Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşaAllah canım. Ne bileyim kendimide fazla kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum oyüzden
Allahım neyden korkarsak onla sınar bızıı o yüzden lütfen umutlu olki olsun kötüyü sımdı düşünme olmassada vardır bı hayır tatlım ama işallah olcak bı tanede olsa olcak allahın izniyle:)

İnşaAllah canım... Oooooo naptın sen yaaaa :))))) seninki heyecanın tavan yaptığı dönem :)) nezaman çıkcak canım sonuç? Transferden sonra 9. Günde belli olurmuymuş? Tek embriyomu canım seninki
Evet canim ben 7. Gunumde idrar testinde ogrendim. Simdi kan sonucunu bekliyorum. Sen de moralini bozma. 2 tanesinden bir tanesi de kaliteli olsa da yeter canim. Moralini bozma canim. Insallah guzel haberler duyacagiz senden de.

Ben izmirde cok fazla bu konuda ilerledıklerını bolıyorum işallah da olcak cift olcak işallah da:)

Ay insallah canim ya.ne guzel bir dilek.cok istiyorum ben de ikiz olmasini ama teke de raziyim yeterki benisim olsun..yalniz benim yolum biraz uzun olucak.amh dusuk rezerv azligi var.o yuzden havuz yontemi uygulanicak.yumurta toplamasi uzun suruyor.ama yilmak yok.yola devam edicem

Merhaba arkadaşlar.ben de türkiyeye geldim dün Amerikadan.inşallah tedavime başlıycam tekrar sıfırdan.@Dilan60 canım bekliyorum güzel sonucunu merakla Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım sana da opunda hayırlı sonuçlar diliyorum.kaliteli yumuşların olsun.
Canim ben cok umitliyim senden bu sefer. Insallah bu sefer olacak canim. Bizler senin hep yaninda olacagiz.

Ay insallah canim ya.ne guzel bir dilek.cok istiyorum ben de ikiz olmasini ama teke de raziyim yeterki benisim olsun..yalniz benim yolum biraz uzun olucak.amh dusuk rezerv azligi var.o yuzden havuz yontemi uygulanicak.yumurta toplamasi uzun suruyor.ama yilmak yok.yola devam edicem
Uzun olsun tatlım azmı bekledık bebişlerımıx gelsınde ben aylarca beklemeye razıyım gec olsunda güzel sonuç olsun hemşerımmmmm sen güçlüsün bak teeeee nerelerde arıyon bebısını canım arkadsım

Evet canim ben 7. Gunumde idrar testinde ogrendim. Simdi kan sonucunu bekliyorum. Sen de moralini bozma. 2 tanesinden bir tanesi de kaliteli olsa da yeter canim. Moralini bozma canim. Insallah guzel haberler duyacagiz senden de.

Ooo maşallah canım ne güzel :) inşaAllah canım ya. Bakalım sabah nasıl bi haber alıcam

Ben daha badlamadigim için hiç bişey bilmiyorum ama doktor bilgilendirecektir heralde.biz daha yeni doktordan kağıt alıp sigortaya başvurumuzu yapıcaz onlar onayladıktan sonra baslicaz sizinde öyle mi oldu .
Yok o sürede ilac kullanmaya basladık planlarımız yapıldı sız nerde yaptırıyonuz canım doktor bı cızelge yapmadımı

Yok o sürede ilac kullanmaya basladık planlarımız yapıldı sız nerde yaptırıyonuz canım doktor bı cızelge yapmadımı
Yok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.

Allah yardımcın olsun canim sağ salim varmana sevindim :)
geç olsun güç olmasın inş dualarımız seninle

Back
X