Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bugün hic takip edemedim forumj canim sarjim bitmisti bütün gün telefonsuzdum.

Sükür hersey yolunda. Kalbi atiyor allahima cok sükür insallah benimle kalir :) ama daha 1 mi 2 mi göremedi, birdahakine artik :)

Sen naptin nasilsin?
Şükür allahıma bak korkuların yersızmış bebiş varmış göbüşündeeeee:eek:artık kötü düşünüp kötüyü cağirma tatlım olurmuuuuuu :sopa:ben iyiyim ne edeyim teffff gıbı gerilmiş durumdayım sıkıntılı ama bununda tadını cıkarmaya calısıyom canım cok şişşşştim:KK54::21:

Şükür allahıma bak korkuların yersızmış bebiş varmış göbüşündeeeee:eek:artık kötü düşünüp kötüyü cağirma tatlım olurmuuuuuu :sopa:ben iyiyim ne edeyim teffff gıbı gerilmiş durumdayım sıkıntılı ama bununda tadını cıkarmaya calısıyom canım cok şişşşştim:KK54::21:

Insallah canim bugün positifim :))
Geril geril opuda o gerginlik gitcek sonra transferdede iyice yok olcakkkk insallahhhh

@Dilan60 Hurihuri2013 Hurihuri2013

kızlar geldim bile valla
annem şuan taşınma aşamasın da
ablam çocuklar acayip bi ortam vardı eniştem dolap kuruyor çocuklar tepemde zıplıyor babam durmadan eksik bişey istiyor

geldim ama boyle yürür gibi sakin sakin çıktım hiç yormadan kendimi
Allahım korumuştur inş bebişimi

5. gün embriosu daha çabuk yerleşir dedi doktorum dua edin kızlar cook zor geçecek bugünler benim için

ama o değil de saka gibi geliyor şuan bana hiç gerçekçi değilmiş gibi boyle hisseden oldu mu ?????

Bugün hic takip edemedim forumj canim sarjim bitmisti bütün gün telefonsuzdum.

Sükür hersey yolunda. Kalbi atiyor allahima cok sükür insallah benimle kalir :) ama daha 1 mi 2 mi göremedi, birdahakine artik :)

Sen naptin nasilsin?

oysss kalp atışını duydun mu annesi ne güzel canimmmm kucagina almakta nasip olsun inş :)))

daha salıya kadar çok siseceksin sennn sonra da gelsin yumoslar ne kaldı 10-12 gün sonra bebisin gobisinde olacak hurimmmñ

Günaydın kızlar nasılsınız:) hatice-yakup hatice-yakup canım işallah bugün bebişlerın sana gelir grlmez sıkı sıkı tutunur:) B bebekborn tatlım işallah bebişin kalbiyle annesıne güzel güzel burdayım der:) V Veaskgittibizden canım işallah sende hayırlı haberler slırsın bugün :KK68:

Sağol canım Allah razı olsun... evet bugun güne süper başladık elhamdüllillah. Döllenmişler. Sabah transferim var ve ben ölmek üzereyim heyecandan

Demiştim sanaaaaaaaaaaa bak azcık söz dınle :KK48:cokkkkkk sevındım cokkkkk işallah pozitifide mühdelersın bıze:KK73:

Valla haklıymışsın canım da. Ne bilim insan hertürlüsünü düşünüyo ister istemez... Elinde olmadan..

İnşaAllah canım. Dualarınızı bekliyorum olumlu haber alana dek... En en en ennnn heyecanlı kısımlar. Neler yaşıyıcam nasıl bi duyguya bürünücem hiç bilmiyorum gerçekten....:KK17:

Valla haklıymışsın canım da. Ne bilim insan hertürlüsünü düşünüyo ister istemez... Elinde olmadan..

İnşaAllah canım. Dualarınızı bekliyorum olumlu haber alana dek... En en en ennnn heyecanlı kısımlar. Neler yaşıyıcam nasıl bi duyguya bürünücem hiç bilmiyorum gerçekten....:KK17:
Hersey güzel olcak heycanın hıc dınmezde müjdeyle devam eder işallah canım allahım cok büyük ne eylerse güzel eyler:)dualarım hepınızle sızde benı unutmayın olurmuuuu canım:)

Hersey güzel olcak heycanın hıc dınmezde müjdeyle devam eder işallah canım allahım cok büyük ne eylerse güzel eyler:)dualarım hepınızle sızde benı unutmayın olurmuuuu canım:)

NE demek canım unutulurmu ya. Birbirimizi ancak bizler anlarız... tabikide unutmam... bu kk deki bütünnnn bebek isteyen herkese ben dahil Rabbiö o duyguyu en kısa zamanda tattırsın inşaAllah Allahımm :dua: Aminnn !!!

İnşaAllah müjdeyle sonuçlanır canım inşaAllah. Hepimizinki ❤️

Ayyyy işallah canım hayırlısıyla :) benım hersey yolunda gıderse üçüncü gün transfer yapıcaklar doktorum bu konuda dırenıyo bilmiyorum :KK43:
Tutunacağı varsa tutuyor canım benim, bunu dert etme. 3 ya da 5 arasında ki fark, 3. gün embriyosu çoğul gebelik ihtimali taşıyor, 5. günde bu ihtimal yaşanmıyor. 3. güne kadar gelmesi yumurtanın kalitesini gösteriyor, 5. güne ulaşması da spermin kalitesini. Birde 5. güne ulaşmış embriyo, tutunmaya hazır halde oluyor. Gerisi ya nasip.

Benimkiler 5. gün ve iyi kalitedeydi, endometrium da çok iyiydi doktorlara göre. Sonucum malum, nasibinse eğer sımsıkı tutunup gelecekler sana.

Tutunacağı varsa tutuyor canım benim, bunu dert etme. 3 ya da 5 arasında ki fark, 3. gün embriyosu çoğul gebelik ihtimali taşıyor, 5. günde bu ihtimal yaşanmıyor. 3. güne kadar gelmesi yumurtanın kalitesini gösteriyor, 5. güne ulaşması da spermin kalitesini. Birde 5. güne ulaşmış embriyo, tutunmaya hazır halde oluyor. Gerisi ya nasip.

Benimkiler 5. gün ve iyi kalitedeydi, endometrium da çok iyiydi doktorlara göre. Sonucum malum, nasibinse eğer sımsıkı tutunup gelecekler sana.
Cok güzel anlatmışsın canım arkadasım allah razı olsun:) nasıpten ötrsı yok zaten haklısın allahım bızıde müjdesıyle sevındırsın işallah canım benım:)

Back
X