Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Az kaldi canim bir kac gune kizlar dogurdum, prensesim yanimda dersin. Zaman cok hizli geciyor daha dun gibi evraklarini bekledigin gun.
Bebisin boyu ve kilosu ne kadardi en son canim? Kac gunde bir gidiyorsun kontrole?
Inşallah canım hayırlısıyla. Aynen zaman çabuk geçiyor gerçekten ne ara bu günlere geldim hala rüya gibi geliyor .
Boyunu kilosunu hiç söylemiyor doktor en son hastanede söyledi 3 hafta inceydi 2600 du .Doktora 2 haftada bi gidiyorum idrar kan tansiyon kilo kontrolü yapıyor nst ye giriyorum bide açılmaya falan bakıyor artık ultrasonla bakmıyor hiç. Bende çok merak ediyorum ne kadar oldu diye .

Amin valla inşallah iyi doktor denk gelir doğumda da.
Evet bende kayısı falan yiyorum demir hapını falan da bıraktım kabızlık yaşıyordum biraz .normal doğumda çoğu kadında hemoroid de oluyor ağrı o yüzden olabiliyor.
Valla ne kabız ne hemoroid di artk skntm neydi ben de bilmiyorum. Ağrı orda olunca cnm oralardaydi resmen. Kişinin bünyesine göre galiba. Ağrılarım 21. Günde azaldi. Bi ay da tamamen bitti sayılır. Inş senin daha kolay olur ve daha cbk atlatirsn

Valla ne kabız ne hemoroid di artk skntm neydi ben de bilmiyorum. Ağrı orda olunca cnm oralardaydi resmen. Kişinin bünyesine göre galiba. Ağrılarım 21. Günde azaldi. Bi ay da tamamen bitti sayılır. Inş senin daha kolay olur ve daha cbk atlatirsn
Inşallah canım allah razı olsun. Sen nasilsin toparlandinmi daha .

Şükür bi şekilde hayata devam ediyorum işte. Doğum yaparken beni de duanda unutma.
Rabbim daha iyi etsin inşallah. Inan hep aklıma gelince dua ediyorum sana doğumda da inşallah ederim. Rabbim yaşadıklarını unutturucak güzellikler yaşatsın inşallah sana.

Merhaba kizlar, bugun doktora gittim. IVFten ICSI'a donulmuyormus. Rahim kalinligim iyiymis ve yumurtalar ayni boydaymis bu da iyi biseymis neden bilmiyorum 🤣🤣 Bir daha ki randevu cumaya. Sizler nasilsiniz?
Neden dönulmuyor ki bizimki son anda Icsi ye döndüler ilk tedavide ama kendimiz ödedik sigorta ödemiyor son anda karae verildiği için.

Neden dönulmuyor ki bizimki son anda Icsi ye döndüler ilk tedavide ama kendimiz ödedik sigorta ödemiyor son anda karae verildiği için.
Isleme baslandiktan sonra donemezlermis yani spermleri yumurtaya ekledikten sonra gec kalinmis oluyor dedi. Siz de isleme basladiktan sonrami degistirdiler? Sen nasilsin canim? Agrin sancin varmi?

Merhaba kizlar, bugun doktora gittim. IVFten ICSI'a donulmuyormus. Rahim kalinligim iyiymis ve yumurtalar ayni boydaymis bu da iyi biseymis neden bilmiyorum 🤣🤣 Bir daha ki randevu cumaya. Sizler nasilsiniz?
Muhtemelen spermlerle yumurtalar aynı ortama bırakıldığı ve bir gün sonra döllenmeye bakıldığı için yöntemler arasında geçiş olmuyor. Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.. Yumurtaların çatlamaması için iğneyi ne zaman başlayacaksın?

