Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz. Rabbim göbüşümüzdeki boşluğu sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah.

Misafirlerimi yolladım, evi ve mutfağı topladım. Şimdi size dönebilirim.

DilanBoran DilanBoran canım 2 saat kadar kaldı sonuca sanırım. Heyecan bastı beni, tek mi ikiz mi diye.:KK17:
:KK17: Sen ne durumdasın, biz böyle isek düşünemiyorum :KK17::KK17:

Yok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.
Anladı canım sende aramıza katılır ocaga kadar hesirseyı öğrenirsın bısey söliyimmi herseyı bilip yada bılgı sahıbı olarak ılerlemek cok daha mantıklı ben cok memnunum mesela :)

Yok ocak ayında ancak başlarız dedi önce sigortanızın onaylaması gerek dedi.ben frankfurtdayim bizim sigorta yüzde yüzünü karsiliyormus o yüzden bu ay başvuru yapın yen yıl da kanunlar degisirse siz yine ondan faydalanırsınız defi.
Frankfurt mu :KK48: ?? Bende Offenbach Kinderwunsch Centrum da yaptırdım.. bizim ilk görüşmemizde ön bilgiler verildi neler yapabiliriz, karşımıza bir sorun çıktığında başka bir secenek olacak mı bu tarz şeyler konuşldu.. sonrada eşim sigortamıza başvuru yaptı onlardan onay geldi.. bu sürede ben sadece folik asit kullandım..

Anladı canım sende aramıza katılır ocaga kadar hesirseyı öğrenirsın bısey söliyimmi herseyı bilip yada bılgı sahıbı olarak ılerlemek cok daha mantıklı ben cok memnunum mesela :)
Evet haklısın. Bende iyice araştırırım. Doktor bilgilendirmek için kağıtlar verdi ama almanca çok bilmiyorum o yüzden okumadım hiç.

Frankfurt mu :KK48: ?? Bende Offenbach Kinderwunsch Centrum da yaptırdım.. bizim ilk görüşmemizde ön bilgiler verildi neler yapabiliriz, karşımıza bir sorun çıktığında başka bir secenek olacak mı bu tarz şeyler konuşldu.. sonrada eşim sigortamıza başvuru yaptı onlardan onay geldi.. bu sürede ben sadece folik asit kullandım..
Bende şuan bişey kullanmıyorum. Bende Darmstadt Kinderwunsch Zentrum a gidiyorum orda türk bi doktor var .bu ay turkiyeye gidicem ailemi görmeye dönüşte başlarız artık.

Evettt.. ara ara takip ediyorum sizi.. bugün dilanın sonucunu bekliyoruz hep birlikte :KK68: idrarda pozitif şimdi kanda resmileştirecek allahın izniyle
Evet canım doğru hatırlamısım :) bugün yol arkadasım can dostum amacının ılk adımına ulaştı allahım tamamına erdırsın:) sıra burdakı tüm arkadaslarıma ve bana geldı senı burda görmek cok mutlu ettı benı cok saol destegın duaların için canım:)

Uzun olsun tatlım azmı bekledık bebişlerımıx gelsınde ben aylarca beklemeye razıyım gec olsunda güzel sonuç olsun hemşerımmmmm sen güçlüsün bak teeeee nerelerde arıyon bebısını canım arkadsım
Cok tesekkür ederim canım insallah hep birlikte guzel haberler alırız.evet uzun olsun da guc olmasın hakıkaten ben katlanırım herseye.

Back
X