Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba arkadaşlar yarın transfer olacak 5.gun transferi ama benim yumurtalillarima kiramplar giriyor sizede olmuş muydu

Yeni toplandi dimi yumurtalarin? Cok normal kramp olmasi ben de her asamada oldu. Ama atesin kanaman varsa doktoruna danismalisin. Bence her halikarda ara sor. Nerdesin sen? Hayirli olsun tranferin simdiden

Yeni toplandi dimi yumurtalarin? Cok normal kramp olmasi ben de her asamada oldu. Ama atesin kanaman varsa doktoruna danismalisin. Bence her halikarda ara sor. Nerdesin sen? Hayirli olsun tranferin simdiden
Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum

Doktor geçen hafta ilaçla düşürürüz dedi, bakalım yarın tam olarak ne diyecek.
Adet hemen oluyor muyum ?
Hcg ne kadar sürede sifirlaniyor ?
Transfer 1 ay içinde hemen yapılıyor mu ?
Çok soru sordum ama nasıl olacağını tam olarak bilmiyorum.
2 tane donmuş embriyom var, umarım doktor ikisinin de transfer edilmesini onaylar.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim ameliyattan sonra 3 iğneden sonra 2 hafta geçmesine rağmen henüz sıfırlanmadı. Üstelik Regl de oldum 2 hafta önce.. ama farklı sonuçlar da var. Senin umarım çabucak sıfırlanır değerin.

Yumurta geçen cuma toplandı yarin5.gun transferi yapacaklar .berlindeyim inslalah güzel sonuç alırız buna ihtiyacımız var her aksilik üst üste geldi bugün teyzemin vefat haberini aldım 42yasindaydi çok uzgunum
Cok uzuldum canim ya basin sagolsun. Insallah tutanacak sana bebisin. Dualarim seninle. Emin ol tutunacagi varsa tutunacaktir zor gunler geciriyor olmana ragmen.

Teyzen çok gençmiş, her şeyin başı sağılık.. sağlıklı olduktan sonra her istediğine et ya da geç ulaşırsın canım. Umarım bu transferin pozitif sonuçlanır tabiki.

Slm kızlar bende almanyada yaşıyorum şuan iğne ve burun spreyi kullanıyorum eylülde tranfer aşamasına geçicez bu arada menopur kullann varmı aranzda ve sonuç alan

Basiniz sagolsun.
Transferinizde hayirli olsun. Insallah bebisin veya bebislerin sana simsiki tutunur.

Selam kızlar nasılsınız? Bu ara çok sık giremiyorum. Arada bakabiliyorum. Herkes iyi mi?
Bloss Bloss sen nasılsın canım ?
Sağol canım.
En son ilaçla düşük yaptıracak bir klinik buldum, bugün 2. ilacı aldım çok fazla sancim oldu, ağrı kesici, duşa girdim biraz hafifledi.
İlacı alalı 3 saat oldu ama şu an sancı dışında bir şey yok.
Sen nasıl oldun ?

Back
X