- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #14.341
Hayırlı olsun Canım inşallah tutar sağlıklı bir bebek olur.Genelde tek embriyo dondurulmuyor çünkü ne kadar iyi kalite de olsa çözülürken bozulma ihtimaline karşı en az 3 tane olsun istiyorlar.sana sormadılarmı tek transfer mi istiyorsun iki mi diye? Aslında ikisinide koysalarmış daha iyi olurmuş da hayırlısı sıkma canını.öyle daha uygun gördüler demekki. Benide transferden hemen sonra masadan kaldırdılar ama oradan yürüyerek başka odaya aldılar,genelde millet yarım saat uzanıp gitti ben 1 saat kalabilirmiyim dedim kaldım.kalktıktan sonrada arabaya yürüyerek gittim epey mesafe vardı park yerine.evimde 5.kat ve asansörsüz.yani bişey olmuyo hiç merak etme.hemşire çok defa tekrar etti embriyo düşmez sadece zıplama ağır kaldırma dedi. Embriyonun rahim içine yerleşmesi 2 gün içinde gerçekleşiyormuş bu iki gün özellikle çok dikkat et,duş alma iş yapma,eşin yapsın.Olacağı varsa oluyor Rabbim hayırlısını versin.
Bize doktor başından beri en azından ilk transferlerde iki embriyo transferine karşı olduğunu çoğul gebeliğin riskli olduğunu vs vs söyledi ve bizi bir şekilde ikna etti. İğnelere başladığımda doktor ihtiyacımızdan fazla yumurta çıkarsa dondurmayı önermişti bizde evet ihtiyaç fazlasına son anda imza attık dondurulsun diye. Ama son görüşmemizde doktor zaten bel yumurta toplandı kaç tanesi döllenecek nasıl ilerleyecek bilemiyoruz en az 3-4 yumurta itibariyle dondururuz eğer çıkmazsa o kısmı iptal edicez dedi ama biz imza attık ya bunlarda para kazanmak için bi taneyi bile dondurmuşlar işte siz blastosit parası da ödediniz yumurta iyi kalitede vs vs dedi transfer öncesi operasyon odasında bir görevli: maalesef yanımda eşim yoktu o anda. Olan oldu yani tek avuntum bu transferin tutması olur inşallahCaprice24 Ha birde seker testi ne icin onu hic duymamistim simdiye kadar.

Benim yazın yaptırdığım bir testte değerlerim insülin direncine yakın çıkmıştı. İlaç falan başlattılar. Zaten kadın doğumcuya uzun süredir bebek istediğini ama olmadığını söylediğinde hormon testleriyle birlikte bu test de isteniyor. Hamilelikte şeker çok tehlikeli çünkü. O yüzden baştan tedbirli gidiyorlar.