Isleme baslandiktan sonra donemezlermis yani spermleri yumurtaya ekledikten sonra gec kalinmis oluyor dedi. Siz de isleme basladiktan sonrami degistirdiler? Sen nasilsin canim? Agrin sancin varmi?
Senin yumurtalar toplanmadı daha demi.
Benim toplandığı gün gelip dediler ki eşimin sperm kalitesi kötü Icsi yapmamız lazım o gün karar verdiler.
Inşallah Seninde bu defa olur rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.

Iyim şükür canım. Ağrılarım var adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor zaten bacak bel el ayak ağrıları da mahvetti beni son günler artık heyecanla bekliyorum bende.

Kuzum benim anladığım işlem başladığında dönülmüyor. Ben mi yanlış anladım acaba. Ivf ile sonuç alınamazsa ertesi gün bir işlem yapılamıyor diye anladım S Sese1212

Kuzum benim anladığım işlem başladığında dönülmüyor. Ben mi yanlış anladım acaba. Ivf ile sonuç alınamazsa ertesi gün bir işlem yapılamıyor diye anladım S Sese1212
Aynen işlem başlandığında zaten yapılmaz artık. Ama bu aşamada henüz karar değiştirip yapabilirler benimkini opu günü değiştirdiler .

Senin yumurtalar toplanmadı daha demi.
Benim toplandığı gün gelip dediler ki eşimin sperm kalitesi kötü Icsi yapmamız lazım o gün karar verdiler.
Inşallah Seninde bu defa olur rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.

Iyim şükür canım. Ağrılarım var adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor zaten bacak bel el ayak ağrıları da mahvetti beni son günler artık heyecanla bekliyorum bende.
Çok az kaldı yakında hepsi bitecek başka telaşların başlayacak.. güzel zamanlar, zorlukları olsa da keyifli günler olmalı..

Çok az kaldı yakında hepsi bitecek başka telaşların başlayacak.. güzel zamanlar, zorlukları olsa da keyifli günler olmalı..
Aynen canım son aya kadar keyifli geçti ne kadar hep bi korku olsada güzel geçti ama son ay gerçekten zorluyor bunu anladım:) bide sabırsızlanıyor insan artik kavusmak istiyor bi an önce. Bazen diyorum çok özlerim hamileligi icimde hareketlerini belki ilk ve son kez yasıyorumdur bu guzelligi tadini cikar .Ama kucagina alip kokusunu duymak da bambaşka bisey olmalı.rabbim sağ salim kavuştursun inşallah çok duygusallastim bu aralar valla herşeye ağlar oldum kendimi kontrol edemiyorum artık:)
Rabbim hepinize tattirsin inşallah. Yakın da sende anlarsın:)

Aynen işlem başlandığında zaten yapılmaz artık. Ama bu aşamada henüz karar değiştirip yapabilirler benimkini opu günü değiştirdiler .
İlginç geldi bana. Sonuçta bu yöntem sperm kalitesi ile alakalı değil mi? Opu günü sperm kalitesini nasıl bilecekler ki.. ama ne olursa olsun bu tedavi sonrasında kızına kavuşacaksın önemli olan bu.

Aynen canım son aya kadar keyifli geçti ne kadar hep bi korku olsada güzel geçti ama son ay gerçekten zorluyor bunu anladım:) bide sabırsızlanıyor insan artik kavusmak istiyor bi an önce. Bazen diyorum çok özlerim hamileligi icimde hareketlerini belki ilk ve son kez yasıyorumdur bu guzelligi tadini cikar .Ama kucagina alip kokusunu duymak da bambaşka bisey olmalı.rabbim sağ salim kavuştursun inşallah çok duygusallastim bu aralar valla herşeye ağlar oldum kendimi kontrol edemiyorum artık:)
Rabbim hepinize tattirsin inşallah. Yakın da sende anlarsın:)
Sanırım her durumun bir duygusu var ve hepsini ayrı ayrı özleyeniliyor bir anne. Ben henüz çok başındayım, daha hiç bir şey hissetmiyorum. İleride bakalım neler olacak :)

Back
X