Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kizlaaar selamlar :)))
bebisimi koydular içime :))
tek koydular hem yaşımdan dolayı hemde embriyolar tam o bitanesi kadar iyi gelişmemiş
onu da riske atmamak için tek koydular
tek olsun bizim olsun
28 yaşındasın rahim duvarın felan harika sıkıntı yapma dedi :))
Canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin bebişine beraber gün sayacağız inşalah benimde transferim yarın sabah

Valla bugün epey oynak benım yumurtalar içerde partı veriyolar :KK73:heralde bıde göbek oldu ben tığ gıbı kadındım göbek benden bağımsız bı yasantı içinde tövbe yarabbım :KK70:persembe termin yarında bacaktan iğne baslıyo benımkiler catlayıp patlamasın dıye:cool:böleee işte tatlım bıx baya eğlenıyoz yumurtacıklarımla :KK70:
Merhaba canım nasılsın termin nedir . Yumurtaların toplanmayacak mı sıcak tut onları Benimde şuan yumurtalar resmen hareket ediyor sert bi hareket ettiğimde agrı oluyor birden bi agrı giriyor bağırtıyor resmen sendede oluyorum öyle şeyler

kizlaaar selamlar :)))
bebisimi koydular içime :))
tek koydular hem yaşımdan dolayı hemde embriyolar tam o bitanesi kadar iyi gelişmemiş
onu da riske atmamak için tek koydular
tek olsun bizim olsun
28 yaşındasın rahim duvarın felan harika sıkıntı yapma dedi :))
Hayirli olsun canim. Insallah sana simsiki tutunur bebisin. 1 tane olsun kaliteli olsun.

Gentille Gentille çok benzio yaşadıklarımız bbm de 2bucuk yasinda kızım yakın olsak beraber oynatirdik :)) benmde ilk randevum cuma günü bakalım başlıycakmiyiz seninde tedavin hayırlı olur kızına en yakın zamanda kardeş gelir insallah
Merhaba canım çok teşekkür ederim . Kızına normal mi hamile kaldın . Sende mi fransadasın . ne kadar güzel olurdu kızıma bi arkadaş valla birden gelip üstüme hopluyor nerden geleceği belli olmuyor hiç beş dakika durmaz maşallah. Bende araştırıp bi oyun ablası tutacağım en azından koşturmaca yakalamaç saklanbaç aktivitelerini yapar çok aktif maşallah

Merhaba canım nasılsın termin nedir . Yumurtaların toplanmayacak mı sıcak tut onları Benimde şuan yumurtalar resmen hareket ediyor sert bi hareket ettiğimde agrı oluyor birden bi agrı giriyor bağırtıyor resmen sendede oluyorum öyle şeyler
İyiyim tatlım sende yarın başlıyon hayırlısıyla gün saymaya :) termin randevu demek canım:) yumurtalar evet baya hıssettırmeye basladılar kendılerını ben evın içinde volta atıyorum sıkıntıdan :KK48: ama işte ne olursa olsun mutlu oluyorum her gelişme bebişime yaklastırıyo beni:emir_bebek:

Kizlar herhalde hevesim kursagimda kalacak. Dun aksamdan beri tuvalete gittigimde peceteye kahverengi akinti geliyor. Doktor kahverengi akinti sorun olmaz. Kirmiziya donustugu zaman haber ver dedi ama moralim baya bozuldu. Bebisim insallah beni birakmaz. Yarin sabah 9 da kan vermeye gidecegim yine. Ablam ile konustum, korkma ben de olmustu sorun olmaz dedi ama. Ne biliyim icimde korku olustu.

Yumurtalarım salı günü toplancak allahın izniyle:)

Merhaba canım çok teşekkür ederim . Kızına normal mi hamile kaldın . Sende mi fransadasın . ne kadar güzel olurdu kızıma bi arkadaş valla birden gelip üstüme hopluyor nerden geleceği belli olmuyor hiç beş dakika durmaz maşallah. Bende araştırıp bi oyun ablası tutacağım en azından koşturmaca yakalamaç saklanbaç aktivitelerini yapar çok aktif maşallah
Kızım da tüp bebek cnm 6.gun dondurulmuş embrio benim cadimda çok hareketli bütün gün üstümde 57 deyim ben keske yakin olsaydik :)
Yalnız bende 2 kez dondurulmuş tedavisi gördüm ama bana hiç yumurta geliştirici vermediler sadece ovitrelle ve provames kullandim senin ki garip geldi toplamiycaklari yumoslari neden cogaltiolarki sen amp de mi tedavi goruyosun özel de mi cuma günü ilk randevum sıfırdan başlıycam bakalım süreç nasıl ilelicek

