- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.681
Umarım sonuç pozitif olur canım. Test günün ne zaman ?Pazartesı transfer oldum canım 3 ay menopoz sonrası.bu ıkıncı tedavım
CanımTest gunun ne zamandi? Insallah bu sefer sonuna kadar saglikli bir hamilelik yasarsin canim.
Ben iyiyim hazirliklara devam ediyoruz. Kasim 10 da Turkiye den ailem de gelecek Onun da heyacani basladi.
Aynen canim cifte mutluluk yasiyacagim. 10 yildir ailemi gormedim.Canım
Ailene kavuşmak ve oğlunu beraber karşılamak sizin için harika olacak :)
Insallah canim. Yani aslinda bilemiyorum tam neden oldugunu belki de rahimden kaynakli tutmiyor. Nasil emin olabilirler rahimde bisey olmadigindan bilemiyorum. Ama embiryolara genetik test yapilmadigi icin tam bilemiyorum neden tutmadigini. Ama buyuk ihtimalle yumurta kalitesinden. Bu ay baslicaz bir sonra ki tedaviye bakalim. Sen TRdesin dimi? Nasil gidiyor tatil?Canım
Hiç böyle düşünme.. çünkü her deneme yeni bir başlangıç. Tutunmamasının bir nedeni olmaması ne bileyim mesela rahimdeki bir sorundan kaynaklanmıyor olması umut verici. Dediğin gibi belki embriyolar genetik anlamda sağlıklı değildi. Ama bu bir sonrakinde de aynı olacak demek değil.
Kendine bu konuda lütfen yüklenme. Bu yolu herkes farklı yürüyor. Bizimki biraz daha uzun sanki. Ama sonunda biz de güzel haber alacağız. Bize olan inancım tam.. umudum çok fazla :)
Insallah tutacak canim transferin. Hayirlisi olsun diyorum canim artikBiliyorum zor ama olumsuz da olacak bu dönemde bak bende ilk denemede düşük oldu bugün 2. transfer gerçekleşti. İnşallah olumlu olur ama olmazsa da ben kendimi 3. transfere hazırladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Canim bende de cikolata kisti var ve bi de miyom var. Hamilelige engel degil dediler ama yine de bir sorayim. SagolBende seninle ayni durumdayim ,hic gebe kalmadim tup bebekte tutmuyor .Agustos ayinda embriyo dondurduk doktor rahmi begenmedi transferi erteledi ve o ara hastaneden ayrildi doktor .Bende diger ay baska doktor tercih ettim ve doktor bana endometriosis oldugumu bu sekilde transferlerin tutmayacagini 16mm cikolata kistimin oldugunu soyledi ,sanirim gebe kalamamdaki sebep buymus.Acaba sende de bu tarz bir problem olabilir mi ?
Cikolata kisti varsa Turkiyede baskilama uygulaniyor yani transfer oncesi en az 3ay gecici menopoz uygulaniyor ,boylelikle kist kuculup endometriosis odaklari etkisiz hale geliyor .cunku endometriosis in salgiladigi salgilar embryonun tutunmasina engel olabiliyormus.senin kistinin boyutu nekadarCanim bende de cikolata kisti var ve bi de miyom var. Hamilelige engel degil dediler ama yine de bir sorayim. Sagol
Histeroskopiyle emin oluyorsun. Ya da bağışıklık var o test yapılyor .embriyoyu düşman gören hücreleri engellemek için sonra bi serum veriyor bazı doktorlar.Insallah canim. Yani aslinda bilemiyorum tam neden oldugunu belki de rahimden kaynakli tutmiyor. Nasil emin olabilirler rahimde bisey olmadigindan bilemiyorum. Ama embiryolara genetik test yapilmadigi icin tam bilemiyorum neden tutmadigini. Ama buyuk ihtimalle yumurta kalitesinden. Bu ay baslicaz bir sonra ki tedaviye bakalim. Sen TRdesin dimi? Nasil gidiyor tatil?
Testin adi bagisiklim testimi?Histeroskopiyle emin oluyorsun. Ya da bağışıklık var o test yapılyor .embriyoyu düşman gören hücreleri engellemek için sonra bi serum veriyor bazı doktorlar.
CD56 testi Öyle hatırlıyorum.Testin adi bagisiklim testimi?
Ok canim sagol sorayim bir doktora. Cunku bu transfer sonrasi cok atesim cikti ve basim agridi yataktan kalkamadim. Bir alakasi varmi transferle merak ediyorum. Bir de bana bu sefer fitil jel hic birsey vermediler ilgincti.CD56 testi Öyle hatırlıyorum.
