Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

iyi akşamlar kizlae

annelerimiz iyi olmanıza sevindim DilanBoran DilanBoran B bebekborn lütfen artık üzmeyin kuzucuklari korkuyorsunuz ama her üzüntü onlara zarar
onlar size tutundu sizlerde onlara tutunun :))))

bide bi sorum olacak hatunlar
benim acayip bi akintim var afedersiniz ama iç çamaşırım bildiğini ıslak altıma yapmış gibi :))
Cooook güzel, akintin olmasi iyi. Progesteron aliyorsun dimi? Vajinal mi yoksa oral mi? Nekadar cok akinti okadar güzel temizlenmeymis. Affedersin detaye giriyorum ama akintin kokmuyorsa sorun yok. Koku yaptiginda doktora gitmelisin mantar baslangici olabilir. Distan görmesende gitmelisin. Hangi ilaclari kullaniyorsun?

İyi yapmişşın canım ıkı seferdır yaxıyom cevap gelmeyince merak ettim dedım bu kız benım gıbı konusmadan duramax ne oldu ki acebbb:KK19::KK75:

aynen aklım hep sizde herkeze sizden bahsediyorum bir sürü kardeş arkadaş buldum kendime hepsinden Allah razi olsun diye kulaklarınızı çınlatıyorum :KK19:

Cooook güzel, akintin olmasi iyi. Progesteron aliyorsun dimi? Vajinal mi yoksa oral mi? Nekadar cok akinti okadar güzel temizlenmeymis. Affedersin detaye giriyorum ama akintin kokmuyorsa sorun yok. Koku yaptiginda doktora gitmelisin mantar baslangici olabilir. Distan görmesende gitmelisin. Hangi ilaclari kullaniyorsun?

aynen canim 1 tane igne yapıyorum ve günde 3 defa vajinal tablet koyuyorum
kötü bi koku yok ilacın kendine has bi kokusu var ama
mantar olsa kaşıntı felan yapar peynirimsi kokar demi bi defa bi antibiotuk kulandım da olmuştu

Ne bileyim canım etrafımdaki çoğu kişinin 5. Embryosu 7.8. Günlerde çıktı diye yaptım testi ama üzülmicem Allah hayırlıysa versin tatlım...

Benimkide 5. gündü ama 10. transfergünümde hafif gözüktü, ki 12. günümde kan testim 600den fazlaydi. Bide hangi testi yapiyorsun?

aynen canim 1 tane igne yapıyorum ve günde 3 defa vajinal tablet koyuyorum
kötü bi koku yok ilacın kendine has bi kokusu var ama
mantar olsa kaşıntı felan yapar peynirimsi kokar demi bi defa bi antibiotuk kulandım da olmuştu

Aynen öyle canim. Bana iyi gelmemist. Fitilin ismi Arefam di. ama herkeste farkli. Bugün gittigim doktor yine dedi. Cok önemliymis progesteron bizim icin. Al hep dedi. Kötü koku, kasinti, yanma olmadigi sürece sorun yok dedi.

Benim hatam: fitiller cok akintiya neden oldugu icin devamli bez kullandim. Bezlerdede o ilacli akinti cilde temas ettigi icin, mantar olustu...bunada dikkat et canim

Ne bileyim canım etrafımdaki çoğu kişinin 5. Embryosu 7.8. Günlerde çıktı diye yaptım testi ama üzülmicem Allah hayırlıysa versin tatlım...

sen sikinti yapma bebisin varsa zarar görmesin
yoksa eğer canını sıkma nolursun zor bi durum ama bidaha denersin
demesi kolay biliyorum ben daha 3. gündeyim ben o gunde nasil olurum bilmiyorum ama nasipten ileri yol yok

Aynen öyle canim. Bana iyi gelmemist. Fitilin ismi Arefam di. ama herkeste farkli. Bugün gittigim doktor yine dedi. Cok önemliymis progesteron bizim icin. Al hep dedi. Kötü koku, kasinti, yanma olmadigi sürece sorun yok dedi.

