Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Incitanesi0805 Incitanesi0805 hoş geldin canım aramıza, ben yurtdışında olmamama rağmen arkadaşlarımı sevdiğimden peşlerinden geldim topiğe :KK19:
Rabbim evladını size bağışlasın ve kardeş sevgisini tattırsın inşallah.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım, herşey çok güzel olacak Allah’ın izni ile.:KK24:

DilanBoran DilanBoran canım, gece muhtemelen 500 üstü bir değerle karşılaşacağız. Gelsin ikizler:halay:

hatice-yakup hatice-yakup canım benim, yarın büyük gün. Senin adına çok heyecanlıyım, hayırlısıyla minik susamları alıp geleceksin inşallah.:KK49:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizlerle topik ahalisi.:KK15:

Bana gelince, hala hastalığımı yenemedim fakat daha iyiyim. Akşam yemeğe misafirlerim var, evle cebelleşiyorum.:hamarat::kk77::KK76:
Saolllll can arkadasim gütel yürekli dostum hadi sana kolay gelsinnnn sen bugün olmassin pek :)

Ayyyyyy canim benim canim benimmmmm allahima bin sükür hersey yolunda ignrlere devam arti igne verdi bacaktan vurulcam yumurtalar catlamasin diye Doktor cok güzel konustu opum haftaya sali olcak
Hadi gozunaydin canim, demek ki yumoslar guzel buyumus 3. Igneyi verdigine gore.

DilanBoran DilanBoran kacinci gün bugün canim? 200den fazladir, helee ikizse owww :)) 300 500 300 500 :)) ultrasyon terminin belli mi?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 gecmis olsun canicim, insallah güzel olcak, saydilarmi kac tane yumurtacik varmis :)

Incitanesi0805 Incitanesi0805 hosgeldin canim, fransadan ilk sensin galiba :) benim amh degerim düsük, ama insallah bizlerde kavuscaz :)

DilanBoran DilanBoran kacinci gün bugün canim? 200den fazladir, helee ikizse owww :)) 300 500 300 500 :)) ultrasyon terminin belli mi?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 gecmis olsun canicim, insallah güzel olcak, saydilarmi kac tane yumurtacik varmis :)

Incitanesi0805 Incitanesi0805 hosgeldin canim, fransadan ilk sensin galiba :) benim amh degerim düsük, ama insallah bizlerde kavuscaz :)
Kizzzzzzz ne ediyonnnn nasilsin bugün :) yarin termin var senin deme bizede resim atcanmi bakim cadi kizinin:)

Bugün iyki bu topigi actim dedim kizlar hepiniz cok iyi cok sicakkanli insanlarsiniz biz dilanla yanliz giderken soruyodu bana bak kimse yok diyodu bizden baska :) bende olsun bizbize yeteriz diyodum:) hala cok deiliz ama kalbi yürege kocaman hatunlar var burda iyki bulusmusuz can dostlarim yol arkadaslarim:KK36::KK15:isallah hepimiz müjdeler vericez burdannnnn

Hurihuri2013 Hurihuri2013
ne güzel canım tutma ihtimali hem daha yüksek olur 2 tane de umarım ikiside tutarda nefes alacak vaktin kalmaz
ay ne guzel beddua ettim sanaaaaa

yasminsay yasminsay

canım çok sağol çok ihtiyacım var inanki dualarınıza :))
Allah razi olsun bacimmmmmmm bedduan bile güzel geldi bana:KK19::KK15:

Kizzzzzzz ne ediyonnnn nasilsin bugün :) yarin termin var senin deme bizede resim atcanmi bakim cadi kizinin:)

yarin öglen termin ama ben baya heyecanliyim, sabahlari bulantim fena, artik sabah hemen gecmiyo, ögleni buluyo, yarin insallah hersey yolundaysa sorcam bakalim ne yapabilirim diye...

Bugün iyki bu topigi actim dedim kizlar hepiniz cok iyi cok sicakkanli insanlarsiniz biz dilanla yanliz giderken soruyodu bana bak kimse yok diyodu bizden baska :) bende olsun bizbize yeteriz diyodum:) hala cok deiliz ama kalbi yürege kocaman hatunlar var burda iyki bulusmusuz can dostlarim yol arkadaslarim:KK36::KK15:isallah hepimiz müjdeler vericez burdannnnn

aynen canım cook iyi yapmışsın
ben başta kasım da yaptıranlar topigindeydim sonra bakarken sizleri buldum
hatta yasminsay yasminsay sende orda varsın demi canım????

o değil de kizlar 3 gündür eşim cok gergin
bana karşı anlayışsız davranıyor ve buda beni çok uzuyor
derdimi sizinle paylaşayım da azalsın biraz acısı
yarın transferdim var ve açıkçası baştaki desteğini şuan hissedemiyorum
ya ben çok alınganım diyorum ama aslında değilim dünden beri ağlıyorum onun yüzünden :(

aynen canım cook iyi yapmışsın
ben başta kasım da yaptıranlar topigindeydim sonra bakarken sizleri buldum
hatta yasminsay yasminsay sende orda varsın demi canım????

o değil de kizlar 3 gündür eşim cok gergin
bana karşı anlayışsız davranıyor ve buda beni çok uzuyor
derdimi sizinle paylaşayım da azalsın biraz acısı
yarın transferdim var ve açıkçası baştaki desteğini şuan hissedemiyorum
ya ben çok alınganım diyorum ama aslında değilim dünden beri ağlıyorum onun yüzünden :KK43:
Evet canım, kasım topiğinde bende varım, hatta DilanBoran DilanBoran ve Hurihuri2013 Hurihuri2013 canlarla da orada tanıştık.

Eşinin durumunu anlayabiliyorum, aynı şeyi bende eşimden yaşadım hatta transfer günü yaşadım. Normalde çok ilgili ve merhametli olmasına rağmen, strese benden fazla girmişti. Fakat eve geldiğimizde gönlümü almasını da bilmişti. Hatta transferde yanımda kayınvalidem vardı, eşime çıkıştı sana ne oluyor diye, Yasemin’in yapması gerekeni neden sen yapıyorsun diye.
Erkekler bizler kadar dik duramıyor ve duygularını saklayamıyor. Sen dikkate alma onun bu halini, yarın kendine gelir canım.

Back
X