Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım bak bakalım kutuda ne yazıyor? 2. çizgi varsa gebelik var demek. Koyu veya açık farketmiyor. Kutuda resimli olarak yazması lazım, 2 şekilde de pozitif demektir diye.
Kutuda silik de olsa var diyor canım. ama benim takıldığım sonuçta 5. Gün embriyosu ve bugün 9. Gün; bu kadar silik olması,değerin de düşük olduğunu gösterir diye kimyasal olabilir dedim. Ama iki gün sonra göreceğiz. En güzeli kan testi ama hep 9. Gün başlıyor lekenlemeler diye yapayım pozitif negatif neyse sonuç günü rahat edeyim dedim. Ama bir sonuca varamadım:) yarın koyulaşma var mı diye bakabilirim belki ama zaten bir gün sonra kan vereceğim için en güzeli ve temizi kanı beklemek gibi geliyor şu an

Çok güzel etki etmiş. Ben de bi bakayım o zaman. Miktarları nasıl ne kadar bala ne kadar arı sütü ve polen konmalı?
Sebebi karmakarışık aslında. Hep güzellikle konuştum ikna etmek için. Bazen yıkıldım, dipteydim ağlayıp kızdığım çok zaman oldu ama hiçbir yöntem işe yaramadı. En son bu tedaviyi buldum en azından kontrol vs bi bahaneyle yine dr yoluna gireriz artık. İltihabın kaynağı çoğu zaman beslenme bozukluğu diye geçiyor. Aynen dediğin gibi prebiyotikler ve probiyotikler, lifli gıdalar, doğal fermente gıdalar çok faydalı. Bana çok fayda sağladı. Yoğurdumu peynirimi evde yapıyorum ben Allah'a çok şükür yıllardır geçmeyen iltihap çok azaldı belki de bitmiştir ben tam renginden anlamıyorum dr söyler inş.

9. Gün için fazla silik sanki ama öyle ya da böyle ilk kez ikinci çizgiyi gördüm Selma vın. Bı da bir şeydir. Şimdilik sakince cumartesiyi bekliyorum. bakalım, umarım güzel haber alabilirim.
İlk kez görmek çok güzel bir duygu olsa gerek. Ne kadar zamandır uğraşıyorsun? İnşallah devamı da gelir. Ben umutluyum. Tabi her şeye hazırlıklı olmak gerek kanda kesin belli olur inş.

Anladım canım ya inş tekrar hiç beklemediğin bir anda kendiliğinden olur. Sen de iyi demişsin he IVF istiyoruz diye :)
Tam ifade edemedim ben çünkü adını ben de tam koyamadım ama güzel anlatmışsın gerçekten bazı erkekler çok farklı bakıyorlar bu meseleye anlamaları zaman alıyor galiba.

Ben hormonları dengelediğini biliyorum. Birini yükseltir diğerini düşürür hiç böyle yorumlar görmedim açıkcası.
Ahududu yaprağını araştırın oda kadın sağlığı için çok önemli, düzenli vajinal probiotikler var onları kullanın. Diyetin iltihap söktüğünü hiç duymadım açıkçası fayda sağlıyorsa devam etmekte fayda vardır. Bol su için limon atarsanız içine iltihap için daha faydalı olur.

1 gr arı sütü ( ürünün içinden kaşık çıkıyor onunla bir kaşık) +1 tatlı kaşığı bal( kestane balı kullandım) +1 tatlı kaşığı polen kullandım. Günlük yapın diyorlardı ama ben üşengeç olduğum için haftalık yapıyordum sabah akşam aç karna 1 çay kaşığı tükettim :) bir de her zaman değil bazen 8-10 damla propolis ekliyordum.

İnşallah vardır cnm.

Çok pozitifsin böyle pozitif anne bekletilir mi hiç
Evet canım neyse ki karakter olarak pozitifim. Bu tedavide bana çok yardımcı oluyor. Her hangi bir durumda uzun süre negatif düşününce sanki ruhumu teslim ediyorum :) bir de elimizden geleni yapıyoruz, pozitif olarak kendi emeklerimizi desteklemek en güzeli..

2,5 senedir istiyoruz. Kasım’dan beri tüp bebek tedavisi deniyoruz. Bu 3. Transferim.

Canım senin ilk transferin ne zamandı? Ben 2 transferi biliyorum sadece.

Az banada pozitiflik gönder be dennis. Bende negatif değilim, pozitifte değilim ama sağlam bir gamsızım sanırım :)

Canim ben de evliligimin 2. Yilinda basladim tedaviye sebepsiz infertility dediler. Bize sebep soylemedikleri icin Istanbul da baya dr dr gezdim Belki biri nicin olmadigini aciklar diye. Hepsi de klomen ile yumurtalik takibi yapti her ay bizi umitlendirler ama malesef sonuc alamadim. Benim esim de sebep yok ise normal olur diye tup bebegi hic istemedi ikna edemedim. Dr larin hepsi normal hamile kalabilecegimi soyluyorlardi. Evliligim 6. Yilinda esim 7.5 yilinda Ben yurt disina geldik. Dil problemi, yeni yasama ayak uydurma derken 4 yil gecti. Sonrasinda gittigim dr bizden fazla para almaya calisti. Daha sonra gittiklerim ise tup bebek icin hep $15.000-$20.000 civari para soylediler. Biz erteledikce ertelemek zorunda kaldik. Tabi Benim bu surecte yasadigim psikoloji hemen hemen buradaki herkes anlar. Sonra bir mucize ile suandaki de ile tanistim. Allah razi olsun ondan cok yardimlari ve indirimi oldu. Ilk tup bebek denememi evliligimin 15. Yilinda yaptirabildim. Ama Ben en sonunda tedavinin icindeydim. O kadar mutluydum ki inanamiyordum hamilelik olustu ama 9. Hafta da bebisimi kaybettim sonrasinda tiroid ameliyati olmak zorunda falan kaldim 2. Ye hemen basliyamadim. Cok sukur oglusum Benim ile suan. Dun esim bana keske Türkiye de yaptirsaydik Tup bebegi dedi. Ben de seni ikna edemedim malesef dedim. Suan o kadar pisman ki ilk yillarda denemedigimize. Insallah sen Benim kadar beklemezsin. Esine benim hikayemi de anlatabilirsin. Seneler gectikce malesef bizler cok yipraniyoruz.Sen yine kurler ile diyet ile normal yolla dene ama cok fazla zaman gecmeden insallah tedaviye baslarsin.

