Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Transfer günü esımle tanıstığmıx tarıh canımıniçi işallah müjdesıde doğumgünü hedıyem olur işallah:)))) oğlaklar cok zordur ama benım eşimde oğlak

ne kadar güzel bi tesadüf olmuş kuzum yaaa inş en güzel şekilde yerleşir sana size en güzel hediye olur bebisiniz

sorma oğlak zordur evet en iyi ben bilirim
ben yengeç im çok evcil ve çok anaç bi burcum var
eşimi büyüttüm şimdi inş sıra bebegim de hala benimledir inş minik susam tanem:)

:)) delisin sen yahuuuu.cok tatlisinnn.ben de gaza gelcem simdi.inancammm
İşallah hamişsindir:) içimden bunu dılemek geliyo :)keske olsada mucızen gercek olsa ben senın kalbını hıssedıyorum bılıyomusun:)olsaa yuvana dönsen keşke demeeeeeee:) işte bu yüzden dıliyorumki hamişşşş ol

İşallah bıde bebişler demişim kalbımı okumuşsun canım benim oyyyyyyy:) aynen fazlasıyla hemde
Ben bu sıkıntıyı çeken herkese çifter çifter versin Rabbim diye dua ediyorum hep. Rüyamda bile hep ikiz erkek bebekle görüyorum kendimi. İsimlerini duydum rüyamda, Murat Osman ve Murat Davut. Nasipse isimleri ile gelecekler.

ay bilmiyorum canım yaaa
psikolojik mı diyorum
bugün pek kasılma felan yok
adet sancisi gibi sancı yok
dün çok gazim vardı ve sızılarım vardı adet sancisi gibi bugün yok
Hadi işallah geliyo benım boncuk oğluşşşşşş işallah:)senın oğlun olur allahım bilir tabı ama öyle dıyıverdım işte:) içsesım cok konuşur benım hiç susturamam :KK48:

Ben bu sıkıntıyı çeken herkese çifter çifter versin Rabbim diye dua ediyorum hep. Rüyamda bile hep ikiz erkek bebekle görüyorum kendimi. İsimlerini duydum rüyamda, Murat Osman ve Murat Davut. Nasipse isimleri ile gelecekler.
Ayyyyy içim ürperdı aglıcammmm işallah canım arkadaşım allahım dıleğni kabul etsınde kocların gellsın anacıklarınaaaaaaa

Hadi işallah geliyo benım boncuk oğluşşşşşş işallah:)senın oğlun olur allahım bilir tabı ama öyle dıyıverdım işte:) içsesım cok konuşur benım hiç susturamam :KK48:

ay olsun da ben onun pipisini yerim
yeterli gelsin hiç önemi yok kız erkek
ama benimde hep kız geçer içimden belkide kızlar daha şirin bicirik oluyorlar gönül öyle istiyordur ama her durumda dünyanın en mutlu insanı olurum
oğluma da kızıma da ölürüm bennnnnnn

amiiiiiiin bütün arkadaşlarımızın duaları kabul olsun inş

haberlerde bakıyorum bebeği doğurup atanlar satanlar öldürenler

rabbimde bizi böyle sınıyor
Anne olmayı nasip etsin inş hepimize

ay olsun da ben onun pipisini yerim
yeterli gelsin hiç önemi yok kız erkek
ama benimde hep kız geçer içimden belkide kızlar daha şirin bicirik oluyorlar gönül öyle istiyordur ama her durumda dünyanın en mutlu insanı olurum
oğluma da kızıma da ölürüm bennnnnnn
İşallah olcak allahın izniyle gönlünü ferah tut tatlı cadımmm:)

hatice-yakup hatice-yakup canim insallah bebisin seninledir. Ben de de agri gidip geliyordu ve hala oyle . Bir bakiyorum kasiklarimda agri var sabah kalkiyorum hic agrim yok. Insallah bebisin sana tutunmustur. Fazla stres yapma canim. Evde tek kalinca insan devamli dusunuyor. Ben bekleme surecinde devamli Turkiye dekiler ile konustum. Komedi filmleri acip izledim. Kendini oyalamaya calis.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim senin yumurtalar sali toplanirsa Cuma transfer yaparlar. Toplandiktan 1 gun sonra 1. Gun olarak kabul ediliyor. Bugun son ignelerini yapacaksin demi canim? 1. Zorlu devreyi sali gunu hayirlisi ile bitireceksin.

Back
X