Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Son haftam hele artik gel diyordum da ramazan olunca vazgeçiyordm aman dur diyordum. Ama dönemiyordm dışarı çıkamıyordum.ne varsa son ayda var zaten.ama şöyle artik doğum her an da olabilir. Ona göre hep hazırlıklı ol. Çantan hazır olsun. Sıcak içinde doğum sonrası da seninbiraz zorlayabilir. Neyse pozitif düşün emzirdikçe ve sıcakta kg veririsin kolayca ☺
Herşeyi hazırladım şükür bi eksik kalmadı odasını bile dizdim çantamı da hazırladım inşallah 37 dolunca gelsin artık diyorum ama biz böyle yanıyorsak çocuk nasıl dayanicak diyorum .
Inşallah dediğin gibi kolayca gider çok aldım kilo çünkü.

Herşeyi hazırladım şükür bi eksik kalmadı odasını bile dizdim çantamı da hazırladım inşallah 37 dolunca gelsin artık diyorum ama biz böyle yanıyorsak çocuk nasıl dayanicak diyorum .
Tamam sen hazirsn o zaman ;) neyse madem sıcak zamanını beklesin. Kac kg oldu bebek?

Kac kilo aldin canim? Bebis in kafasi dondu mu , sezaryen icin gun aldiniz mi?

Dün yengem de bu sıkntisindsn bahsediyordu. Ona kaplıca suyu iyi gelmiş. Tabi bunu yaparken hamile değildi. Doktoruna derdini anlatıp ona göre izin verir ya da vermez. Ama o tarz durumda tedbir amaclı Hep sirkeli su ile taharet yapılabilir.
Bunu söylemen iyi oldu canım. Suya 1-2 damla sirke damlatıp mı?

Daha hassas bir bünyen var demek ki. Doktorun yönlendirecektir zAten ama için rahat etmeyecekse en güzeli girmemek. Ben o kadar hassas değilimdir izin verse girerim bu nedenle.
İzin verirse ben de girmeyi düşünüyorum. Bayılıyorum suyun içinde olmaya... Hele ki bı havalarda.
Benim kardeşim ve hiçbir arkadaşım da benim kadar hassas değil bu konuda... Ben de böyle olmuşum.
Nasıl geçti bugünün?

Hiç söyleme havaları gerçekten ben dayanilmayacan duruma geldim soğuk duş alıyorum durmadan ellerim ayaklarım poaça hamuru gibi şişti 😂
Dün gece balkonda uyumayı denedim olmadı yine yatamiyorum sıcaktan halıyle halsiz düşüyorum bende yürüyüş yapamıyorum ama alışverişe çıkıyorum serin yerlerde dolaniyorum baya .
Çok az kaldı, o kadar zaman geçti bu da geçecek... ☺️🤗 az daha sık dişini, soğuk duşa devam et. Soğuk su iç, ayaklarını havaya dikip dinlen canım... benim de günde 2-3 kere duş aldığım oldu.

Benim mide bulantisi devam, aksam cikartmazsam sabah cikartiyorum. Ama arada bir iki gun cikartmadigim oluyor. Dr degistirdim ama bu dr un ultrason makinasi yok , perinatology e gitmen gerek ultrason icin dedi. Pap smear yapmak istedi izin vermedim. Ben her testimi tup bebek oncesi yaptirdim dedim, testleri yanimda da goturmustum. Vaginal hic bir sey istemiyorum dedim. Dr anlayisla karsiladi tamam dedi.
Aynen canim araba yolculugu daha guzel oluyor. Istedigimiz yerde duruyoruz, gezmek istedigimiz yeri gezebiliyoruz. Insallah tamamen iptal olmaz ama olursa da artik seneye bebis ile gideriz.
Arada 1-2 gün çıkartmaman bile iyi canım ya... doktorun anlayışlıymış ama niye yok ki ultrason cihazına ihtiyaç duymuyor demek ki...
seneye yavrunla güzel güzel ne tatiller yaparsınız, yılların acısını çıkartırsınız 🥰

☺️☺️ kilo dediğin gider canım boşver... ☺️☺️yakında gelecek bebeğin 💜

En son pazartesi günü bakmıştı 2600 dedi doktor yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş.
Hazirim valla ben 37 dolsa gelsin :)
Iyi kg su masallah 3 ya da 3 küsur olabilir. Normal olacaksa meryem ana otunu unutma. Sancıları hafife al diyemem ama ben yapabilirim diye motive et kendini.

