- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #13.241
Kaç haftalikti düşük yaparken ? Benimki ultrasona göre 6 haftalik. Kaç gün sürüyor kanama ?Benim baya büyük parça düştü. Baya kanama oluyor. Tedbirli ol sen yine de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalikti düşük yaparken ? Benimki ultrasona göre 6 haftalik. Kaç gün sürüyor kanama ?Benim baya büyük parça düştü. Baya kanama oluyor. Tedbirli ol sen yine de.
Ben iyiyim canım. Kan vermeye devam ediyorum. Yarın tekrar vereceğim. Ağrıların için ilaç alıyor musun?Sağol canım.
En son ilaçla düşük yaptıracak bir klinik buldum, bugün 2. ilacı aldım çok fazla sancim oldu, ağrı kesici, duşa girdim biraz hafifledi.
İlacı alalı 3 saat oldu ama şu an sancı dışında bir şey yok.
Sen nasıl oldun ?
8 di galiba. Ama ben 1 aya yakın icin de taşıdım kalbi durmuş bilmiyordum. Kanama kaç gün sürdü hatirlamiyorum takriben 8 gün falan olabilir.Kaç haftalikti düşük yaparken ? Benimki ultrasona göre 6 haftalik. Kaç gün sürüyor kanama ?
Sevindim iyi olmanaBen iyiyim canım. Kan vermeye devam ediyorum. Yarın tekrar vereceğim. Ağrıların için ilaç alıyor musun?
Iyi gidiyor canim cok sukur. Darisi sizlerin basina insallah
. Sen neler yapiyorsun, bu ay basliyormusun tedaviye?
Selam kızlar nasılsınız? Bu ara çok sık giremiyorum. Arada bakabiliyorum. Herkes iyi mi?
Bloss sen nasılsın canım ?
Insallah agrilarin gecer canim ve cabuk toparlarsin.Sevindim iyi olmana♥
Evet kuvvetli ağrı kesici alıyorum yoksa sancı dayanılır gibi değil.
İyi yapıyorsun canım dediğin gibi kendini bir de ağrı çekerek zorlamaya geren yok. Umarım bir an önce biter bu süreç. Ne zaman kan vereceksin ?Sevindim iyi olmana♥
Evet kuvvetli ağrı kesici alıyorum yoksa sancı dayanılır gibi değil.
Yok canım, ameliyattan dolayı gidemedik eşimle.. kan vermeye devam ediyorum iki negatif alıp 7 hafta Türkiye’ye gideceğim. Şimdilik tatili bekliyorum..Canim nasil gecti tatil? Kafani dinlendimi biraz. Bir yerlere gidecektiniz sanki. Yanlismi hatirliyorum? Ben de pek girmedim buralar.
Insallah bir once degerlerin duzelir canim. Ben iyiyim transferim yapilacak eylulde onu bekliyorum. Buaralar is cok yogun onun icin tum bugun bebek meselesini 1 saatten fazla dusunemiyorum:)Yok canım, ameliyattan dolayı gidemedik eşimle.. kan vermeye devam ediyorum iki negatif alıp 7 hafta Türkiye’ye gideceğim. Şimdilik tatili bekliyorum..
sen nasılsın?
Doktor Salı günü gel dedi, duruma göre karar verir.İyi yapıyorsun canım dediğin gibi kendini bir de ağrı çekerek zorlamaya geren yok. Umarım bir an önce biter bu süreç. Ne zaman kan vereceksin ?
Düşünmemek daha iyi sonuçta su akacak yolunu bulacak. Ne kadar düşünsem aynı ferler ya.. düşünmenin durumu değiştirme özelliği yok maalesef. Seni oyalayacak bir şeyler olması da gayet iyi.Insallah bir once degerlerin duzelir canim. Ben iyiyim transferim yapilacak eylulde onu bekliyorum. Buaralar is cok yogun onun icin tum bugun bebek meselesini 1 saatten fazla dusunemiyorum:)
Cok sukur gecti bulantilarim, bazen hafif oluyor ama cikartacak kadar degil. Ben henuz bir corap dahi almadim. 30. Haftadan sonra alacagim ama internet sitelerinden neler almam gerektigine bakiyorum.Sevindim canim insallah Amin hepimizin:) Ben iyiyim canim is cok yogun tum gun kafam onla mesgul. Transferi bekliyorum adet olunca gidicem klinige. Eylul basi gibi yani. Senin bulantin falan kalmadi heralde. Esya bakmaya basladinmi? Kiyafet falan.
Bazilari o sureci cok hafif atlatirken bazilarinin cok sancisi olabiliyormus. Insallah en kisa surede atlatirsin bu sancili sureci. Cok gecmis olsun .Sağol canım.
En son ilaçla düşük yaptıracak bir klinik buldum, bugün 2. ilacı aldım çok fazla sancim oldu, ağrı kesici, duşa girdim biraz hafifledi.
İlacı alalı 3 saat oldu ama şu an sancı dışında bir şey yok.
Sen nasıl oldun ?
Tşklr canım kaçıncıda tuttu seninki ben menopur 75 le başladım ilk tüp bebek denemm olcakHosgeldin , Ben 225 lik menopur kullanmistim.
Burun spreyi yumurta büyütmek için kullanıyorum sadece iğneyle büyümedi içinButun speriyi neden kullaniyorsun onu anlamadim. Menopur hic kullanmadim. Kacinci denemen bu?
Hic duymamistim insallah olumlu olur sonucu.Burun spreyi yumurta büyütmek için kullanıyorum sadece iğneyle büyümedi için
Benim 1. De tuttu ama 9. Hafta kaybettim. Dondurulmus embriolara genetik yaptirdiktan sonra 2. Denemem ile suan hamileligim devam ediyor. Insallah sen de ilk denemende pozitifi gorursun.Tşklr canım kaçıncıda tuttu seninki ben menopur 75 le başladım ilk tüp bebek denemm olcak
Ben de ilk defa duydum boyle bir seyi. Hayirlisi olur insallahBurun spreyi yumurta büyütmek için kullanıyorum sadece iğneyle büyümedi için
Ben duymuştum. Östrojen için bu da farklı bi ilaç tedavisi.Ben de ilk defa duydum boyle bir seyi. Hayirlisi olur insallah![]()