Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bugün yine bulantilar tavan. Uzun uzun uyuyayim dedim onuda yapamadimmm
Sen nasilsin canim?
Ohhhhh ohhhh bızım cadı kız iş basında anasının canını okuyoıooooo:KK75:olcak bunlar ilk ay şekerim hamişsinnnnn :):emir_bebek:ben iyiyim canım sabahın sekizinde uyandım eşim bacağimdan iğnemi yaptı kalktım yarım saat yürüdüm bıraz ortalıği topladım şimdi kahvaltı ettım vıtaminlerımı içicemm işteeeee böle tatlımmm :) yemek bulasık bırazda sızle uğrascam ve son üç günüm kalcak opuyaaaaaaaa:halay:bu arada kahvaltı ettınmı sen bakım hıııııııı:kk77::sopa:

Amin canım şükür elhamdulillah iyiyim enerji dolu uyandım bıde bol gazlıııııııı:eek:bu iğneler beni balon yaptı resmennn kendımle eğlenıp dalga gecıyom yaaaa:KK49::halay:
Oh super güzel uyanmana sevindim.ıgneler yapıyor maalesef türlü türlü şetler mecbur katlanıyoruz napalım. Geçicek bugünler mutlu sona ulaşalım yeterki:)))

Oh super güzel uyanmana sevindim.ıgneler yapıyor maalesef türlü türlü şetler mecbur katlanıyoruz napalım. Geçicek bugünler mutlu sona ulaşalım yeterki:)))
eeeee bugün nerelere gitcen gezmeye gezentiiiiiiiiiiiiiii hatuncummmmmm:KK54:amin isallah hepimiz o mutlu sonlari yasayalim isallah:dua:

bence tadini cikar suan bebisin göbüsündeeeeee dua edelim simsiki tutunsun sana isallahhhhh isallahhhh:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

ay demesi kolay hala benimle mı tutundu mu bi sinyal verecek mı

ilk belirti yerleşme kanaması oluyor demi kizlarrr ??? ki oda herkez de olmuyormuş
daha başka ne belirtiler var hamişler cevap veriiiin

senelerdir en ağır sigaraları içtim en yüksek nikotin
şimdi 0.1 içiyor olmak bile şuan benim için büyük bir adım oldu
içtiğimi hissetmiyorum bile ama buda bitecek ins bende inanıyorum
Canım karışmak haddime değil ama bence en büyük adım bırakmak olur bebeğin için.. bunda azaltçak ya da düşüncek bir durum yok bence. Bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın.. ben de tiryakiydim fakat o kadar çok istiyordum ki bebeğimi bir an bile düşünmedim anında kestim ve inan şuan hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. herşeyim normale döndü, sen de görüceksin öyle olduğunu

ay demesi kolay hala benimle mı tutundu mu bi sinyal verecek mı

ilk belirti yerleşme kanaması oluyor demi kizlarrr ??? ki oda herkez de olmuyormuş
daha başka ne belirtiler var hamişler cevap veriiiin
Canım ben de şükür hiç kanama falan olmamıştı, saedece 7. Günü gecesi yatarken bacaklarımı uzattığımda böyle daha önce hiç olmayan bi çekilme yaşadım.. zaten o çok garip gelmişti ilk kez olduğu için, ertesi günü test alıp yapmıştım pozitifti hamd olsun. Sonrasında en büyük belirtim bel ağrısı oldu ve hala çekiyorum.. uyku hali çabuk yorulma bunlarda var

Hurihuri2013 Hurihuri2013 selam cnm nasilsin benim yarin opu var cok heycanliyim gecmis konulara bakarken aklima geldin bi yaziyim dedim nasil gidiyor tedavin
Merhaba canım iyiyim şükür rabbıme cok sevındım senın adına tedavın işallah güzel ilerliyodur yarında opuda yumurtaların güzel güzel toplanır döllenirrr işallah canımmmmm heycanın müjdelerle güzellikllerle sonlanır işallah:) benım opuda salı günü büyük bı ıhtımalle senınle beraber gün saycaz hersey yolunda gıderse allahın izniyle canım :KK15:

Canım karışmak haddime değil ama bence en büyük adım bırakmak olur bebeğin için.. bunda azaltçak ya da düşüncek bir durum yok bence. Bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın.. ben de tiryakiydim fakat o kadar çok istiyordum ki bebeğimi bir an bile düşünmedim anında kestim ve inan şuan hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. herşeyim normale döndü, sen de görüceksin öyle olduğunu
Aynen aslında hersey bıranda normale dönüyor yeterki isteyelim canım :) kafada sonlandırmak yetıyo

çok haklısın canım aynen dediğin gibi aslında Allahım o gücü bana da versin inş
bende içerken çok kötü hissdiyorum kendimi umarım Allahım da yardim eder içmemek için elimden geleni yaparım

Canım ben de şükür hiç kanama falan olmamıştı, saedece 7. Günü gecesi yatarken bacaklarımı uzattığımda böyle daha önce hiç olmayan bi çekilme yaşadım.. zaten o çok garip gelmişti ilk kez olduğu için, ertesi günü test alıp yapmıştım pozitifti hamd olsun. Sonrasında en büyük belirtim bel ağrısı oldu ve hala çekiyorum.. uyku hali çabuk yorulma bunlarda var

güzel cevabın için sağol canım
umarım bende aynı duyguları yaşar bi an önce bebeğime kavuşurum
şimdiye kadar çok ümitlendim
doktorlar kendimde hamile kalabileceğimi söyledi önceleri çok adet gecikmesi yaşadım psikolojik en inandığım zamanlar da hep negatif çıktı
şuan tüp bebek olmasına rağmen sanki yine aynısı olacak korkusu yaşıyorum
ama diğer yandan da bebeğim bende diyorum bırakmadı beni diyorum

senin ki kaçıncı gün embriyosuydu canim ?

Back
X