- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #12.021
O zaman senin doğum yakın görünüyor.Aynen çok sık oluyor o sertlesmeler karnımın şekli değişiyor resmen .o yüzden sanci çıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman senin doğum yakın görünüyor.Aynen çok sık oluyor o sertlesmeler karnımın şekli değişiyor resmen .o yüzden sanci çıkıyor.
Benim sancim 35 40 a çıkınca hiç hissetmiyorum milketinki 30 olunca inliyorlar valla benmi anormalim onlarmi bilemedim :)O zaman senin doğum yakın görünüyor.
Yok ben de hissetmedim şancı falan. Son siddetlileri de emin ol unutturmayandanBenim sancim 35 40 a çıkınca hiç hissetmiyorum milketinki 30 olunca inliyorlar valla benmi anormalim onlarmi bilemedim :)
Umarım yakindir çok uzamasın:)
Sen turkiyede tedavi olmustum sanırım canım sonucun ne oldu.Merhaba bayanlar Almanya frankfurt çevresinde tüp bebek tedavisi olan var mı
Olmadı negatif.Bi kaç ay Sonra tekrar başlıyacağım ama kararsızım nerde yaptırayım?Burda eskiden gittiğim yerin dışında başka yer bakıyoruzSen turkiyede tedavi olmustum sanırım canım sonucun ne oldu.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur .Olmadı negatif.Bi kaç ay Sonra tekrar başlıyacağım ama kararsızım nerde yaptırayım?Burda eskiden gittiğim yerin dışında başka yer bakıyoruz
Darmstadt nasıldıHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur .
Ben bi defa darmsstadt da yaptım orda da klinik var bide offenbach da yaptım. Araştırırsan vardır etrafta .
Evine çiktin mi selma? Nasıl oldunuz ?Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur .
Ben bi defa darmsstadt da yaptım orda da klinik var bide offenbach da yaptım. Araştırırsan vardır etrafta .
Ben ilk tedavimi orda yaptım memnun kalmadım ama memnun kalanlar var .O yüzden degistirdim orda da türk doktor vardı. Ama offenbach da memnun kaldım olmasaydi bile orda devam ederdim yine rabbim nasip ederse ikinci yi de orda yapmayı düşünüyorum.Darmstadt nasıldı
Evet çıktım canım allah razı olsun Iyim daha .Evine çiktin mi selma? Nasıl oldunuz ?
Yeni tedavin başından sonuna kadar kolay geçsin ve sonu da güzel olsun canım. Arada motivasyonun düşebilir ama sonuçta bu yolun sonu güzel ve yüz güldürücü olacakÇok sagol cnm ya. Moral, motivasyon oldu soylediklerin. Insallah canim iyi olur sonucu. Pek bisey dusunmeden yapmak lazim. Hayirlsi bakalim.
Geçmiş olsun canım.. Doğuma az kaldı sağlıkla gelsin kızın.. büyüdükçe yarı daralıyor gelsin de rahat rahat geniş geniş hareket etsin :)Evet çıktım canım allah razı olsun Iyim daha .
Allah daha iyi etsin inş.Evet çıktım canım allah razı olsun Iyim daha .
Evde dinlenme zamani simdi, dr herhangi bir tavsiye verdinmi, yapman veya yapmamanlar ile ilgili?Evet çıktım canım allah razı olsun Iyim daha .
Bende offenbach a gitmiştim Hatta bütün testlerimi yaptırdım tedaviye başlayacakken vazgeçtim diğer yerlere bi bakayımBen ilk tedavimi orda yaptım memnun kalmadım ama memnun kalanlar var .O yüzden degistirdim orda da türk doktor vardı. Ama offenbach da memnun kaldım olmasaydi bile orda devam ederdim yine rabbim nasip ederse ikinci yi de orda yapmayı düşünüyorum.
Sağol canım. Amin inşallah hayırlısıyla gelsin inşallah ikimizde bunaldık sanırım psikolojik olarak da iyi değilim çok sıcak çok bunalıyorum.Geçmiş olsun canım.. Doğuma az kaldı sağlıkla gelsin kızın.. büyüdükçe yarı daralıyor gelsin de rahat rahat geniş geniş hareket etsin :)
Sağol canım allah razı olsun.Allah daha iyi etsin inş.
Yok canım bisey demedi zaten benle alakalı bisey değildi kalp atışı düştü bi saniyelik tedbir amaclı yattım hastanede.Evde dinlenme zamani simdi, dr herhangi bir tavsiye verdinmi, yapman veya yapmamanlar ile ilgili?