Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Uzuldum canim. Ama duzelme ihtimali varmis. Hala bir sans var yani. Bazen bebekler kendi DNAsini onariyormus
Sen simdi o icindeyken biliyorum zor ama negatif dusunmemeye calis. Notr olmaya calis. Umarim hersey guzel olacak.

Uzuldum canim. Ama duzelme ihtimali varmis. Hala bir sans var yani. Bazen bebekler kendi DNAsini onariyormus
Sen simdi o icindeyken biliyorum zor ama negatif dusunmemeye calis. Notr olmaya calis. Umarim hersey guzel olacak.
Haklısın canım negatif olmanın bir faydası yok.Yarın ola hayrola bakalım..
sen de yarın haber alacaksın umarım güzelce döllenmiştir yumurtaların

Gecmis olsun canim. Sonucta tuplerinde olmasada IVF'le hamile kalabiliyorsun. Onun icin hala umut var. Insallah bir an evvel baslarsiniz.

Haklısın canım negatif olmanın bir faydası yok.Yarın ola hayrola bakalım..
sen de yarın haber alacaksın umarım güzelce döllenmiştir yumurtaların
Insallah canim valla herturlu sonuca hazirladim kendimi. Artik yarin Sarah ogrenicez. Burdan yazarim size. Buarada baska doktora muayene olma fikri guzel bence.

Şöyle bi durum var. Kalp atışını hiç dinledi mi dinlemedi mi anlamadm. Dinlediyse kaç? Ve henüz yeni olduğu için zaten çok güçlü atamaz. 2. Kontrolü beklemek lazm
Canim dennisgo ya mi soruyorsun? Anladigim kadari ile atis var ama istenen hizda degil.

Canim dennisgo ya mi soruyorsun? Anladigim kadari ile atis var ama istenen hizda degil.
Ama işte küçük doğal olarak istenen hızda olmaz. Tabi baz aldıkları son adet tarihi olduğu için onlarda ona göre hesoa ediyor. Embriyonun sağlıklı olup olmadığını bu şekilde zaten Allah tan başka kimse bilemez ki. O yüzden embriyo zaten sağlıklıysa sana tutunup bırakmaz.sagliksizsa ne yaparsak yapalım boş.

Şimdi girdim siteye ne çok şey olmuş.
dennisgo inş daha iyi olur. Beta hcg nin düşük başlaması benim de ilk aklıma gelen şey oldu ama doktorun öyle bir yorum yapmaması ilginç olmuş. Onlar daha iyi bilir tabi. Bir sonraki kontrol ne zaman? Tahlil sonuçları belli olacak mı yarına?
Merlin_Merlin hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyeyim. Arkadaşların dediği gibi bir sorun varmış ve ortaya çıkmış. Ona göre de tedavisi başlanmış. Bu günü unutturacak güzellikler de inş gelir en kısa zamanda.
S Sese1212 yarın döllenme durumu mu netleşecek? Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Selmaal25 ve en güzel haber burada. Gözünüz aydın... Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla yaşasın güzel kızınız :)

Evet canim insallah amin.

Küçük olduğu için kalp atışı yetersiz olabilir mi sorumuz bugün için cevapsız kaldı canım. Kan testine göre belki cevap verir sevgili doktorumuz. Şimdilik yarını bekliyoruz.

Küçük olduğu için kalp atışı yetersiz olabilir mi sorumuz bugün için cevapsız kaldı canım. Kan testine göre belki cevap verir sevgili doktorumuz. Şimdilik yarını bekliyoruz.
Inan doktorlar bile biz gibi net bi şey diyemiyor. Bazı şeyler mucize gibi olabiliyor. Ama mantıken şöyle b hcg düşükse hala ki bence senin normal düşük olabilir çünkü geç tutundu. O yüzden daha küçük. Ama doktorlar adet tarihini baza aldığı için net bi şey diyemiyorlar. Bebeğin sonraki hafta kalp atışını net duyabilirsin. Ya da dediğim gibi sagliksizsa buna zaten yapacak bi şey olmuyor. Önemli olan sağlıklı olması ve haftayı yakalamasi ya da haftasından çok geri kalmaması.

Aynen canim, Allah tan umit kesilmez.

Önce kan verip haftaya Salı tekrar bakalım dedi. Sonra yarın kan sonucuna göre konuşuruz diye noktaladı.. dün akşama doğru kan verdim, bugün öğreneceğiz bakalım, bekliyoruz.

Bu konuda bir sürü şey söyleyebilirim ama bence şu an hepsi anlamsız kalıyor. Yaşayıp göreceğiz canım. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve düzene girdiğini görürüz. Değilse de yapacak bir şey yok zAten..

Insallah iyi olacak sonuc canim.

Kızlar
Dün verdiğim kan tahliline göre hamilelik hormonları çok yüksek değilmiş. Pazartesi tekrar kan vereceğim, Salı günü öğlen de kontrolüm var. Salı günü netleşir durum. Bekleyip göreceğiz şimdilik..

Sağol canım allah razı olsun darısı başına inşallah. Seninde gözün aydın az kalmış kavusmana inşallah seninde bebisine. Çikolata kisti bende de vardı aldılar dert etme hiç.

Canım inşallah sağlıkla devam eder bebisin bırakmaz annesini dualarım seninle .

Sağol canım allah razı olsun darısı başına inşallah en kısa zamanda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…