Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allahim hicbir kadina tekmelerini büyüdügünü gördükten sonra evladini icinden söküp almalarini yasatmasin, kayip hangi haftasinda olursa olsun kayiptir, ama tekmelerini hissettikten veya doguma gün saydiktan sonra olmasin, ilk haftalarda da zor ama ileriki haftalara göre daha "kolay" atlatiliyordur, Rabbim hicbir kadina öyle acilari yasatmasin... Sen sil at aklindan, sadece keyfine bak olurmu,, yediklerin ictiklerin yavruna can olsun.. Allahim banada ve isteyen tüm herkese en kisa zamanda evladina kavusmayi nasip etsin insallah, AMIN
Öyle bir tecrüben mi oldu?

Keyfime bakıyorum tabii, sürekli aklımda korku yok, hareketlerini hissettikçe doktora koşma ihtiyacım azaldı Selmaal25 Selmaal25 nın dediği gibi.. kendisi umarım iyidir. Bebeğiyle mutlu huzurludur.

Sen de tatilden sonra umarım pozitif haberini alırsın.

BEKLEMEDEYIM,, bosu bosuna kac ay gecirdim :KK43: :KK43: SON denemeden sonra Esim Augstos icin tatil ayarladi, bende bos bulundum tamam dedim :) kac aydir keske tatile gitmesekde son kalan Donmus evlatlarimi alsaydim diyorum :) ama insallah Tatil ikimizede iyi gelir ve tatil dönüsü IYIKI Tatile gidip denedik deriz, ALLAHIM IYIKILERIMIZI cogaltsin insallah.. Yarin 2 haftaligina Memlekte ucuyoruz, insallah güzel gecer..
Bence iyi olmus daha guzel bir enerjiyle yaparsin. Moralde olur sana. Insallah iyi olacak sonuc.

Öyle bir tecrüben mi oldu?

Keyfime bakıyorum tabii, sürekli aklımda korku yok, hareketlerini hissettikçe doktora koşma ihtiyacım azaldı Selmaal25 Selmaal25 nın dediği gibi.. kendisi umarım iyidir. Bebeğiyle mutlu huzurludur.

Sen de tatilden sonra umarım pozitif haberini alırsın.
Hiç iyi değilim canım huzurumuz kalmadı bebegimle:(
Pazartesiden beri hastanedeyiz .Gogsum bi anda şişip morardı iltihaplanmış hastanedeyim daha da kalıcam. Bebeğim burda çok huzursuz bibtoparlanamadik. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Hiç iyi değilim canım huzurumuz kalmadı bebegimle:KK43:
Pazartesiden beri hastanedeyiz .Gogsum bi anda şişip morardı iltihaplanmış hastanedeyim daha da kalıcam. Bebeğim burda çok huzursuz bibtoparlanamadik. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Cok gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz evinize dönersiniz,, yavrun seninle ya neresi olursa olsun farketmez saglikli olsun :) :)

Söküp almak derken, bende ilk transferde kalkp atislarini duydum, sonra 10 gün sonra tekrar gittigmizde kalbi durmustu, 2 gün icinde ilac ile kürtaj oldum, benim basima gelen en kötü seydi, ilaclarla tedaviye baslamak ve ilacla yine düsürtmek, ama simdi artik diyebiliyorum, cok sükür dis gebelik gecirmedim, zehirlenmedim, acil ameliyat alinmadim, evet kötü seyler yasadim ama kötünün en iyisiydi, burda okuduklarima baska arkadaslarimin basina gelmis olaylara göre. yani benimki böyle bir tecrübeydi, ALLAHIM insallah gördügümden daha kötü daha üzücü seyler göstertmez,, cümlemize insallah :) :)

Cok gecmis olsun canim, burdaki herkes gibi sizin de yolunuz cok uzundu, bebegin cok uzun yoldan geldi, bunu da atlatacaksiniz eminim, bebegin sagligi sükür iyi anladigim kadariyla, sen de iyilesirsin kisa zamanda insallah, huzursuzlugunuz da en kisa zamanda biter, evinizde keyif catarsiniz anne kiz :KK200:

Cok gecmis olsun canim, burdaki herkes gibi sizin de yolunuz cok uzundu, bebegin cok uzun yoldan geldi, bunu da atlatacaksiniz eminim, bebegin sagligi sükür iyi anladigim kadariyla, sen de iyilesirsin kisa zamanda insallah, huzursuzlugunuz da en kisa zamanda biter, evinizde keyif catarsiniz anne kiz :KK200:
Sağol canım allah razı olsun. Evet onu dünyaya getirebilmek için çok uğraştım acılar çektim ama hala devam ediyor benim çektiğim acilar umrumda değil inan yeteli o iyi olsun .Burda çok huzursuz durmuyor doğru dürüst uyumuyor yikiyamiyirum. Çok üzülüyorum evimizde kalamadık bi türlü hastane de büyüyor çocuğum.

