Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım benim Allah sonuna kadar saglıklı bir hamilelik nasip etsin.saglıkla kucagına al bebişini ya da bebişlerini darısı bizlerin başına inşallah.burda bekleyen tedaviye başlamış ve başlayacak olan herkes güzel sonuçlar alsın inşallah.
Amin canim insallah :dua::dua:. Iyi geceler canim.

Her birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah :dua::dua:. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve Hurihuri2013 Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.:KK200:
Slm canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip Etsin . Bizede bol bol duş et inşallah . Hamiş anne içimden geldi öpüyorum seni

Kizlar Evet sonucumu acikliyorum 149.7 . Allah ima sukurler olsun kizlar. Biri bana cimdik atsin. Doktorum un kardesi aradi beni . O guzel haberi verdi bana .

Her birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah :dua::dua:. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve Hurihuri2013 Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.:KK200:
çok çok çok sevindim çok güzel bi değer hayırlı olsun canım ikizler gelio insallah sağlıcakla sorunsuz geçsin haftalar aylar bize de uğur olsun insallah

Gentille Gentille çok benzio yaşadıklarımız bbm de 2bucuk yasinda kızım yakın olsak beraber oynatirdik :)) benmde ilk randevum cuma günü bakalım başlıycakmiyiz seninde tedavin hayırlı olur kızına en yakın zamanda kardeş gelir insallah

Back
X