- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
Ne o özledınmı benı güzel anne:)Hurihuri2013 huuuhuuu pozitif hanim nerelerdesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne o özledınmı benı güzel anne:)Hurihuri2013 huuuhuuu pozitif hanim nerelerdesin :)
İşallah yarın güzel haberler verırsın bize canım :) yazmayı unutma :)sabah en ultrason hemde kan tahlili yapacak duruma gore perşembe yada cuma toplayacaklar:)))
İyi dınlenmişin ohhhh sefan olsun bızı unnuttun belliydı:) evet hergün yenı arkadaslar geliyo :) olsun yeterkı bırbırımıze destek olalım ister almanya ister amerıka ister avusturya:) amaaaa ben pozitif olarak öndeyimmmm:)Napiyorsunuz hatun kisiler. Ben bugün bi tembellik yaptim bi tembellik yaptim öfff anlatamam. Camasirlar sepet sepet ben anca yattim esimle film izledim bol bol.
Sizde iyimisiniz :) nasil gidiyor. Yeni arkadasimiz hatice-yakup da hosgelmisss :) avusturya önde :))
Ne o özledınmı benı güzel anne:)
Ayyyyy sen iyi ol snerjınde yüksek olsun ben sana hep yazarım şekerim :) bebiş nasıl bakim sende yokmu bugün aksıyon macera anlat valla inanasım gelmiyo:)Özledimmm tabiii. Enerjimi yükseltiyorsun :)
Ilkde sükür :)
Endometriose vardi o temizlendi ama yinede olmadi. Amh degerimde cok düsük malesef. Ondan benden sadece 7 yumurta toplanabilmisti ama cok sükür iclerinde 1 tanesi suan benim :)
kesinlikle yazarımİşallah yarın güzel haberler verırsın bize canım :) yazmayı unutma :)
Zaten o yüzden actım bu topiği bizler cok farklı tedaviler ve ilaclar kullanıyoruz ordaki doktorların davranıs sekli bile farklı en azından burda bırbırımıze tecrübelerımızle yol gösterırız canımtürkiye den bayanlarla yazisiuorum ilaçları farklı tabirleri farklı pek yetişemiyordum:))))
harika düşünmüşsün tatlım :)Zaten o yüzden actım bu topiği bizler cok farklı tedaviler ve ilaclar kullanıyoruz ordaki doktorların davranıs sekli bile farklı en azından burda bırbırımıze tecrübelerımızle yol gösterırız canım
Burda cok kalabalık deiliz ama azda olsak konusup bırbırımıze destek oluyoruz bıseyler anlatıp dınlıyoruz :)Zaten o yüzden actım bu topiği bizler cok farklı tedaviler ve ilaclar kullanıyoruz ordaki doktorların davranıs sekli bile farklı en azından burda bırbırımıze tecrübelerımızle yol gösterırız canım
İşallah canım allahım duysun duanı var aramızda bı tane hamiş @bebekborn cok tatlı bı arkadas bıde bebişi var ondan tatlı karnında henüz amaaaa maceraları hiç bitmiyo işallahhhh doğucak annesını cok mutlu edıcek:) tatlım uyumalısın yarın termin var hadı zorla kendını işallah güzel haberlerını alırız yarın:)harika düşünmüşsün tatlım :)
bide hepimiz pozitif olduk mu bidaha açarız hamiş kalanlar diye:)))))
İşallah canım allahım duysun duanı var aramızda bı tane hamiş @bebekborn cok tatlı bı arkadas bıde bebişi var ondan tatlı karnında henüz amaaaa maceraları hiç bitmiyo işallahhhh doğucak annesını cok mutlu edıcek:) tatlım uyumalısın yarın termin var hadı zorla kendını işallah güzel haberlerını alırız yarın:)
Iyiyim canim cok sukur. Progesterone ignesinin acisi var. Baska bir agrim yok canim. Heyacan devam ediyor son hiz.Bır agrın bı sıkıntın varmı canım nasıl hıssedıyosun heycan devam mı:)
Sagol canım benim ya duygulandırdın beni Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin beslenmene dikkat et bol bol su sağlıklı beslenAmin canim Insallah. Allah bee birimizin duasini kabul etsin. Canim kizin konusunda da moralini bozma. Tabi ki o senin mucizen fakat bizler de insaniz. Sen en iyi sekil de yavrunu yetistirmeye calisiyorsundur, bu surecte tabi bagirmalarin olacaktir. Ama bu ona kizdigin icin degil onu dogru duzgun bir sekilde yetistirmek istemendendir. Kesinlikle kendini yipratma. Ben de diyorum olursa kalcasina kalcasina vuracagim beni bu kadar cok bekletti diye.
Canım iğnenin dozunu sıcak suyun altında eliyle az ısıtıp vurursa hissetmezsin bile . Benim hemşirem 3 ay bana öyle vurdu . İlk başlarda başka bi hemşire mahvetti beni sonrasında o devam etti rahatladım .Iyiyim canim cok sukur. Progesterone ignesinin acisi var. Baska bir agrim yok canim. Heyacan devam ediyor son hiz.
şükür bugünümüze deMerhaba kızlar nasılsınız:)
İşallah canım allahım duysun duanı var aramızda bı tane hamiş @bebekborn cok tatlı bı arkadas bıde bebişi var ondan tatlı karnında henüz amaaaa maceraları hiç bitmiyo işallahhhh doğucak annesını cok mutlu edıcek:) tatlım uyumalısın yarın termin var hadı zorla kendını işallah güzel haberlerını alırız yarın:)