Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kan değerlerini söylemediler mi ? İnşallah haftaya güzel şeyler olur, bebeğin güzel gelişir

O zaman doktor değeri değil yükselişi baz aldı. Başka kan testi istememeleri bana ilginç gelmişti. Ben evde test yaparak koyulaşmayı takip ettim, koyulaştığı için de sağlıklı devam ediyor sanıyordum, Ama pek de öyle değilmiş. Bakalım haftaya öğreneceğiz ne olduğunu.

Sagol canim insallah

Merhaba arkadaşlar ben yurt dışında tüp bebek tedavisi düşünüyorum..
Ama duyduğum kadarı ile histeroskopi veya yumurta toplama işlemi anestezi vermeden yapıyormuşlar?
Doğrumu bu beni müthiş bir korku aldı..
2 negatif tüp bebek deneyimim var turkiyede yaptırdım..
Orda narkozla yapıldı yumurta toplama işlemi..
Yardımcı olursanız sevinirim....

Cok sagol canim. Insallah. Hahaha evet patatesleri unutmayayim.:) Yarin yazarim burdan sonucu. Kapsulu kullanmayi ogrendim sikinti yok su an. Evet eczaneye sorsaydim iyiydi ama aklima gelmedi. Ama cozuldu sonuc olarak.

Iyim şükür canım alttan çok dikisim var onlar biraz rahatsız edici onun dışında iyiz şükür.bebis gece fazla uyutmadı ama olsun herşeye değer:)adini hafsa koyduk.
Selma’cim adiyla saglikli, mutlu büyüsün insallah. Anne babasina hayirli evlat olsun. Buradaki herkese böyle güzel uykusuz geceler nasip etsin Allah :)

Masallah Dilan’cim, artik yüz sekli bile belli, zaman hizla gecsinde kavusun birbirinize :)

Biz iyiyiz, tatil öncesi isyerinde hizli bir tempo, kizimin okul hazirlari, kurslarin ve kresin kapanis etkinlikleri, hobileri vs derken kosturup duruyoruz. Bunlar disinda hep evdeyiz ama sanki gunler yetmiyor. Haftaya tatile gidiyoruz insallah.

Tüp bebek defteri tamamen kapandi canim. Agustos’un 7 sine kadar embriyolar dondurulmus olarak kalacakti. Sonra uzatma istemedik, atilacaklar maalesef Ama yapacak baska birsey yok.

Bana çok ilginç gelmisti sen burdan haber veridiginde. Ben düsük yaptigimda bu degerlerle katlanma, dis gebelik yaptigimda da 100 lü sayilarda katlanma gördüm. Ama
doktor kesinlestirene kadar kan testi yaparak ilac dozlariyla oynamisti. Böyle zorlu bir tedavi sonrasinda daha ince eleyip sik dokumak lazim, tabii bu neyi degistirirdi bilemeyiz. Bazi seylere mudahale edilemiyor, saglikla gelecegi, yiyecek ekmegi, icecek suyu varsa neler atlatiliyor hamilelikte... Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun. Bizi de haberdar et buradan mutlaka.

Cok sagol canim. Insallah. Hahaha evet patatesleri unutmayayim.:) Yarin yazarim burdan sonucu. Kapsulu kullanmayi ogrendim sikinti yok su an. Evet eczaneye sorsaydim iyiydi ama aklima gelmedi. Ama cozuldu sonuc olarak.

Simdiden afiyet olsun Yarin insallah 2 transfer olur.

bazi ulkelerde yumurta toplaminda anestezi verilmiyormus Avusturya gibi. Ama uyusturuluyormus aci hissedilmiyor demisti bir arkadas. S Sese1212 senin toplaman da anestezi verilmismiydi? Hangi ulke de yasadigini yazmamissin. Belki bulundugun yerdeki klinikler yapiyordur.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Sonucunda Sen kendin de hamile kalabiliyorsun. Keske son kez embriolara genetik test yaptirip deneseydin de oyle biraksaydiniz ama sizin karariniz. Insallah saglikla kucagina alabilecegin bir hamilelik kendiliginden gerceklesir.
Iyi tatiller canim, su ve gunesin tadini cikart.

Bence hala umut var gibi. Biliyorum soylemesi kolay yapmasi zor ama notr olmaya calisalim. Sonucta hic umut olmasa doktor soylerdi bence.

Evet benim ki anestezisiz yapildi. Ben de cok korkmustum. Hatta baya kotuydum gittigimde. Ama bir hap verdiler uyku hapi. Bir de morfine es deger kalcamdan bir igne yaptilar. Sonra baya gevsedim. Isleme aldiklarinda cok rahattim. Sonucta hic canim acimadi. Esimde yanimdaydi. Doktora da dedim. Bisey yokmus korkacak aslinda. Yani hic orasini takma kafana. Sadece bir basinc hissediyorsun agri falan yok.

Çok sağol canım. Allah hayırlısı neyse öyle nasip etsin diyelim. Mantıklı düşününce bir transfer daha birşey kaybettirmez aslında, ama icraatı çok zor. Şu an tüp bebek konusundan ziyade, 2. çocuk fikri de rafa kalktı. Yine bir düşük, dış gebelik, küretaj falan olursa diye korkuyorum iyice. Kendimi çok yorgun bıkkın hissediyorum bu konuda. 2. çocuk denemeleri yüzünden çok hastahanelik oldum, ailemize de zor geldi artık. Birde insanların senin nasılsa 1 çocuğun var, hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın, otur haline şükret tarzı imaları bıktırdı. Neredeyse ikinci çocuğu istediğim, bu kadar uğraş verdiğim için suçlanacağım. Allah önce hiç olmayana versin tabii, sonra da bize, hep öyle dua ettim ama nasip değilmiş.

Canim o hic belli olmaz. Belki de bebisin dogal yolla gelicek. Belki bir sure ara vermen iyi gelecektir. Su yolunu bulur. Bir de kimsenin soyledigine aldirma. Kendin icin en iyisini sen bilirsin. Bu senin hayatin sonucta.

Allah tan umit kesilmez canim. Yasadiklarin tabi ki kolay degil. Ozellikle kalp atisini duyduktan sonra kaybetmek cok zor. Sen insanlari kafana takma onlar devamli konusur zaten cocuk istersin cocugun varya derler bir cocugun olur ikincisini nicin yapmiyorsun derler cocugun olmaz ne duuyorsun cocuk yapsana dr a gitsene derler. Bilip bilmeden devamli konusurlar. Elinde olanagin varsa ikinci cocugu istemen Onun icin ugrasman cok normal. Sen simdi kafani dinle Belki bir Kac yil sonra Eger kendiliginden gelmez ise kimseye soylemeden tekrar basla tedavine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…