Ben 18 kilo almışım şimdiye kadar daha da alıyorum.
Bebiş dönmüş şükür pazartesi gün almaya gittim hastaneye baktı dönmüş dedi inşallah başka sıkıntı olmazsa normal olacak.
Dondugune sevindim canim. Demek ki 34 den sonra bile bebekler donebiliyor. Saglicakla az agrili bir dogum olur insallah 🤲🤲

Bende epeydir giremiyordum. İki gün önce Türkiye’ye geldim. Gelmeden önceki gün doktora kontrole gittim hem bakterilerimden kurtulmuş muyum diye hem de kan sonuçlarımı öğrenmek için. Kan sonuçlarım iyi çıkmış sadece progesteron azıcık yüksek çıkmış bu yüzden tekrar kan aldılar. Bir de doktorum beni endokrinolojiye yönlendirdi şeker testi yaptırmam için. Acaba bunu kontrol aşamasında herkesten istiyorlar mıdır? Ailede şeker yok çok şükür. Şeker tüketimimim de çok yok. Bu testlerde bi sorun çıkmazsa kinderwunschzentruma (tüp bebek merkezi) yönlendirecekler. Bakalım inşallah herşey yolunda gider. Hem de kontrol ya da başlangıç aşamasında olanlar için de ne aşamalardan geçiyoruz taze bir bilgilendirme olsun istedim.

Iyi kg su masallah 3 ya da 3 küsur olabilir. Normal olacaksa meryem ana otunu unutma. Sancıları hafife al diyemem ama ben yapabilirim diye motive et kendini.
Evet kilosu iyi şükür. Ot var bende ama o anda aklıma gelirse koyarım. Zaten kolay olmayacaktır ama herkes yapıyorsa bende yaparım diye motive ediyirum kendimi ama bi yansan da korkmuyor değilim:)

Dondugune sevindim canim. Demek ki 34 den sonra bile bebekler donebiliyor. Saglicakla az agrili bir dogum olur insallah 🤲🤲
Evet kendi doktorum dönmeyebilir yeri dar dedi ama hastaneye gittiğim de dönmüştü çok hareketli olduğu için korkuyorum yine döner mi diye doktorda dedi doğum sırasında yine bakarız dönmüşse sezeryan olur yine .kanala girse dönemez artık. Bugün bakılacak girmiş mı diye ama hiç sanmıyorum:)
Sağol canım inşallah kolay olur .

Bende epeydir giremiyordum. İki gün önce Türkiye’ye geldim. Gelmeden önceki gün doktora kontrole gittim hem bakterilerimden kurtulmuş muyum diye hem de kan sonuçlarımı öğrenmek için. Kan sonuçlarım iyi çıkmış sadece progesteron azıcık yüksek çıkmış bu yüzden tekrar kan aldılar. Bir de doktorum beni endokrinolojiye yönlendirdi şeker testi yaptırmam için. Acaba bunu kontrol aşamasında herkesten istiyorlar mıdır? Ailede şeker yok çok şükür. Şeker tüketimimim de çok yok. Bu testlerde bi sorun çıkmazsa kinderwunschzentruma (tüp bebek merkezi) yönlendirecekler. Bakalım inşallah herşey yolunda gider. Hem de kontrol ya da başlangıç aşamasında olanlar için de ne aşamalardan geçiyoruz taze bir bilgilendirme olsun istedim.
Inşallah hayırlı olur tedavin sonuçların da güzel çıkar canım. Benim doktorumda beni göndermişti şeker testi banada yapılmıştı. Bizde de şeker hastası falan yok rutin bisey sanırım.

Evet kilosu iyi şükür. Ot var bende ama o anda aklıma gelirse koyarım. Zaten kolay olmayacaktır ama herkes yapıyorsa bende yaparım diye motive ediyirum kendimi ama bi yansan da korkmuyor değilim:)
Sifasina inandgm için ilk aklıma gelen şey ot oldu ;) hatta unutursam diye de bi tane de valize koymuştum. Ailen akrabaan onlara da verebilirsn3senin yerine suya koyup merym süresi ve dua ederler. Valla bilmiş gibi olup bilgi vermek dgl de maksadm seni motive etmek

Sifasina inandgm için ilk aklıma gelen şey ot oldu :KK66: hatta unutursam diye de bi tane de valize koymuştum. Ailen akrabaan onlara da verebilirsn3senin yerine suya koyup merym süresi ve dua ederler. Valla bilmiş gibi olup bilgi vermek dgl de maksadm seni motive etmek
Ben çok kişiden duydum otun iyi geldiğini inşallah unutmam koyarım. Sağol canım benim verdiğin bilgiler için .
Ben yine hastaneye yattım bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışında düşme oldu nst de kontrol amaclı hastaneye yatıcam 24 saat inşallah bi sıkıntı olmaz .

Ben çok kişiden duydum otun iyi geldiğini inşallah unutmam koyarım. Sağol canım benim verdiğin bilgiler için .
Ben yine hastaneye yattım bugün kontrolüm vardı bebeğin kalp atışında düşme oldu nst de kontrol amaclı hastaneye yatıcam 24 saat inşallah bi sıkıntı olmaz .
Hayırdır neden düşme olmuş ki. Kalp atışı kacta gösteriyor. Inşallah skntsiz sağlıkla gelsin.

Hayırdır neden düşme olmuş ki. Kalp atışı kacta gösteriyor. Inşallah skntsiz sağlıkla gelsin.
Doktor muhtemelen çok hareket ettiği için olmuş dedi ama yinede hastaneye gönderdi burda da nst yapıldı ultrasonla baktılar bi sorun yok açılma falan da yoktu önlem amaclı burda kalıp nst ye giricem bi kaç defa .

Back
X