Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hayırlı olsun Canım inşallah tutar sağlıklı bir bebek olur.Genelde tek embriyo dondurulmuyor çünkü ne kadar iyi kalite de olsa çözülürken bozulma ihtimaline karşı en az 3 tane olsun istiyorlar.sana sormadılarmı tek transfer mi istiyorsun iki mi diye? Aslında ikisinide koysalarmış daha iyi olurmuş da hayırlısı sıkma canını.öyle daha uygun gördüler demekki. Benide transferden hemen sonra masadan kaldırdılar ama oradan yürüyerek başka odaya aldılar,genelde millet yarım saat uzanıp gitti ben 1 saat kalabilirmiyim dedim kaldım.kalktıktan sonrada arabaya yürüyerek gittim epey mesafe vardı park yerine.evimde 5.kat ve asansörsüz.yani bişey olmuyo hiç merak etme.hemşire çok defa tekrar etti embriyo düşmez sadece zıplama ağır kaldırma dedi. Embriyonun rahim içine yerleşmesi 2 gün içinde gerçekleşiyormuş bu iki gün özellikle çok dikkat et,duş alma iş yapma,eşin yapsın.Olacağı varsa oluyor Rabbim hayırlısını versin.
Caprice24 Caprice24 Ha birde seker testi ne icin onu hic duymamistim simdiye kadar.
Bize doktor başından beri en azından ilk transferlerde iki embriyo transferine karşı olduğunu çoğul gebeliğin riskli olduğunu vs vs söyledi ve bizi bir şekilde ikna etti. İğnelere başladığımda doktor ihtiyacımızdan fazla yumurta çıkarsa dondurmayı önermişti bizde evet ihtiyaç fazlasına son anda imza attık dondurulsun diye. Ama son görüşmemizde doktor zaten bel yumurta toplandı kaç tanesi döllenecek nasıl ilerleyecek bilemiyoruz en az 3-4 yumurta itibariyle dondururuz eğer çıkmazsa o kısmı iptal edicez dedi ama biz imza attık ya bunlarda para kazanmak için bi taneyi bile dondurmuşlar işte siz blastosit parası da ödediniz yumurta iyi kalitede vs vs dedi transfer öncesi operasyon odasında bir görevli: maalesef yanımda eşim yoktu o anda. Olan oldu yani tek avuntum bu transferin tutması olur inşallah 🤲🏻 Bu arada şeker testi dediğim senin de mutlaka önceki hamileliğinde yaptırmış olduğun bir test. Aç gidiyorsun açken kan alıp hemen özel bir içecek veriyorlar bir saat sonra tekrar kan alıyorlar. Ondan bir sonraki saat tekrar toplamda üç kere kan alıyorlar.
Benim yazın yaptırdığım bir testte değerlerim insülin direncine yakın çıkmıştı. İlaç falan başlattılar. Zaten kadın doğumcuya uzun süredir bebek istediğini ama olmadığını söylediğinde hormon testleriyle birlikte bu test de isteniyor. Hamilelikte şeker çok tehlikeli çünkü. O yüzden baştan tedbirli gidiyorlar.

Selam kızlar transferim gerçekleşti. Ancak bu transfer kafamda birçok soru işareti bıraktı o yüzden siz tecrübelilere sormak istiyorum. Sabah 8 den 10 a kadar şeker için üç kere kan verdim. Transfer için saat 11.30 öngörülmüştü ancak saat 14.30 da girebildim ha şimdi ha yarım saat sonra diye ye idrar torbamı epey zorladılar sağolsunlar. Neyse transfer için odaya alındım dendi ki döllenen üç yumurtadan ikisi bugüne gelebilmiş birini size transfer edicez birini dondurucaz dediler. Bende 1 tane yumurta donduruluyor mu nasıl yani diye sordum. İşte iyi kalite falan filan diye anlattı. Çözdürülürken bozulma ihtimaline hiç değinmedi bile resmen ticaret yapıyorlar. Kendi doktorum bile muhtemelen dondurma olmaz zaten üç yumurta var dedi. Bu biraz sinir bozucuydu. Gelelim ikinci ve en çok canımı sıkan konuya. Transferiniz tamam denildiği an ayağa kaldırıldım ve ayakta sabahki şeker testlerimden bahsetti bana operasyonu yapan kişi. 5 dk bile yatırılmadım. Tamam Türkiye’deki gibi bir saat yatırmayı beklemiyordum ama hiç yatırmamak da normal mi. Böyle birşey duyan veya yaşayan oldu mu aranızda?
Transferin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz. Tek embriyonun dondurulmasi konusunda cok yorum yapamam ama transfer sonrasi hemen ayaga kalkmayi ben de yasadim. 1 dk bile beklemeden kalkip evine gidebilirsin dedi. Masadan kalkip ustumu giyinip odadan ciktim ve hastanenin ortak alanindaki bir sandalyede 15 dk oturup taksiye bindim. Kimyasal da olsa embriyo tutunduguna gore demek ki olumsuz bir etki yaratmadi diye yorumluyorum. O yuzden hic kafana takip su donemde canini sıkma bence

