Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bekleyebiliyorsan gününü beklemek en güzeli.. 12. Gün kesin sonuç alacağın bir zaman sonuçta.. 5. Gün embriyosunda genelde 8. Gün de sonuç alınıyor. Ben 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve silik çıkınca ilk düşündüğüm şey, bu kadar silik olduğu için, kimyasal gebelik geçirdiğim oldu. Bu düşünce de gereksiz bir negatiflikti. Kan testlerim tamamlanınca anladım ki aslında geç tutunma olmuş. 8.gün değerim 19, 11. Gün 51 miş çünkü. Normalde 5. Gün embriyosu için çok düşük değerler bunlar ama meğer transferden sonra da embriyo geç tutunabiliyormuş, yaşayarak öğrenmiş oldum.
İlginç ben 5. gün embriyosunda tutunma 24 Saat içinde gerçekleşiyor sanıyordum.
Kafamı dağıtmak, başka şeylere odaklanmak istiyorum ama kendimi yine bu sayfada okurken buluyorum😅
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar🙏

Canim haber verdigin icin tesekkurler, birsey daha ogrenmis olduk :) Toplanan ornekleri yariya bolup, once ivf icin kaba birakip, oradan sonuc cikmassa ayrilan yumurta ve spermelrle icsi ye gidilir mi diye dusundum ben simdide. Ama 24saatlik bir bekleme suresi olacagi icin kalan orneklerin canli saklanmasi mumkun degildir belkide. Yumurtalar rahimden alindiktan sonra hemen dollenmezlerse muhtemelen cop oluyorlardir. Insallah ivf ile kaliteli embriyolarin olusup sana tutunacaklar canim. Diger ihtimali bosuna konusmus olacagiz :KK200:

Merhaba! Hayirli olsun transferin! Insallah cok guzel sonuclar alirsin. Sabrindan dolayi tebrik ederim :KK66:

Eger taze transferse zumurta baskilayici ilaclar yuzunden idrar testi yaniltici olabiliyor. Ama dondurulmus transfer ise, 8. gunde erken idrar testi sonuc verebilir. Insallah cok yakinda pozitif haberi alirsin.
Güzel dileğin için çok teşekkür ederim♥️
5. gün transferi, şu an hemen öğrenmek istesem de sabırlı olmak zorundayım. Eğer yanıltıcı bir sonuç çıkarsa daha çok strese gireceğim.
Eşim hep aynı konuyu konuşuyorsun, biraz rahat ol 12. günü bekle diyor ama elimde değil.

İlginç ben 5. gün embriyosunda tutunma 24 Saat içinde gerçekleşiyor sanıyordum.
Kafamı dağıtmak, başka şeylere odaklanmak istiyorum ama kendimi yine bu sayfada okurken buluyorum😅
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar çıkar🙏
Ben de geç tutunmanın, geç yumurtlamaya bağlı geç döllenme ile alakalı olması nedeniyle, tüp bebekte öyle bir şey olmaz sanıyordum. Sonuçta doğal yolla kıyaslandığında 5. Gün embriyosu tüplerde yuvarlanması biten ve bir iki gün içinde rahime tutunması beklenen embriyo.. ama benimki bir kaç gün de rahimde yuvarlandı demek :)

Ben de bir şeyi çok merak ediyorum. Tekrarlayan tüp bebek negatiflerinde (düşük değil) pgt ye mi yolluyorlar yoksa ekstra tahlil araştırma vs mi yönlendiriyorlar?
Benim ilk negatif sonrası kromozom testleri pıhtılaşma testleri yaptırdım, ikinci deneme başka doktorda oldu önce histereskopi yaptı o denemede negatif olunca 3.deneme öncesi Era testi önerdi ama ben hastane değiştirdim 3. Doktorum ekstra birşey istemedi yine negatif oldu
4. Denememi 2. Doktorumla yapacağım istediği Era testini yaptırdım tedaviye başladıktan sonra serum tedavisi uygulayacak (vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp tutunmasını engelliyor olabilir diye)
Buara da ilaçlarını teslim aldın mı? Benim 3. Siparişte geldi 1 haftada😊

Benim ilk negatif sonrası kromozom testleri pıhtılaşma testleri yaptırdım, ikinci deneme başka doktorda oldu önce histereskopi yaptı o denemede negatif olunca 3.deneme öncesi Era testi önerdi ama ben hastane değiştirdim 3. Doktorum ekstra birşey istemedi yine negatif oldu
4. Denememi 2. Doktorumla yapacağım istediği Era testini yaptırdım tedaviye başladıktan sonra serum tedavisi uygulayacak (vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp tutunmasını engelliyor olabilir diye)
Bu kez umarım pozitif sonuç alır ve sağlıkla bebeğine kavuşursun canım.ne zaman başlıyorsun yeni tedaviye.

İnşallah cnm, 6 yıllık özlem son bulur. Agustos 10 gibi başlayacağım bir sorun çıkmazsa hormonlarda.
Bence era testini yaptırdın ve serum ile devam edecek olman, bu kez pozitif görme ihtimalini arttıran bir şey. Ayrıca her şeyden bağımsız, hiç bir neden yokken de önceki trasferler negatif olsa bile bu pozitif olabilir. Her yeni tedavi yeni bir başlangıç.. geçmişe kalın bir sünger çekip umutla devam etmek en güzeli..

