- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.921
Tabi söylerseniz memnun olurum. Okudum hikayenizi.Benim dr um New Jersey de cok iyi bir dr. Eger istersen adresini ve telefon numarasini verebilirim.
Ozelden gonderiyorum adresi.Tabi söylerseniz memnun olurum. Okudum hikayenizi.
Canım sabret bu süreç geçici inanki pes etme sakın daha geceyi gündüzü ayırt edemiyor ondan öyle yapıyor benimkide aynıydı .iyiki eşin ilgileniyor benimki gece hiç bakmazdı ama şimdi uyutmaya falan çok yardim ediyor. Göğüs yaraları çok mahvediyor insanı ama zamanla geçiyor pompada çok yara yapıyor allah yardimcin olsun güle güle büyüt bebisi bende göremiyorum artık.kısacık girip çıkıcam, size haber vermek istedim. Yazdıklarınızı okuyamadan yazıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende herşey çok güzel ama bebeğim geceleri çok huzursuz, ağlıyor. Emmek istiyor emmiyor, göğsümü çıkartıyor ağzından. Gündüzleri öyle bir sorun yok nedense akşam ve özellikle geceleri yapıyor. Memeyi atıyor. Sonra da ağlıyor. Sağıp süt veriyorum ama pompayı sadece geceleri kullanıyorum.
göğüslerim yara oldu, çok acıyor. Bazen motivasyonum gidiyor emzirmek istemiyorum ama pes etmiyorum.
Gündüzleri sakin bir bebek ama hava kararınca birşeyler oluyor. Dün akşam 3 saat memede kaldı uyudu uyandı emdi. Uyuyunca yerine yatmak istemedi. Ben de kıcağımda tuttum ama 3 saat sonra yine ağlamaya başladı. Ben de artık sırtım ve göğsüm acıdığı için onu orda tutamadım.
dün gece de enerjim bitti uyuyakaldım. Eşim sabaha kadar ilgilendi sağolsun.
annemle babam da yanımdalar ama babam anlayışsız bir tip, olmasa daha iyiydi, neyse gidecek yakında.
durumum böyle kızlar haber vereyim dedim.
Sağol canım çok şükür iyiz biz evet büyüdü artık bi hafta sonra 4 aylık olacak .annelik giderek güzel oluyor ilk başlarda alışma süreci yorgunluk lohusalık derken insan anlamıyor şimdi daha güzel. Benim kızım da kolik di artık 3 aylık olunca düzeldi biraz bizde hep süpürge sesiyle uyutuyoruz:).Selma`cim siz nasilsiniz? Kizin artik baya buyudu, oturttunuz mu bebekli hayat duzeninizi? Annelik nasil gidiyor?
Nasılsın canım nasıl gidiyor hiç giremedim hep aklımdasın yazayım diyorum hep unutuyorum bende doğumdan sonra çok unutkanlık başladı ya umarım geçici biseydir .bebişin gelmesine az kaldı hayırlısıyla. Heyecen varmi .Ozelden gonderiyorum adresi.
iyiyim canim, annemle babam da geldi son hazirliklari da tamamladik artik bebisin gelmesini bekliyoruz. Heyecan cok fazla .Nasılsın canım nasıl gidiyor hiç giremedim hep aklımdasın yazayım diyorum hep unutuyorum bende doğumdan sonra çok unutkanlık başladı ya umarım geçici biseydir .bebişin gelmesine az kaldı hayırlısıyla. Heyecen varmi .
Annen babana kavuşman çok sevindim en mutlu gününde yanında olacaklar ne güzel. Hayırla sağlıkla gelsin küçük prens.iyiyim canim, annemle babam da geldi son hazirliklari da tamamladik artik bebisin gelmesini bekliyoruz. Heyecan cok fazla .
kafan cok yogun oldugu icin unutkanlik baslamis olabilir canim. Bir seyleri kafana takiyorsan rahatlamaya calis. Prensesin nasil? Artik baya alismissimizdir birbirinize.
Ben asprin kullaniyordum. 2 gun once biraktim.Arkadaşlar kan sulandırıcıyı hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullandınız ?
Doktor birakabilirsin dedi ama bırakmak istemiyorum şu an 8. haftaya girdim.Ben asprin kullaniyordum. 2 gun once biraktim.
Sen ne kullaniyorsun? Igne mi ilac mi?Doktor birakabilirsin dedi ama bırakmak istemiyorum şu an 8. haftaya girdim.
Normalde kalp hastaları için verilen mini bir hap.Sen ne kullaniyorsun? Igne mi ilac mi?
istersen baska bir dr a daha sor. Ben de olsam birakmazdim herhalde. Benim asprin de dusuk doz kucuk bir hapti. 38. Hafta bitiminde birak dediler.Normalde kalp hastaları için verilen mini bir hap.
Transfer yapan doktoruma artık gidemiyorum. Beğendiğim bir jinekologa gidiyorum, zaten ilk transferde kalbin atmadığını da o söylemişti.istersen baska bir dr a daha sor. Ben de olsam birakmazdim herhalde. Benim asprin de dusuk doz kucuk bir hapti. 38. Hafta bitiminde birak dediler.
Insallah sonuna kadar sorunsuz ilerler canim. Telefon acip sorun isterseniz. Sana kan pihtilasma testi yapilmismiydi?Transfer yapan doktoruma artık gidemiyorum. Beğendiğim bir jinekologa gidiyorum, zaten ilk transferde kalbin atmadığını da o söylemişti.
Cuma Günü ilk eşimle beraber gittik ve kalp atışını duyduk, inşallah böyle sağlıklı ilerler.
Adama o telaşenin içinde sormayı unuttum, bir sonraki randevuma 3 hafta var.
Sağol canımInsallah sonuna kadar sorunsuz ilerler canim. Telefon acip sorun isterseniz. Sana kan pihtilasma testi yapilmismiydi?
Çok sağol canımAnca okuyabildim, çok seviniyorum senin içinHamileliğinin yolunda gitmesine çoook sevindim ❤
Nasılsın canım?Insallah sonuna kadar sorunsuz ilerler canim. Telefon acip sorun isterseniz. Sana kan pihtilasma testi yapilmismiydi?
Iyiyim canim , uslu uslu oturup bebisin gelmesini bekliyorum ama ne agrim ve ne sizim. Bakalim ne zaman gelecek nazli oglus.Nasılsın canım?
Sanki günden güne daha çok alışıyoruz gibi, çok zor zamanlarımız da oluyor ama bi bakıyorsun çok kolaylaşıyor. Sonra bi bakıyorum ağlaması karşısında çaresiz ve güçsüzüm. 2 kere dışarıya çıkıp gezdik şimdiye kadar:) anne baba oğul.Iyiyim canim , uslu uslu oturup bebisin gelmesini bekliyorum ama ne agrim ve ne sizim. Bakalim ne zaman gelecek nazli oglus.
Sen nasilsin, alisabildinizmi birbirinize pasa ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?