Sebebi şu, hayıt progesteronu yükselterek hormonları dengeye sokuyor ama bunu da LH hormonunu yükselterek yapıyor. Bu nedenle Lh'ı yüksek olan pcos hastalarına önerilmiyor. Lh düşük, prolaktin yüksek hastalara öneriliyor. Benim tam tersi. Şu makalede okumuştum: https://www.floliving.com/benefits-of-using-vitex-for-pcos/
Ama ona rağmen benim lh'ımı düşürdü diyen varsa ona da inanırım her şey mümkün :) bu hormonları anlamak zor.
Su bol içiyorum limonlu, ahududu da çok duydum ama hiç nasip olmadı çok aradım bulamadım ama bulursam mutlaka alacağım inş, vajinal probiyotik hiç duymadım ona da bakayım nereden şifa geleceği belli olmaz, çok teşekkürler tavsiyeler için.
Ben arıcı birinden alacağım o zaman bu miktarlara göre alayım. Propolis de toz hali vardı orada, o şekilde eklerim artık. Çok sağolasın.
2,5 senedir istiyoruz. Kasım’dan beri tüp bebek tedavisi deniyoruz. Bu 3. Transferim.
3 deneme epey emek yani Rabbim boşa çıkarmasın inş... gerçekten pozitifsin, Allah daha da güzel etsin hayatını.

Canım senin ilk transferin ne zamandı? Ben 2 transferi biliyorum sadece.

Az banada pozitiflik gönder be dennis. Bende negatif değilim, pozitifte değilim ama sağlam bir gamsızım sanırım :)
Canım ilki Mart başı, ikincisi Nisan sonu oldu.. bu da Haziran sonu.. bu defa dondurulmuş oldu..
Gamsızlıktan hiç çekinme, bazı dönemlerde insan o gamsızlıkta güç topluyor, devam etmek ve yeniden umut etmek için kısa bir mola gibi.. sonuçta şu an yaşadığın normal bir süreç değil ve normal, her zamanki tepkiler beklemek doğru değil. Olabilecek bir sürü durum var bu aşamada, gamsızlık ise İnan en az yorucu olan. Biraz bu durakta dinlen, hazır olduğunda o hiç bir şey yapmama hali, hiç bir şeyin önemli olmama hali zor gelmeye başlayacak :) yeniden harekete geçeceksin eminim ki

Ben iherb ten sipariş veriyorum.
ByTraditional Medicinals
Relaxation Teas, Organic Raspberry Leaf, Naturally Caffeine Free, 16 Wrapped Tea Bags, .85 oz (24 g)
iherb sayfasından araştırabilirsiniz.

İki tane de iptal olan tedavim var, maalesef yumurta bile toplanamadı.. Kasım ayından beri iğne bağımlısı oldum. Bazı aylar bir ay dinlendiriyor doktorum, o zamanlarda bir uzuvumu kaybettim sanıyorum :) o kadar alışmışım doktorumu sık sık görmeye.. ama ne olursa olsun, biliyorum ki bütün bunlar geçici yaşarken çok yıpranmamak için de pozitif ve her zaman umutlu olmayı seçiyorum

Hikayenden çok etkilendim maşallah yıllar sonra gelmiş bebeğin. Eşime de uygun bir zamanda bunu mutlaka anlatacağım. Benzer şeyler yaşamışız gerçekten biz şu an o erteleme kısmındayız galiba. O mutluluğu anlatmışsın ya inanamadım diye gerçekten hayal etmeye çalıştım :) benim gördüğüm çift çizgiler internette paylaşılan testler. Ve o pozitif kendine ait olsa ne hissedilir bilmiyorum, tahmin bile edemiyorum nasıl bir şeydir pozitifi gördüğün an. Rabbim tamamına erdirsin inş. Geç olmuş ama çok şükür vermiş Rabbim. Bize de, isteyen herkese de nasip olsun inş.

Dilan’cım çok emek verdin, olumsuzluklar ve gecikmeler de yaşadın.. ama en sonunda oğluna kavuşunca hepsi sadece bir anı olacak. Keşke daha erken deneseydiniz dediğin gibi ama o zaman da neler yaşanacaktı bilemeyiz ki.. sonuçta şimdi her şey istediğin gibi oldu sağlıkla kucağına alınca saha da güzel olacak

Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip eder insallah . Ben ilk cift cizgiyi gordugumde elim ayagim titremisti. Ben o hafta calisamadigim icin is arkadaslarim fazla mesai calisiyorlardi ve o gun biz de kalmisti. Hemen onu uyandirip gordugum gercek mi diye ona gosterip beraber aglamistik. Bu sefer pozitifi gordugume tabi ki de cok sevindim ama icimde de hep korku vardi. Daha sonra ki haftalarda bebisim benim ile oldukca ultrason da onu gordukce korkularim bitti cok sukur. Insallah sizler de suan Benim yasadigim mutlulugu yasarsiniz. Ben her zaman sizler icin de dua ediyorum. Sadece pes etmeyin mucizeniz icin seneler gecse de ugrasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…