol canım çok şükür taburcu oldum şimdi geldim evime .
Bende yolunda herşey canım. Fazl giremedim işlerim vardı. Hızlı geçti günler, sen nasılsın?Kizlar uzun zamandir giremedim. Mesguldum baya negatif sonuclara cok uzuldum. Ama biz negatif olmayacagiz. Yolumuza devam edecegiz. Bu konuda en basarili buldugum insan @dennisgo’dur. Senin pozitif durusunu ornek aliyorum Dennisgo’cum.Selmaal25 umarim hersey yolundadir simdi. Gecmis olsun canim. DilanBoran yelek hersey yolundami? @Blablup yokmu buaralarda buara?
Çıktın mı canım hastaneden? Nasılsın?Sağol canım herşey yolunda şimdilik daha hastanedeyim .
Inşallah bi sıkıntı olmazsa yarın çıkarım .
Canım sevindim eve geçmene.. nasılsın? Ne dediler?Sağol canım çok şükür taburcu oldum şimdi geldim evime .
Canım ya, bi bırakmadı şu mide bulantısı peşini.. umarım haftaya daha da rahatlayacaksın.Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.
Sağol ablam. Normal yürüyebilirsin ağır iş yapma süpürge falan bi süre kendi doktorun tamam derse yapabilirsin dedi .sürekli yatmam gerekmiyor .Cok gecmis olsun canim. Eve gecmene sevindim. Dr uyarilarda bulundu mu? Devamli yatman gerekiyormuymus?
Iyim şükür canım. Şimdilik sıkıntı yok herşey yolunda dedi zaten hep uzun uzun baktılar bebeğe her defasında. Bi sorun yok şükür.Canım sevindim eve geçmene.. nasılsın? Ne dediler?
Canim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.Kizlar nasilsiniz?
Hamisler göbecikler nasil?
DilanBoran migde bulantilari ne durumda yesil elma ve zencefilleri kemir bol bol sonra migde bulantin gecsin migde yanman baslasin
Geçmiş olsun Dilan. Bulantılar ne zamana kadar sürüyor acaba? Zencefilin iyi geldiğini bende duymuştum. Hatta burada Arap bir arkadaş evde zencefilden şeker yapıp yanında taşıyordu. Hem de tüketmesi daha kolay ve istediği zaman elinin altında oluyor. Sende öyle mi yapsan acaba? Dışarıya çıktığında da yanında hazır olurCanim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.
Sen nasilsin, prensesin nasil?
Sagol canim ne zaman gececegini bilmiyorum, dr bazilari bebek dogana kadar cekiyor dedi insallah ben o bazilarin icine girmem. Nasil yapmis sekeri acaba? Burdada bir kac markette zencefil sekeri gormustum olmazsa ondan aliyip deniyim aksamlari.Geçmiş olsun Dilan. Bulantılar ne zamana kadar sürüyor acaba? Zencefilin iyi geldiğini bende duymuştum. Hatta burada Arap bir arkadaş evde zencefilden şeker yapıp yanında taşıyordu. Hem de tüketmesi daha kolay ve istediği zaman elinin altında oluyor. Sende öyle mi yapsan acaba? Dışarıya çıktığında da yanında hazır olur
Bende arkadaşa sormuştum. YouTubedaki pastil tariflerini önermişti. Türkçe olanlara baktım malzemelerini kendine göre değiştirebiliyorsun. Bir çoğunun içinde toz zencefil var zaten. Bir göz at istersen Youtube’a. En azından kendin yapınca için rahat olur ve ne yediğini bilirsin. Hem de daha doğalSagol canim ne zaman gececegini bilmiyorum, dr bazilari bebek dogana kadar cekiyor dedi insallah ben o bazilarin icine girmem. Nasil yapmis sekeri acaba? Burdada bir kac markette zencefil sekeri gormustum olmazsa ondan aliyip deniyim aksamlari.
Yolu
Bende yolunda herşey canım. Fazl giremedim işlerim vardı. Hızlı geçti günler, sen nasılsın?
Çıktın mı canım hastaneden? Nasılsın?
Mide bulantisi haric her sey yolunda canim. Sen de bu hafta icin de basliyacaksin. Insallah yeni dr yeni klinik sana bebisini getirir canim.
Çok sevindim canım, çok geçmiş olsun. Az kaldı... :)Iyim şükür canım. Şimdilik sıkıntı yok herşey yolunda dedi zaten hep uzun uzun baktılar bebeğe her defasında. Bi sorun yok şükür.
Yarın kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek .
Ah be canım, enerjin nasıl? Halsizlik oluyor mu?Canim ya berbatim aksam ne yersem yiyim cikartiyorum. Bir de gece meyve yiyorum onu da cikartiyorum. Yesil elma Ben de ise yaramadi ama sicak suyun icine zencefil atip icecegim insallah ise yarar.
Sen nasilsin, prensesin nasil?
Kaçında gidiyorsun?Iyiyim canim ben de. Bakalim haftaya doktora gidicem ne diyecek. Ben de fazla gelemiyorum buaralar.
Ah be canım, enerjin nasıl? Halsizlik oluyor mu?
Kaçında gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?