Benim hatam: fitiller cok akintiya neden oldugu icin devamli bez kullandim. Bezlerdede o ilacli akinti cilde temas ettigi icin, mantar olustu...bunada dikkat et canim

anladım canım
igne : progedex
fitil: uregestron yanlış hatırlamıyorsam

Burdayım canım bak bebekborn ne dıyosa dınle mantar felan olma ben kullandım üç defa ama bende olmadı onda olmuş

yok yok olsa ben anlarım
bi kere böbrek iltihabı geçirdim o zaman kullandigim antibiotik yan etki olarak mantar yapmıştı olsa bilirim
kendimi çok temiz hissediyorum kaşıntı felan yok şükür :)))

B bebekborn

ben normal de cok kullanırdım ama çok sağlıklı değilmiş günlük pedler bayadir kullanmıyorum
iç çamaşırı değiştirmeye bakıyorum sık sık kullanma dhaa o pedleri :)

yok yok olsa ben anlarım
bi kere böbrek iltihabı geçirdim o zaman kullandigim antibiotik yan etki olarak mantar yapmıştı olsa bilirim
kendimi çok temiz hissediyorum kaşıntı felan yok şükür :)))
Canim bence sen bunu bi doktoruna danis, ben de senin gibi düsünüyordum kasinma yoktu hatta koku da yoktu ama mantar varmis yine de tuhaf.. 6 günlük bir ilac verdi doktorum vajinal yoldan alinan kullan gecer dedi. Cok sıkıntı yapçak bir durum değil ama yine de tedbir olsun

Canim bence sen bunu bi doktoruna danis, ben de senin gibi düsünüyordum kasinma yoktu hatta koku da yoktu ama mantar varmis yine de tuhaf.. 6 günlük bir ilac verdi doktorum vajinal yoldan alinan kullan gecer dedi. Cok sıkıntı yapçak bir durum değil ama yine de tedbir olsun

aynen sabah bi Mail atayım olmadi doktoruma :)
baya bi olunca sadece ıslaklık yani beyaz peynirimsi değil o yüzden hiç mantar aklıma gelmedi:))

Benimkide 5. gündü ama 10. transfergünümde hafif gözüktü, ki 12. günümde kan testim 600den fazlaydi. Bide hangi testi yapiyorsun?
Canım antalyadan tatil dönüşü aldım geldim bi kaçtane senin tavsiye edeceğin bi marka varsa onu deneyim burda

Slm kızlar maşalah muhabbetinizi okumakla bitmiyor Benim midem çok agrıyor . hiç birşey yokken sol ayak topuğundaki agrıyor üzerine basamayacak derecede. Kızımı kucağıma almıyorum diye kızıyor ona üzülüyorum. sizlerin varlığı rahatlatıyor ortak yerde olmak umut veriyor . Gözümü kapatsam uyuyorum çok uykum var kızlar sizdede var mı aynı durum

Slm kızlar maşalah muhabbetinizi okumakla bitmiyor Benim midem çok agrıyor . hiç birşey yokken sol ayak topuğundaki agrıyor üzerine basamayacak derecede. Kızımı kucağıma almıyorum diye kızıyor ona üzülüyorum. sizlerin varlığı rahatlatıyor ortak yerde olmak umut veriyor . Gözümü kapatsam uyuyorum çok uykum var kızlar sizdede var mı aynı durum
Aynen canim benim de cok uykum geliyordu ve benim kasigimdan baslayarak sol bacagimin tamaminda cok agrim olmustu. Suan bacagim agrimiyor sadece kasik agrim var. insallah bebisin tutuyordur canim.

Canım antalyadan tatil dönüşü aldım geldim bi kaçtane senin tavsiye edeceğin bi marka varsa onu deneyim burda

Canim en hizli sonucu clearblue veriyor, clear blue digital var, haftalarida gösteren, 1-2 haftalik olanida gösteriyor. En net sonucu ondan aliyorsun. Bi dene derim :)

Canim en hizli sonucu clearblue veriyor, clear blue digital var, haftalarida gösteren, 1-2 haftalik olanida gösteriyor. En net sonucu ondan aliyorsun. Bi dene derim :)
Kesinlikle alip denicem cnm bugün 8. Gün ama yarın ilk idararlami denesem ne dersin...Zaten pazartesi günü test var klinikte

Back
X