Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar Evet sonucumu acikliyorum 149.7 . Allah ima sukurler olsun kizlar. Biri bana cimdik atsin. Doktorum un kardesi aradi beni . O guzel haberi verdi bana .
:KK67:Hamişşşşşsın kız ne edeyım amerıkayamı gelim çimdik atmayaaaaaaaa :KK22:sevın canımıniçi oldu şükür rabbıme :21::KK73:

kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz aramız:))

benim sabah transferim var lütfen dualarınız sizlerde eksik etmeyin çok ihtiyacım var :)))

sizlerinde başlayan yada niyetinde olan hepinizin hayirlu olsun inş
gobislerimiz bebislerle dolsunnnnn:))

Amin canım inşallah.hayırlı haberlerini alalım senınde.dualarımız senınle.

Bende şuan bişey kullanmıyorum. Bende Darmstadt Kinderwunsch Zentrum a gidiyorum orda türk bi doktor var .bu ay turkiyeye gidicem ailemi görmeye dönüşte başlarız artık.
Aaaaa bende tüp bebek öncesi türkiye tatili yapmıştım.. ablam ve annemle 2 ay geçirdim.. pozitif bir şelikde dönmüş ve tedaviye başlamıştım..sanada tatil harika gelecek eminim.. bu arada bende araştırma yapmıştım ve Darmstadt icin positiv seyler okumustum..her iki merkezden randevu aldik aralarinda 3 hafta vardi.. iök offenbacha gittik ve sansimiza türk bayan dr cikti.. nasil oldu bilmiyorum ama bianda tedavinin icinde bulduk kendimizi.. sanirim nasibimiz ordaymis.. yoksa ilk tercih Darmstadtti..

Aaaaa bende tüp bebek öncesi türkiye tatili yapmıştım.. ablam ve annemle 2 ay geçirdim.. pozitif bir şelikde dönmüş ve tedaviye başlamıştım..sanada tatil harika gelecek eminim.. bu arada bende araştırma yapmıştım ve Darmstadt icin positiv seyler okumustum..her iki merkezden randevu aldik aralarinda 3 hafta vardi.. iök offenbacha gittik ve sansimiza türk bayan dr cikti.. nasil oldu bilmiyorum ama bianda tedavinin icinde bulduk kendimizi.. sanirim basibimiz ordaymis.. yoksa ilk tercih Darmstadtti..
Inşallah bende pozitif başlarım biraz korkuyorum galiba.sen yaptin mi yoksa daha yenimi başladın

Her birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah :dua::dua:. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve Hurihuri2013 Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.:KK200:

yasminsay yasminsay ve B bebekborn aynen onay aldiktan sonra icim gercekten rahatladi. Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Doktorum da 9. Gun icin cok guzel bir deger demis. Ilerki gunlerde gorecegiz tek mi cift mi oldugunu demis. Ikiz icin hala sensin devam ediyor ama tek de olsa farketmez. Saglikli bir sekilde kucagima aliyim. Baska hic bir sey istemiyorum.

yasminsay yasminsay ve B bebekborn aynen onay aldiktan sonra icim gercekten rahatladi. Insallah saglikli bir sekilde devam eder. Doktorum da 9. Gun icin cok guzel bir deger demis. Ilerki gunlerde gorecegiz tek mi cift mi oldugunu demis. Ikiz icin hala sensin devam ediyor ama tek de olsa farketmez. Saglikli bir sekilde kucagima aliyim. Baska hic bir sey istemiyorum.
Allah’ın izni ile o günlerde gelecek canım benim, sayılı gün nasipse.:KK200::KK19::KK68:

Allah’ın izni ile o günlerde gelecek canım benim, sayılı gün nasipse.:KK200::KK19::KK68:
Insallah canim , sabirsizlikla o gunleri bekliyorum. Insallah sen ve diger kizlar da positifi gorursunuz canim. Ben cok bekledim cok sabrettim. Ama asla umidimi Allah tan kesmedim. Cok sukur bu gunu gormeyi bana nasip etti.

Her birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah :dua::dua:. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve Hurihuri2013 Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.:KK200:
Canımsın yaaaaaaaa güzel arkadasım benım :)

Canım benim Allah sonuna kadar saglıklı bir hamilelik nasip etsin.saglıkla kucagına al bebişini ya da bebişlerini darısı bizlerin başına inşallah.burda bekleyen tedaviye başlamış ve başlayacak olan herkes güzel sonuçlar alsın inşallah.

Back
X