Transferin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz. Tek embriyonun dondurulmasi konusunda cok yorum yapamam ama transfer sonrasi hemen ayaga kalkmayi ben de yasadim. 1 dk bile beklemeden kalkip evine gidebilirsin dedi. Masadan kalkip ustumu giyinip odadan ciktim ve hastanenin ortak alanindaki bir sandalyede 15 dk oturup taksiye bindim. Kimyasal da olsa embriyo tutunduguna gore demek ki olumsuz bir etki yaratmadi diye yorumluyorum. O yuzden hic kafana takip su donemde canini sıkma bence
Benimki de aynen senin gibi oldu 10-15 dk bekleme odasında giyindikten sonra oturdum sonra arabayla eve döndük. Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Selam kızlar transferim gerçekleşti. Ancak bu transfer kafamda birçok soru işareti bıraktı o yüzden siz tecrübelilere sormak istiyorum. Sabah 8 den 10 a kadar şeker için üç kere kan verdim. Transfer için saat 11.30 öngörülmüştü ancak saat 14.30 da girebildim ha şimdi ha yarım saat sonra diye ye idrar torbamı epey zorladılar sağolsunlar. Neyse transfer için odaya alındım dendi ki döllenen üç yumurtadan ikisi bugüne gelebilmiş birini size transfer edicez birini dondurucaz dediler. Bende 1 tane yumurta donduruluyor mu nasıl yani diye sordum. İşte iyi kalite falan filan diye anlattı. Çözdürülürken bozulma ihtimaline hiç değinmedi bile resmen ticaret yapıyorlar. Kendi doktorum bile muhtemelen dondurma olmaz zaten üç yumurta var dedi. Bu biraz sinir bozucuydu. Gelelim ikinci ve en çok canımı sıkan konuya. Transferiniz tamam denildiği an ayağa kaldırıldım ve ayakta sabahki şeker testlerimden bahsetti bana operasyonu yapan kişi. 5 dk bile yatırılmadım. Tamam Türkiye’deki gibi bir saat yatırmayı beklemiyordum ama hiç yatırmamak da normal mi. Böyle birşey duyan veya yaşayan oldu mu aranızda?
Canim dedigin gibi o tek embrioyu dondurmak biraz ticari olmus. Bildigim kadari ile yasin 35 iki embrio transferi yapilmaliydi ama olsun Insallah transfer Edilen embrio tutar. Hayirli olsun transferin. Hurt disinda bazi dr lar yatirmiyor maalesef ama pozitifi goren oluyor Insallah sen de olnlardan olursun. Yat dinlen komedi filmleri ac. Bu iki gun sirt ustu yat, agir kaldirma, dusunu 5 gun sonra al. Test gunun ne zaman?

Canim dedigin gibi o tek embrioyu dondurmak biraz ticari olmus. Bildigim kadari ile yasin 35 iki embrio transferi yapilmaliydi ama olsun Insallah transfer Edilen embrio tutar. Hayirli olsun transferin. Hurt disinda bazi dr lar yatirmiyor maalesef ama pozitifi goren oluyor Insallah sen de olnlardan olursun. Yat dinlen komedi filmleri ac. Bu iki gun sirt ustu yat, agir kaldirma, dusunu 5 gun sonra al. Test gunun ne zaman?
Dün çoğunlukla ya komple uzandım yada otururken ayaklarımı uzattım koltuğa ama gece çok zorlandım sırt üstü saatlerce uyumak işkence gibi. Uykum kaçtı ben sağa sola çok dönerim. Gece baktım uyuyamıyorum iki kere usulca döndürdüm kendimi. Test günüm 1 Nisan

Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim bugun kontrolum vardi iki embriyoda tutunmus ikiz geliyor😅
Wuhuuu süper Allah güç kuvvet versin. Bende tam yazacaktım hanımlar ne alemdesiniz diye. Benim de transferimin 4.günü. Sağ kasığıma ani batmalar giriyor bir iki defa epey ağrı yaptı ama uzun sürmüyor. Şimdi durduk yerde mana çıkarmak istemiyorum ama inşallah yerleşme belirtileridir 🤲🏻

Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim bugun kontrolum vardi iki embriyoda tutunmus ikiz geliyor😅
woww Masallah canim. Allah ikisini de sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Wuhuuu süper Allah güç kuvvet versin. Bende tam yazacaktım hanımlar ne alemdesiniz diye. Benim de transferimin 4.günü. Sağ kasığıma ani batmalar giriyor bir iki defa epey ağrı yaptı ama uzun sürmüyor. Şimdi durduk yerde mana çıkarmak istemiyorum ama inşallah yerleşme belirtileridir 🤲🏻
Canim benim iki hamileligimde mi tek belirtim bu batmalar olmustu. Insallah senin de oyledir.

