- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.661
Sitede bazıları kistlik durumda soğan suyu küründen bahsediyorlardı.Ameliyat olmayacagim ,kistim kucuk ,ama endometriosis odaklarinin negatif etkilerini azaltmak icin gecici menopoz uygulanacak.
Neden Nisan canım ? O zamana kadar beklemen daha iyi olacaksa hiç dert etme. Sonu güzel olsun yeter ki.Ameliyat olmadan bile nisan ayini bulacak transfer olmam
Ilk denememde 15-20dk dayanabilmistim. Tutmustu ama 9. Hafta kaybettim. 2. De 30 dk yattim. Ilk iki gun duz yattim, sagima soluma donmedim. Transfer gunu ve sonraki gun cogunlukla yattim ve oturdum. Daha sonra ki gunler agir kaldirma ve temizlik haric her isi yaptim.Yransferdwn sonra bekleme suresini nasil gecirdiniz? Embroyo transfer edince beni sadece 15 dk yatirdilar. Turkiye de 30 dk yatiriyorlarmis. Siz bekleme suresinde neler yaptiniz. Benim dr hic birsey soylemedi.
Yeni transfer yaptıranlar ve yaptıracak olanlar için gerçekten faydalı bilgiler. Genelde uzman bilgilerini okuduğumuz zamanda ilk günden sonra kendini zorlamamak koşuluyla günlük işlere dönülmesinin faydalı olacağı görülüyor. Psikolojik olarak da rahat olmak gerekiyor tabiIlk denememde 15-20dk dayanabilmistim. Tutmustu ama 9. Hafta kaybettim. 2. De 30 dk yattim. Ilk iki gun duz yattim, sagima soluma donmedim. Transfer gunu ve sonraki gun cogunlukla yattim ve oturdum. Daha sonra ki gunler agir kaldirma ve temizlik haric her isi yaptim.
Bana infertility hemsiresi boyle yapmami soylemisti. Ben faydasini gordum Insallah sizlerde faydasini gorursunuz.Yeni transfer yaptıranlar ve yaptıracak olanlar için gerçekten faydalı bilgiler. Genelde uzman bilgilerini okuduğumuz zamanda ilk günden sonra kendini zorlamamak koşuluyla günlük işlere dönülmesinin faydalı olacağı görülüyor. Psikolojik olarak da rahat olmak gerekiyor tabi
Ben direkt üstümü giyinip çıktım, doktor transferden sonra bekleme süresi ile ilgili bir şey demedi.Yransferdwn sonra bekleme suresini nasil gecirdiniz? Embroyo transfer edince beni sadece 15 dk yatirdilar. Turkiye de 30 dk yatiriyorlarmis. Siz bekleme suresinde neler yaptiniz. Benim dr hic birsey soylemedi.
Kaç ay menopoza sokcak,bende 3 ay girdim lucrinle.Ameliyat olmadan bile nisan ayini bulacak transfer olmam
Benim aralikta toplamam olacak ,sonra 3 ay menopoza sokacak doktor.Kaç ay menopoza sokcak,bende 3 ay girdim lucrinle.
Pazartesı transfer oldum canım 3 ay menopoz sonrası.bu ıkıncı tedavımBenim aralikta toplamam olacak ,sonra 3 ay menopoza sokacak doktor.
Sizin tedaviniz ne asamada ?
Hayirli haberler alirsiniz insallah.Pazartesı transfer oldum canım 3 ay menopoz sonrası.bu ıkıncı tedavım
Tesekkurler inşallah.adenemyosis belırtısı var gibi demişti.Hayirli haberler alirsiniz insallah.
Cikolata kisti mi var sizde de ?
Benim 4.denemem olacak,4kez negatif aldim malesef cikolata kisti yeni cikti meydana .
Sizinde bu sefer tutar ınsallah saglıkla canımTesekkurler inşallah.adenemyosis belırtısı var gibi demişti.
Canim moralini bozma bebisine odaklan. Genelde ilk transferlerde dr lar kan pihtilasmasi icin bir sey vermiyor. Bana da ikinci transferde asprin verdi hala kullaniyorum 36.Hafta birakacagim. Bazen dr lari bizim yonlendirmemiz gerekiyor onlarin dalginligina gelebiliyor. Ben de Gecen ay dr dan test yapilmasini Demir ilaci kullanip kullanmamam gerektigini sordum sonuc olarak ihtiyacim varmis kullanmaya. Dr Lara gozu kapali guvenmek bana gore degil.Benim transferden sonra kafama takılan bir şey var.
