- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.241
Kizlar sabah cok erken kalktim. Biraz uyumaya gidiyorum ben. Herkese Iyi geceler arkadaslar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim.ilk miydi kuzum seninn???
İyi uykular güzel anne adayı. Öpüyorum seni.Kizlar sabah cok erken kalktim. Biraz uyumaya gidiyorum ben. Herkese Iyi geceler arkadaslar.
Amin canim insallahCanım benim Allah sonuna kadar saglıklı bir hamilelik nasip etsin.saglıkla kucagına al bebişini ya da bebişlerini darısı bizlerin başına inşallah.burda bekleyen tedaviye başlamış ve başlayacak olan herkes güzel sonuçlar alsın inşallah.
Slm canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip Etsin . Bizede bol bol duş et inşallah . Hamiş anne içimden geldi öpüyorum seniHer birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve
Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.
![]()
hatice-yakup saat kacta transfer canım
Kizlar Evet sonucumu acikliyorum 149.7 . Allah ima sukurler olsun kizlar. Biri bana cimdik atsin. Doktorum un kardesi aradi beni . O guzel haberi verdi bana .
çok çok çok sevindim çok güzel bi değer hayırlı olsun canım ikizler gelio insallah sağlıcakla sorunsuz geçsin haftalar aylar bize de uğur olsun insallahHer birinizden Allah razi olsun kizlar. Darisi sizlerin basina insallah. Sizler benim her zaman dualarim da olacaksiniz A Aveline ve
Hurihuri2013 kizlar size ayrica tesekkur etmek istiyorum. Sizler benim tedavimin basindan beri bana hep destek oldunuz. Simdi sira sizde. Insallah bende sizleri Hamis olarak gorecegim burda.
![]()
Hadi bakalimsira sende bebislerin sana sim sıkı tutunsunlar insallah birlikte şafak sayalım:)10 bucuk ins tatlim bisey cikmazsa
dusumu alıp uyucam
cumleten iyi geceler
dualarınızı bekliyorum haberdar ederim sizleri
Gentille selam sen fransadamisinSlm canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip Etsin . Bizede bol bol duş et inşallah . Hamiş anne içimden geldi öpüyorum seni
Hadi bakalimsira sende bebislerin sana sim sıkı tutunsunlar insallah birlikte şafak sayalım:)
Ben henüz baslamadim:)) cuma günü ilk randevum var cnmAllah razı olsun canim sen şuan hangi gundeydin kız kafam allak bullakta şuan
herkezi birbirine karıştırdım :)))
Ben henüz baslamadim:)) cuma günü ilk randevum var cnm
Sen hala uyumadınmı uyu kız dınlen bebişler gelcek yarın :) iyi geceler canım sana bol bol dua edıcem:)tmm şimdi oldu kusura bakma canim bazen karistiriyorum
hadi bakalım adet ne zaman ???
Önemli diil canım estafurullah randevu günüm aynı zamanda adetgunum kisaprotokll olursa aynı gün başlarız belki:))tmm şimdi oldu kusura bakma canim bazen karistiriyorum
hadi bakalım adet ne zaman ???