Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Napiyorsunuz hatun kisiler. Ben bugün bi tembellik yaptim bi tembellik yaptim öfff anlatamam. Camasirlar sepet sepet ben anca yattim esimle film izledim bol bol.

Sizde iyimisiniz :) nasil gidiyor. Yeni arkadasimiz hatice-yakup da hosgelmisss :) avusturya önde :))
İyi dınlenmişin ohhhh sefan olsun bızı unnuttun belliydı:) evet hergün yenı arkadaslar geliyo :) olsun yeterkı bırbırımıze destek olalım ister almanya ister amerıka ister avusturya:) amaaaa ben pozitif olarak öndeyimmmm:)

Ilkde sükür :)
Endometriose vardi o temizlendi ama yinede olmadi. Amh degerimde cok düsük malesef. Ondan benden sadece 7 yumurta toplanabilmisti ama cok sükür iclerinde 1 tanesi suan benim :)

benimde 2 sene önce verdacht vardi laproskopie yaptılar endometriose yokmuş ama tüpler kapalı çıktı
biri açık dediler hsg den sonra ama yine de gebelik olmayınca IVF e başladık bakalım
uyku da tutmuyor sabah 7 de hastane ye gidicem :))))
uykum gelsin diye yoğurt yiyorum resmen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

türkiye den bayanlarla yazisiuorum ilaçları farklı tabirleri farklı pek yetişemiyordum:))))
Zaten o yüzden actım bu topiği bizler cok farklı tedaviler ve ilaclar kullanıyoruz ordaki doktorların davranıs sekli bile farklı en azından burda bırbırımıze tecrübelerımızle yol gösterırız canım

Zaten o yüzden actım bu topiği bizler cok farklı tedaviler ve ilaclar kullanıyoruz ordaki doktorların davranıs sekli bile farklı en azından burda bırbırımıze tecrübelerımızle yol gösterırız canım
harika düşünmüşsün tatlım :)
bide hepimiz pozitif olduk mu bidaha açarız hamiş kalanlar diye:)))))

Burda cok kalabalık deiliz ama azda olsak konusup bırbırımıze destek oluyoruz bıseyler anlatıp dınlıyoruz :)

harika düşünmüşsün tatlım :)
bide hepimiz pozitif olduk mu bidaha açarız hamiş kalanlar diye:)))))
İşallah canım allahım duysun duanı var aramızda bı tane hamiş @bebekborn cok tatlı bı arkadas bıde bebişi var ondan tatlı karnında henüz amaaaa maceraları hiç bitmiyo işallahhhh doğucak annesını cok mutlu edıcek:) tatlım uyumalısın yarın termin var hadı zorla kendını işallah güzel haberlerını alırız yarın:)

İşallah canım allahım duysun duanı var aramızda bı tane hamiş @bebekborn cok tatlı bı arkadas bıde bebişi var ondan tatlı karnında henüz amaaaa maceraları hiç bitmiyo işallahhhh doğucak annesını cok mutlu edıcek:) tatlım uyumalısın yarın termin var hadı zorla kendını işallah güzel haberlerını alırız yarın:)

peki yatıyorum artık kızlar dualarınızı unutmayın uyumadan
yeni haberlerle yarın burda olucam inş:))

B bebekborn gibi Rabbim bizi de güldürsün
onada kucağına sag salim almayi nasip etsin insssss :)

Amin canim Insallah. Allah bee birimizin duasini kabul etsin. Canim kizin konusunda da moralini bozma. Tabi ki o senin mucizen fakat bizler de insaniz. Sen en iyi sekil de yavrunu yetistirmeye calisiyorsundur, bu surecte tabi bagirmalarin olacaktir. Ama bu ona kizdigin icin degil onu dogru duzgun bir sekilde yetistirmek istemendendir. Kesinlikle kendini yipratma. Ben de diyorum olursa kalcasina kalcasina vuracagim beni bu kadar cok bekletti diye.
Sagol canım benim ya duygulandırdın beni Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin beslenmene dikkat et bol bol su sağlıklı beslen

Iyiyim canim cok sukur. Progesterone ignesinin acisi var. Baska bir agrim yok canim. Heyacan devam ediyor son hiz.
Canım iğnenin dozunu sıcak suyun altında eliyle az ısıtıp vurursa hissetmezsin bile . Benim hemşirem 3 ay bana öyle vurdu . İlk başlarda başka bi hemşire mahvetti beni sonrasında o devam etti rahatladım .

Merhaba kızlar nasılsınız:)
şükür bugünümüze de
Sen nasılsın iyiymisin motivasyon dolusun maşallah . Benim h mşirem iki gündür gelmiyor eşim yapıyor iğneleri . Evde tiyatro var Kızım anne korkma açımıycak diyip kafamı çeviriyor maskara bide bak küçücük bişey yok diyor ya cadı . Hemşire yaparken bişey yokta eşim yapacakken çok korkuyorum . Ne karmaşık tatlı strestir bu anlayamıyorum . Beynim durmuş durumda .

günaydın kızlar

şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma

vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir

kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))

Valla öyle canim maceralarim bitmiyor. Sabah sabah yine kendimi yiyio bitiriyorum. :hasta: Icimde bi his var, beni deli ediyor. Allah büyüktür. Ama hic iyi seyler düsünemiyorum. Yine bütün gece kabuslar ve bilmiyorum. Haftaya kontrolum var ilk ultrasyon ama bana doktor güzel seyler demicek sanki. Belirtilerim gittilce azaliyor, gögüslerim sismisti indi ve acimiyor, bulantim cok yok sabahlari. Allahim hayirlisini versin ama sabah sabah yine iki göz iki cesme...

Back
X