Doktor transferden önce progynova ve kalp ilacı vermişti anlatmıştım. Transfer günü bu kalp ilacının pıhtılaşmayı önlediğini öğrendim, peki doktorum bana bunu ilk transferden sonra niye vermedi de bu 2. transferden sonra veriyor
Progynova yine aynı şekilde ben sana daha önceden de vermiştim dedi, hayır dedim ve bunu da 2. transferde günde 3 kere kullanıyorum. ---> hamilelik devam ederse 3. aya kadar
Folik asit yazmayacak mısınız dedim, evet onu zaten kullan mıyor musun dedi. Bir şey demediniz dedim
Ayriyeten günde 3 kere vajinal fitil kullanıyorum.
Canım acayip sıkkın, belki bu pıhtılaşmayı önleyen ilacı ilk transferde kullansaydım bebeğin kalbi durmayacaktı
Bulunduğum ülkede gidecek daha iyi bir merkez yok ve tavsiye üzerine özellikle bu doktoru seçtim.
Türkiye'de tüp bebek yaptıramam, ne yapacağımı, düşüneceğimi bilmiyorum.
Yalnız üzgünüm
Neden ilk transferde verilmiyor anlamıyorumCanim moralini bozma bebisine odaklan. Genelde ilk transferlerde dr lar kan pihtilasmasi icin bir sey vermiyor. Bana da ikinci transferde asprin verdi hala kullaniyorum 36.Hafta birakacagim. Bazen dr lari bizim yonlendirmemiz gerekiyor onlarin dalginligina gelebiliyor. Ben de Gecen ay dr dan test yapilmasini Demir ilaci kullanip kullanmamam gerektigini sordum sonuc olarak ihtiyacim varmis kullanmaya. Dr Lara gozu kapali guvenmek bana gore degil.
Test gunun ne zamandi? Insallah bu sefer sonuna kadar saglikli bir hamilelik yasarsin canim.Neden ilk transferde verilmiyor anlamıyorum
Transfer saatinde 30 kişi vardık muhtemelen odada, bana seri transfer gibi geldi.
İnsan ilgilenebildiği kadar hasta almalı, bu kadar da ticarete döküp insanların sağlığıyla oynanmamalı.
Neyse beklemekten başka çarem yok zaten, artık hayırlısı ne ise o olsun.
Sen nasılsın canım ?
23 Ekim'de test günüm. Çok sağol canım inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın.Test gunun ne zamandi? Insallah bu sefer sonuna kadar saglikli bir hamilelik yasarsin canim.
Ben iyiyim hazirliklara devam ediyoruz. Kasim 10 da Turkiye den ailem de gelecek Onun da heyacani basladi.
Her şeye takilma kimi doktor ilk tedavide veriyor aspirin kimi vermiyor. Kimi 2. De deniyor. Sen bilinçli olup bu tahlili sorunca kimi yapıyor. Benim kan sulandrici igneye ragmen de kaybm var. Tek neden ilaclar degilNeden ilk transferde verilmiyor anlamıyorum
Transfer saatinde 30 kişi vardık muhtemelen odada, bana seri transfer gibi geldi.
İnsan ilgilenebildiği kadar hasta almalı, bu kadar da ticarete döküp insanların sağlığıyla oynanmamalı.
Neyse beklemekten başka çarem yok zaten, artık hayırlısı ne ise o olsun.
Sen nasılsın canım ?
CanımBenim transferden sonra kafama takılan bir şey var.
Doktor transferden önce progynova ve kalp ilacı vermişti anlatmıştım. Transfer günü bu kalp ilacının pıhtılaşmayı önlediğini öğrendim, peki doktorum bana bunu ilk transferden sonra niye vermedi de bu 2. transferden sonra veriyor
Progynova yine aynı şekilde ben sana daha önceden de vermiştim dedi, hayır dedim ve bunu da 2. transferde günde 3 kere kullanıyorum. ---> hamilelik devam ederse 3. aya kadar
Folik asit yazmayacak mısınız dedim, evet onu zaten kullan mıyor musun dedi. Bir şey demediniz dedim
Ayriyeten günde 3 kere vajinal fitil kullanıyorum.
Canım acayip sıkkın, belki bu pıhtılaşmayı önleyen ilacı ilk transferde kullansaydım bebeğin kalbi durmayacaktı
Bulunduğum ülkede gidecek daha iyi bir merkez yok ve tavsiye üzerine özellikle bu doktoru seçtim.
Türkiye'de tüp bebek yaptıramam, ne yapacağımı, düşüneceğimi bilmiyorum.
Yalnız üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?