- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
Günaydın kızlar işallah hepimiz için cok güzel bır gün olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım o kafandaki deli sorular hep yanıt bulcak işallah hadı sakin ol hersey yolunda gıtcek işallah:) hayırlı haberler bekliyoruz senden:)günaydın kızlar
şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma
vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir
kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))
Günaydın canım benim sen yıne ağlıyosun yapma canım cok kötü bu yaptıgın bişey yok ortada sen kendini yedın bıtırdın bebişinde etkileniyo bu durum dan bır terslik olsa bı belirtı verirdı cok yeni daha hormonlar karmakarışık illa hep aynı belirtıler mi olcakmış topla bakim kendını alcem elime terliğiiiiii heeeeeeeeValla öyle canim maceralarim bitmiyor. Sabah sabah yine kendimi yiyio bitiriyorum.Icimde bi his var, beni deli ediyor. Allah büyüktür. Ama hic iyi seyler düsünemiyorum. Yine bütün gece kabuslar ve bilmiyorum. Haftaya kontrolum var ilk ultrasyon ama bana doktor güzel seyler demicek sanki. Belirtilerim gittilce azaliyor, gögüslerim sismisti indi ve acimiyor, bulantim cok yok sabahlari. Allahim hayirlisini versin ama sabah sabah yine iki göz iki cesme...
Hem benim hislerim seninkinden daha kuvvetli hicte bisey olmucakkkkk allahin izniyleeee sulugözlüüüüü bide bu duygu karmasasinin sebebi hamislikmi acaba bi düsünsenValla öyle canim maceralarim bitmiyor. Sabah sabah yine kendimi yiyio bitiriyorum.Icimde bi his var, beni deli ediyor. Allah büyüktür. Ama hic iyi seyler düsünemiyorum. Yine bütün gece kabuslar ve bilmiyorum. Haftaya kontrolum var ilk ultrasyon ama bana doktor güzel seyler demicek sanki. Belirtilerim gittilce azaliyor, gögüslerim sismisti indi ve acimiyor, bulantim cok yok sabahlari. Allahim hayirlisini versin ama sabah sabah yine iki göz iki cesme...
Günaydin saol canim iyiyim evet herkesi mutlu etmeyi seviyom cünkü zaten cok stresliyiz hep bari birbirimize böle destek olalim sende isallah istedigin sonucu alirsin emeklerin bosa gitmez tatli kizina bi kardes verir allahim :) sıkılma lütfen olurmu hersey güzel olcak işallah:)şükür bugünümüze de
Sen nasılsın iyiymisin motivasyon dolusun maşallah . Benim h mşirem iki gündür gelmiyor eşim yapıyor iğneleri . Evde tiyatro var Kızım anne korkma açımıycak diyip kafamı çeviriyor maskara bide bak küçücük bişey yok diyor ya cadı . Hemşire yaparken bişey yokta eşim yapacakken çok korkuyorum . Ne karmaşık tatlı strestir bu anlayamıyorum . Beynim durmuş durumda .
Günaydın canım benim bugün nasılsın:)Iyiyim canim cok sukur. Progesterone ignesinin acisi var. Baska bir agrim yok canim. Heyacan devam ediyor son hiz.