Caprice24 Caprice24 canim nasil gidiyor bekleme suresi? Test yapmayi dusunuyormusun?
Selam Dilan dün 7.günümdü ve sabah erken sonuç veren testlerden birini yaptığımda ikinci çizgiyi gördüm. Ancak önümüzdeki Çarşamba günü kan testim yapılacak. O zaman yazarım demiştim. Umarım böyle devam eder 🤲🏻🤗

Selam Dilan dün 7.günümdü ve sabah erken sonuç veren testlerden birini yaptığımda ikinci çizgiyi gördüm. Ancak önümüzdeki Çarşamba günü kan testim yapılacak. O zaman yazarım demiştim. Umarım böyle devam eder 🤲🏻🤗
Cok guzel bir haber bu, insallah kan da da guzel sonucu gorursun 🤲🤲🧿

Cok guzel bir haber bu, insallah kan da da guzel sonucu gorursun 🤲🤲🧿
İnşallah görürüm dediğin gibi. Bu arada benim yüzüm falan kabarcık kabarcık oldu. Aldığım hormonlardan mı oluyor ne. Cumartesi diye doktoru arayamıyoruz. Vücudumda kaşıntı da var. Hiç böyle oldu mu sana da? Ya da kaşıntı kabarma yaşayan var mı aranızda?

İnşallah görürüm dediğin gibi. Bu arada benim yüzüm falan kabarcık kabarcık oldu. Aldığım hormonlardan mı oluyor ne. Cumartesi diye doktoru arayamıyoruz. Vücudumda kaşıntı da var. Hiç böyle oldu mu sana da? Ya da kaşıntı kabarma yaşayan var mı aranızda?
Hayir canim bana olmamisti, hormonlardan dolayidir. Pazartesi devam ederse ararsin dr u.

Hayir canim bana olmamisti, hormonlardan dolayidir. Pazartesi devam ederse ararsin dr u.
Öyle yapacağım artık mecbur. Benim tahminin vücudum progesterona tepki veriyor. Biraz araştırdım yan etkileri arasında kaşıntı kuruluk ürtiker falan olabiliyormuş. Bakalım doktor ne diyecek. Belki bıraktırır

Ayyy çok sevindim harika bir haber bu,kutlarım canım.merak ediyordum sonucunu ☺️

Ayyy çok sevindim harika bir haber bu,kutlarım canım.merak ediyordum sonucunu ☺
Çok teşekkür ederim 3 gün kaldı kan testine. Allah şu virüslü günleri atlatıp sevinçlerimizi ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin. Tedavisi yarım kalanlarında tez zamanda gönüllerindeki muradı versin 🤲🏻

Öyle yapacağım artık mecbur. Benim tahminin vücudum progesterona tepki veriyor. Biraz araştırdım yan etkileri arasında kaşıntı kuruluk ürtiker falan olabiliyormuş. Bakalım doktor ne diyecek. Belki bıraktırır
canim testi tekrarladin mi? Kasintin devam ediyor mu?

canim testi tekrarladin mi? Kasintin devam ediyor mu?
İlk testimi cuma yapmıştım ikinciyi dün yaptım o da pozitif çıktı ve daha koyuydu. Bi tane de hassas olmayan bir test aldım bugün. Yarın sabah tekrar yapmak istiyorum ancak kullanım kılavuzunda hcg,lh,tsh gibi hormonlar sonucu yanıltabilir diyor. Hcg çatlatma iğnesinde vardı ancak ben ilk testimi çatlatma iğnesinden 13 gün sonra yaptım etkisi kalmamıştır. Benim kafamı karıştıran. Ocak ayından beri tiroit yavaşlığı için düşük doz tiroit hormonu alıyorum. Yani tsh ı etkileyen bir hormon. Umarım bu ilaç testimi yanıltmıyordur. Bir yandan da diyorumki bu ilaçtan kaynaklı bir yanılma olsa cuma ile pazar arasındaki testlerin koyulukları neden farklı çıksın. Kafamdaki soruların net cevabını Çarşamba günkü kan testinde alıcam. Tabi kan testini de yanıltmıyorsa bu tiroit hormonu.

Back
X