Yumurta toplama sonrası ben genelde çok halsiz oluyorum. Mesela ateş basıyordu. Ama fitil lazım bence. En az.fiti yani. Jel olmasada iğne olmasa daOk canim sagol sorayim bir doktora. Cunku bu transfer sonrasi cok atesim cikti ve basim agridi yataktan kalkamadim. Bir alakasi varmi transferle merak ediyorum. Bir de bana bu sefer fitil jel hic birsey vermediler ilgincti.
Tam bilmiyorum canim bir sorayim boyutunu. Iyi oldu bunu benle paylasman cunku bu sefer nedenlerini biraz daha arastirmalarini isticem. Ogrenince yazarim sana burdan.Cikolata kisti varsa Turkiyede baskilama uygulaniyor yani transfer oncesi en az 3ay gecici menopoz uygulaniyor ,boylelikle kist kuculup endometriosis odaklari etkisiz hale geliyor .cunku endometriosis in salgiladigi salgilar embryonun tutunmasina engel olabiliyormus.senin kistinin boyutu nekadar
Bu sefer yumurta toplanmamisti dondurulmustu. Dondurulmusta fitil vermiyorlarmis bana da garip geldi. Sanki olmali bence de.Yumurta toplama sonrası ben genelde çok halsiz oluyorum. Mesela ateş basıyordu. Ama fitil lazım bence. En az.fiti yani. Jel olmasada iğne olmasa da
Dondurulmusta iğne de veren var. Bu senin doktorunun fikri sanırsam. Bide kist falan var galiba öyle yazmışsın. Ben macun falan kullanıyorum istiyorsan sende dene. Her sabah çörek otu ya da keten tohumu yağı faan kullanıyorum. Hafif spor falan. Baz3n bağırsaklar özellikle kg lü isek yumurtalara baskı yapıyor.Bu sefer yumurta toplanmamisti dondurulmustu. Dondurulmusta fitil vermiyorlarmis bana da garip geldi. Sanki olmali bence de.
Macun hangisi canim? Corek otunu ve keten tohumunumu karistiricam?Dondurulmusta iğne de veren var. Bu senin doktorunun fikri sanırsam. Bide kist falan var galiba öyle yazmışsın. Ben macun falan kullanıyorum istiyorsan sende dene. Her sabah çörek otu ya da keten tohumu yağı faan kullanıyorum. Hafif spor falan. Baz3n bağırsaklar özellikle kg lü isek yumurtalara baskı yapıyor.
Yani sağlıklı beslenme bağırsak temizliği için yapıyorum ben. Keten tohumu yağını yatmadan önce bi tatlı kaşığı falan direk icemedgm için su ile karıştırıyorum.2 ya da 3 günde bi içine çörek otu yağını da karistieyorum. Macunda clIfe onu kullanıyorum.Macun hangisi canim? Corek otunu ve keten tohumunumu karistiricam?
Endometriosis'i arastir canim bu biraz farkli bir konu yani senin cikolata kistinin anasi oluyor endometriosis. Sende endometriosis var cikolata kisti de endometriosisin olusmus hali ,yani rahim icinde bagirsaklarda yara gibi dusun endometriosis odaklari oluyormus bunlar gebe kalmamizi engelliyormus .adet oncesi lekelenme ,iliski sirasinda agri,adet doneminde agri,bagirsak hareketlenmesi ,ishal, yogun adet kanamasi, parca gelmesi adette belirtiler arasindaTam bilmiyorum canim bir sorayim boyutunu. Iyi oldu bunu benle paylasman cunku bu sefer nedenlerini biraz daha arastirmalarini isticem. Ogrenince yazarim sana burdan.
Sagol canim ben de deneyim. Bakayim buralarda bulabilecekmiyim bunlari.Yani sağlıklı beslenme bağırsak temizliği için yapıyorum ben. Keten tohumu yağını yatmadan önce bi tatlı kaşığı falan direk icemedgm için su ile karıştırıyorum.2 ya da 3 günde bi içine çörek otu yağını da karistieyorum. Macunda clIfe onu kullanıyorum.
Evet bu belirtilerin hepsi var ben de agri haric. Boyutunu bit sorucam canim. Omega 3 kullaniyorum. Bi de doktor kist kuculsun diye cok eskiden dogum kontrol hapi kullandirmisti. Sonra kuculdu dediler ama yine de sorucam merak ettim simdi.Endometriosis'i arastir canim bu biraz farkli bir konu yani senin cikolata kistinin anasi oluyor endometriosis. Sende endometriosis var cikolata kisti de endometriosisin olusmus hali ,yani rahim icinde bagirsaklarda yara gibi dusun endometriosis odaklari oluyormus bunlar gebe kalmamizi engelliyormus .adet oncesi lekelenme ,iliski sirasinda agri,adet doneminde agri,bagirsak hareketlenmesi ,ishal, yogun adet kanamasi, parca gelmesi adette belirtiler arasinda
Birde endometriosis iyi gelen vitaminler var nac,resveratrol, omega 3,dim plus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?