Bence era testini yaptırdın ve serum ile devam edecek olman, bu kez pozitif görme ihtimalini arttıran bir şey. Ayrıca her şeyden bağımsız, hiç bir neden yokken de önceki trasferler negatif olsa bile bu pozitif olabilir. Her yeni tedavi yeni bir başlangıç.. geçmişe kalın bir sünger çekip umutla devam etmek en güzeli..
Geçmiş tedavilerin üzerine sünger çektim gerçekten. Hepsinde ayrı ayrı şanssızlıklarım oldu. Bu tedaviye çok farklı yaklaşıyorum çok pozitifim. Bana negatif düşünceler çok şey kaybettirdi, olacağına inanarak devam etmek insanı güçlendiriyor. Tedavim negatif olsa bile olacağına dair inancım zedelenmeyecek dha da güçlenerek devam edeceğim. İnşallah güzel olacak herşey👐

Benim doktorum hamile kalma şansın 20% dedi o da yaşına göre herşeyin iyi gozukmesinden diyorum dedi.
Sizlerde doktorunuz ne dedi ?
Benim yaşım 31, oyüzden şansımın yüksek olduğunu söylüyor doktorlar ama 4 negatifim var 😂 😂
Şansı allah bilir, nasip olduktan sonra öndeki bütün engeller kalkıyor, oyüzden çok takılmamak lazım yüzdeliklere 😉

Geçmiş tedavilerin üzerine sünger çektim gerçekten. Hepsinde ayrı ayrı şanssızlıklarım oldu. Bu tedaviye çok farklı yaklaşıyorum çok pozitifim. Bana negatif düşünceler çok şey kaybettirdi, olacağına inanarak devam etmek insanı güçlendiriyor. Tedavim negatif olsa bile olacağına dair inancım zedelenmeyecek dha da güçlenerek devam edeceğim. İnşallah güzel olacak herşey👐
Buna bir tedavi gözü ile bakınca işler kolaylaşıyor bence. Negatif alsan da tedavin devam ediyor gibi düşündüğün için pozitif kaçınılmaz oluyor :)
Benim de şanssızlıklarım oldu. Hatta bir aşamada doktor değiştirmeyi de düşündüm sinirle ve hayal kırıklığı ile.. ama eşim çok sakin ve pozitiftir. Beni ikna etti doktorumuza bir şans daha vermemiz için. İyi ki de öyle yapmışız.. Ondan sonra hemen pozitif görmedik ama en azından her şey yolunda gitti daha huzurlu bir tedavi sürecim oldu. Nihayet tedavimiz istediğimiz sonucu verdi.. senin de böyle olacak bence..

Rabbim herkesin Emeginin karsiligini cok bekletmeden verir insallah :) ERA Testinde ne cikti sizde acaba?

Rabbim herkesin Emeginin karsiligini cok bekletmeden verir insallah :) ERA Testinde ne cikti sizde acaba?
Benim testimde 133+ -3 saat progesteron kullanımına uygun, bu şekilde hazırlık yapıldığında 5. Gün embriyosu transferi olabilir. 3. Gün transferi olacaksa 133 (+-3)saatten 2 gün önce transfer olabilir diye geldi.
133 saat dediği de transfer öncesi 120 saat progesteron kullanımı gerekiyor, benim hazırlığımda 133 saat progesteron kullanılmış buda benim için idealmiş.

Benim testimde 133+ -3 saat progesteron kullanımına uygun, bu şekilde hazırlık yapıldığında 5. Gün embriyosu transferi olabilir. 3. Gün transferi olacaksa 133 (+-3)saatten 2 gün önce transfer olabilir diye geldi.
133 saat dediği de transfer öncesi 120 saat progesteron kullanımı gerekiyor, benim hazırlığımda 133 saat progesteron kullanılmış buda benim için idealmiş.
Cevabin icin tesekürler, peki negativ olan Transferlerinde hic tutunma, yani hic hcg yükselmesi olmadimiydi? ve transferlerin hep 5.ci gün embryosumuydu?

Bütün transferlerim 3. Gün embriyosuydu hep.
1. Tedavimde 8ebriyodan 7 hücreli 1 tane oldu kimyasal oldu
2.tedavimde 9embriyodan 4 tane 8-10 hücreli 1. Kaliteydi 2 kez transfer edildi dondurulmuş embriyo transferi ikiside negatif oldu
3.deneme 7taneden 3.gün 2 tane kaldı olmadı
bizde kaliteli embriyo oluşmadı aslında.
Bence Era testi 2 3 defa kaliteli embriyo transferine rağmen tutunma olmuyorsa yapılmalı.
bizim ki aman yaptıralım aklımızda kalmasın diye yapıldı, ama mantıklı düşündüğünde benim zaten kaliteli embriyom olmadı doğru düzgün 😎

Bütün transferlerim 3. Gün embriyosuydu hep.
1. Tedavimde 8ebriyodan 7 hücreli 1 tane oldu kimyasal oldu
2.tedavimde 9embriyodan 4 tane 8-10 hücreli 1. Kaliteydi 2 kez transfer edildi dondurulmuş embriyo transferi ikiside negatif oldu
3.deneme 7taneden 3.gün 2 tane kaldı olmadı
bizde kaliteli embriyo oluşmadı aslında.
Bence Era testi 2 3 defa kaliteli embriyo transferine rağmen tutunma olmuyorsa yapılmalı.
bizim ki aman yaptıralım aklımızda kalmasın diye yapıldı, ama mantıklı düşündüğünde benim zaten kaliteli embriyom olmadı doğru düzgün 😎
Yani sizde 5ci gün embryosu olursa süper olucak :) ve transferden önce 5 gün Progesteron kullanmak gerekiyor

Back
X