Canım yaaa ☹️
Çok geçmiş olsun :( neden iltihaplanmış ki? Zaten çok acıyodu, yaraydı onunla alakası var mı?
Evde kalamadınız mı hiç?
Doktorlar ne diyor? Daha ne kadar kalacakmışsınız hastanede?
İyileşirsin canım inşallah kısa zamanda da evinizde huzur bulursunuz... yavrun yanında olsun da.
Acil şifalar diliyorum sana 😘

Canım yaaa ☹
Çok geçmiş olsun :KK43: neden iltihaplanmış ki? Zaten çok acıyodu, yaraydı onunla alakası var mı?
Evde kalamadınız mı hiç?
Doktorlar ne diyor? Daha ne kadar kalacakmışsınız hastanede?
İyileşirsin canım inşallah kısa zamanda da evinizde huzur bulursunuz... yavrun yanında olsun da.
Acil şifalar diliyorum sana 😘
Sağol canım benim. Neden olduğunu bilmiyorum çoğu kadında olabiliyormuş yaz ayjarinda çok oluyor dedi .hala ucu iyileşmedi çok acıyor emerken.
Daha pazartesiye kadar burdayım. Bebeğimin ilk bayramı biz hastanede geciricez:(
Inşallah bu defa son olur doğduğundan beri hep hastanedeyiz 17 günlük oldu kızım 6 günü evde geçirdik sadece .

Sağol canım benim. Neden olduğunu bilmiyorum çoğu kadında olabiliyormuş yaz ayjarinda çok oluyor dedi .hala ucu iyileşmedi çok acıyor emerken.
Daha pazartesiye kadar burdayım. Bebeğimin ilk bayramı biz hastanede geciricez:KK43:
Inşallah bu defa son olur doğduğundan beri hep hastanedeyiz 17 günlük oldu kızım 6 günü evde geçirdik sadece .
İnşallah bundan sonra daha iyi olur canım.

Daha pazartesiye kadar burdayım. Bebeğimin ilk bayramı biz hastanede geciricez:KK43:
Üzülme canim, bebegin sagligi iyi sonucta, insallah da öyle devam eder, buna da sükür, ya hasta olan allah korusun bebegin olsaydi, dogduktan sonra haftalarca küvezde kalan bebekler var, sükür kü seninki yaninda ve iyi, eninde sonunda iyileseceksin ve evinize gideceksiniz. O günleri düsün, moralini yüksek tut. Bu da gecer :KK15:

Canım sağlığınız yerinde olsun da... varsın biraz daha kalın hastanede.. iyileştikten sonra bol bol vaktiniz olacak evde, sokakta, parklarda zaman geçireceğiniz.. o günleri düşün.. ☺️

İnşallah bundan sonra daha iyi olur canım.
Üzülme canim, bebegin sagligi iyi sonucta, insallah da öyle devam eder, buna da sükür, ya hasta olan allah korusun bebegin olsaydi, dogduktan sonra haftalarca küvezde kalan bebekler var, sükür kü seninki yaninda ve iyi, eninde sonunda iyileseceksin ve evinize gideceksiniz. O günleri düsün, moralini yüksek tut. Bu da gecer :KK15:
Canım sağlığınız yerinde olsun da... varsın biraz daha kalın hastanede.. iyileştikten sonra bol bol vaktiniz olacak evde, sokakta, parklarda zaman geçireceğiniz.. o günleri düşün.. ☺
Sagolun kızlar tessekkür ederim. Haklisiniz bebeğim iyi olsunda ben herşeyi çekerim. O yanimda ya daha ne isterim .Inşallah bi an önce çıkarız kağıt işlerini halledelim turkiyeye gidicez .

Evet, azıcık sağlıksız bulduğum bişey yesem hemen bir şey oldu mu korkusu...
bayramda eşim annesini ziyaret etmek istedi, yol 6-7 saat sürecek, otobüsle ama ben ona da cesaret edemedim. 28. haftada olucaz. Korkuyorum. Sence sorun olur mu?
canim kendi arabaniz olsa gidin derdim ama 28. Hafta da otobus yolculugu senin icin yorucu olabilir. Istediginiz zaman duramiyacaksiniz koltugu istedigin gibi ayarliyamiyacaksin. Risk alma derim ama son karar sizin.
Kizlar bisey sorucam ya rahim kalinligi kac olmali?
hangi donemde kac olmali canim? Transfer asamasinda en az 8 olmali. Adet doneminde 5 in alti olmali.
Selmosum cok gecmis olsun. Diger arkadaslarin dedigi gibi bebegin sag olsun yeter. Hastanedeyim diye uzulme Sen duzelmene bak. Daha cok kizinla evinde vakit gecirecegin zamanin olacak.Dr lar pazartesi cikartmayi dusundugune gore iyilesme var demek ki. Git Türkiye ye ama kendini kardesinin disununde fazla yorma. Bir guzel dinlen orda.

canim kendi arabaniz olsa gidin derdim ama 28. Hafta da otobus yolculugu senin icin yorucu olabilir. Istediginiz zaman duramiyacaksiniz koltugu istedigin gibi ayarliyamiyacaksin. Risk alma derim ama son karar sizin.
hangi donemde kac olmali canim? Transfer asamasinda en az 8 olmali. Adet doneminde 5 in alti olmali.

Selmosum cok gecmis olsun. Diger arkadaslarin dedigi gibi bebegin sag olsun yeter. Hastanedeyim diye uzulme Sen duzelmene bak. Daha cok kizinla evinde vakit gecirecegin zamanin olacak.Dr lar pazartesi cikartmayi dusundugune gore iyilesme var demek ki. Git Türkiye ye ama kendini kardesinin disununde fazla yorma. Bir guzel dinlen orda.
Sağol canım. Daha iyim iyileşme var şükür. Umarım pazartesi çıkarırlar bizde kağıt işlemlerini halederiz .yoksa düğüne yetisemicez.aynen bi kaç hafta kalıp biraz kafa dinlicem orda bi yıl oldu gitmeyeli .

Çok haklısın canım.. gitmiycez, karar verdik.

Back
X