Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ee cok normal canim.gunler azaldikca heyecan artar cok normal.saliya birsey kalmadi tabi.ama hersey cok guzel olucak heyecan iyidir.asiri olup da seni strese sokmadigi surece.
Yok be canım stres deil hemdn olsun istiyorum bıanönce işte bebişimi istiyorum allahın izniyle:) bu duyguyu bılırsın canım

ooo o cabuk düzeldi kız olayın heyecanın dan naptığını bilmiyordu şimdi pervane etrafım da :)))
elinden gelse dükkana gitmek istemiyor o derece yani
Amaaaaa dedım sana tatlım şimdi o seni hersekilde hamile kabul edıyo ona göre oldu işallah da olmuştur :) sadece tedavı asamasında cok streslı zamanlar gecırdığmız için onlsrın her hareketı bize batıyo bizimde onlaraaaaa:KK48:

yasminsay yasminsay
hoşgeldin tatlım sende durumlar nasıl:)
Bende durumlar güzel. Dün sabah 7 de eşimi işe yolladım, yattım tekrar. Annem, babam ve kardeşlerim gelmiş, kayınvalidemden anahtar alıp eve girmişler. Uyandığımda kahvaltı hazır ve herkes bendeydi, güzel sürpriz oldu. Öğleden sonra eşimden önce çiçeği geldi. Yeğenim Konya’da okuyor, görümcelerimle beraber o sürpriz yaptı. Akşamda arkadaşlarımız gelip bizi aldılar, orda da sürprizlerle karşılaştım.
Bu sabah kapı çaldı, amcam geldi. Birlikte kahvaltı yaptık, az önce yolculadım. Birazdan mutfağa girip yemek yapmaya girişmem lazım.:KK76::KK76:

Amaaaaa dedım sana tatlım şimdi o seni hersekilde hamile kabul edıyo ona göre oldu işallah da olmuştur :) sadece tedavı asamasında cok streslı zamanlar gecırdığmız için onlsrın her hareketı bize batıyo bizimde onlaraaaaa:KK48:

aynen öyle canım biraz bencil olabiliyorlar
neyse hatasını anladı ya gerisi önemli değil
ben zaten kızamam pek hemen unuturum :KK68:

Bende durumlar güzel. Dün sabah 7 de eşimi işe yolladım, yattım tekrar. Annem, babam ve kardeşlerim gelmiş, kayınvalidemden anahtar alıp eve girmişler. Uyandığımda kahvaltı hazır ve herkes bendeydi, güzel sürpriz oldu. Öğleden sonra eşimden önce çiçeği geldi. Yeğenim Konya’da okuyor, görümcelerimle beraber o sürpriz yaptı. Akşamda arkadaşlarımız gelip bizi aldılar, orda da sürprizlerle karşılaştım.
Bu sabah kapı çaldı, amcam geldi. Birlikte kahvaltı yaptık, az önce yolculadım. Birazdan mutfağa girip yemek yapmaya girişmem lazım.:KK76::KK76:

ohh ohh ne güzel geçmiş canım
tekrardan nice senelere:)))

Vayyyyyyy be yarasın arkadsıma moral olsun güç olsun seneye anne olarak gırsın ısallah yenı yasınaaaaaaa:)

Back
X