Günaydın canım benim sen yıne ağlıyosun yapma canım cok kötü bu yaptıgın bişey yok ortada sen kendini yedın bıtırdın bebişinde etkileniyo bu durum dan bır terslik olsa bı belirtı verirdı cok yeni daha hormonlar karmakarışık illa hep aynı belirtıler mi olcakmış topla bakim kendını alcem elime terliğiiiiii heeeeeeee![]()
günaydın kızlar
şımdı kan verdim ultrason için bekliyorum
doktorun geç kalacağı tuttu şansıma
vitamin d eksikliği yaşıyorum onun için kan aldılar inş normal seviyeye gelmiştir
kafamda deli sorular
dua edin de sivi felan olmasın tüplerde :))
Bak canım yaptığın cok yanlış kötüyü cagırıyosun neyden korkarsak allahım onla sınarmış bızı şimdilik hamileliğnin tadını cıkarsan ıyı olmazmı hem herkeste aynı belirtıler olmuyo illa mide bulantısı olmuyo illa ilk günden gögüsler şişmiyo cünkü hormonlar sürekli deişiyo hamilesınnnnn bebişin göbüşünde bırazcık iyi düşün bakalım :) hem sen kahvaltı ettınmı bugün anlat kesın geciştırdın demevalla biri beni terlikle dövse fena olmaz, bos kese olsa elimden gelen birsey olmicak ama yinede bilmiyorum kafamda böyle halay cekiyor soru isaretleri...sanirim böyle cok dolayli yollara basvurunca insan dahada bi tedirgin oluyoruz, zaten benim hisslerim hep karma olur, offf, allahim hayirlisini versin insallah.
icimi tek rahatlatan olay vardi oda düsük yapsam agrim olur kanamam olur diyordum, onuda az önce internetten baktim, öyle olmasi gerekmiyormus...haydiii hobbahh bastan...ben haftaya kadar nasil dayancam bilmiyorum yine bi cöküslerdeyim...
ama bi konuda haklisin canim, senin hsilerin daha kuvvetli, yüzyüze tanismasak bile :)
Bak canım yaptığın cok yanlış kötüyü cagırıyosun neyden korkarsak allahım onla sınarmış bızı şimdilik hamileliğnin tadını cıkarsan ıyı olmazmı hem herkeste aynı belirtıler olmuyo illa mide bulantısı olmuyo illa ilk günden gögüsler şişmiyo cünkü hormonlar sürekli deişiyo hamilesınnnnn bebişin göbüşünde bırazcık iyi düşün bakalım :) hem sen kahvaltı ettınmı bugün anlat kesın geciştırdın deme![]()
Cok şekersın yaaaaa takıpciiii deilim ama yol arkadasın olarak bütün dualarımdasın kalbimden gelerek yollucam sana bütün enerjıleri afiyet olsun şifa olsun canım:)ahh elimden gelseee bi bende cok mutlu olcam :) daha yeni ise geldim, bu saate kadar evde düsüncelerimi costurdum :)) simdi bi elimde cay bi elimde ekmegim oturdum :)) tatli takipcim benimmmm
enerjiii sinerjii duaaa ne varsa yolla bakiim
Cok şekersın yaaaaa takıpciiii deilim ama yol arkadasın olarak bütün dualarımdasın kalbimden gelerek yollucam sana bütün enerjıleri afiyet olsun şifa olsun canım:)
Ekmek almaya cıktım hava cok soğumuşşşşşş sızın oralarda soğukmu böle canımcok sagol canim benim, kader arkadasiyiz hepimiz, hayirlisi olsun hakkimizda insallah![]()
Hosgeldın tatlım aslında aranızda olmak güzeldi ama bızım tedavıler cok farklı ıkerlıyo ve sıze ayak uydurmakta güçlük cekiyoruz o yüzden böle bı topik actım ama bızı bulup yazmana cok sevındım sen ne durumdasın canım2 kaçak gördüm sanki
![]()
Hurihuri2013 @Dilan60
Baştaaaaann sona okudum, Dilancım güzel haberlerle çınlatırsın inşallah topiği.
Huricim seninde tedavin hayırlısıyla başlasın, güzellikle sonuçlansın inşallah.
Yurtdışında değilim, fakat yazmadan edemedim.
Ekmek almaya cıktım hava cok soğumuşşşşşş sızın oralarda soğukmu böle canım
Sıkı sıkı gıyın bıde bol bol portakal mandalına ye üşütmemeye dıkkat et bu arada unuttum sana bı kac tavsıyem var maydonoz papatya cayı bunlar adet söktürücü otlardıt uzak dursan iyi olur tatlımburasida fena soguk, kar gelcekmis bugün yarin iyice doncaaaz