Kizlar herhalde hevesim kursagimda kalacak. Dun aksamdan beri tuvalete gittigimde peceteye kahverengi akinti geliyor. Doktor kahverengi akinti sorun olmaz. Kirmiziya donustugu zaman haber ver dedi ama moralim baya bozuldu. Bebisim insallah beni birakmaz. Yarin sabah 9 da kan vermeye gidecegim yine. Ablam ile konustum, korkma ben de olmustu sorun olmaz dedi ama. Ne biliyim icimde korku olustu.
Bebişim korkma bişey olmucak sana tutunuyo bebişin bence kötüyü cagırma tatlım üzülme stres iyi deil

Dilancim hiç korkma kırmızıya dönmediği sürece sorun yok ama doktorunu bildir progesteronu yükseltir belki benim 7.haftaya kadar sürdü sonra kesildi aklına kötü seylergetirme olurmu

Hurihuri2013 Hurihuri2013 Gentille Gentille Incitanesi0805 Incitanesi0805 DilanBoran DilanBoran

canlarimmm çok sağolun sağlıkla gelsin de ben zaten 1 taneylede coook mutlu olurum
istediğim ellerini ayaklarını koklayıp bağrıma basacağım bi evlat
ben şansım yükselsin diye 2 tane cook istedim ama Rabbim nasip ederse onunla da benim dünyanın en mutlu insanı eder biliyorum

Gentille Gentille

kuzummm ozaman aynı günlerde sonuç alıcaz desene ne güzel heycan yasicaz inş ve sonunda güleceğiz:))))

DilanBoran DilanBoran
canım moralini bozma kahverengi diyorsun bak kendin de bozma moralini şuan en çok morale ihtiyacım var
dualarım seninle inş seni bırakıcak bebisin veya bebislerin üzme kendini nolursun kıyamam

İyiyim tatlım sende yarın başlıyon hayırlısıyla gün saymaya :) termin randevu demek canım:) yumurtalar evet baya hıssettırmeye basladılar kendılerını ben evın içinde volta atıyorum sıkıntıdan :KK48: ama işte ne olursa olsun mutlu oluyorum her gelişme bebişime yaklastırıyo beni:emir_bebek:
Anlıyorum seni Canım kabuğuna sığmadığını günlerin geçmediğini başından beri hep aynı duyguları yaşadım hala yaşıyorum hangi süreç olursa olsun h o aynı hamile kalıncada kucağına alacağın günün heyecanı doğunca bir saniye ayrı kalmazsın rabbim sağlıkla hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah Bebişleeini kucağına al

Seneye okula başlıyanlar zaten ben az daha yanımda kalsın die düşmüyorum bu sene almadılar mayıs doğumlu olduğu için pipiyi bıraktı mı kres yakınsa ona da gonderebilirsin

Dilancim hiç korkma kırmızıya dönmediği sürece sorun yok ama doktorunu bildir progesteronu yükseltir belki benim 7.haftaya kadar sürdü sonra kesildi aklına kötü seylergetirme olurmu
Haber verdim canim. Progesterone ignelerine devam et, sakin birakma dedi. Bir de devamli sol kasigim agriyor. Sag tarafimda hic agri yok. Dis gebelik mi olustu acaba diye dusunuyorum.

Haber verdim canim. Progesterone ignelerine devam et, sakin birakma dedi. Bir de devamli sol kasigim agriyor. Sag tarafimda hic agri yok. Dis gebelik mi olustu acaba diye dusunuyorum.
Allah korusun cnm iki tane ya o yüzden olmuşta olabilir iki bebis buyume yecalisio sonucta kotu seyler getirmeaklina gerekmedikçe kalkma bol bol dinlen dinlenmeye geçer inan bana

Kızcam bak ama bebişin herseyı hissedıyo iyi düşün iyi olsun hem bızde ona müjde derler bılıyomusun erkek olcak derler:)
Dua ediyorum canim beni birakmasin diye. Kiz, erkek farketmez yeter ki saglikli olsun. Yarin ki kan degerim daha cok onemli oldu benim icin.

Back
X