- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım persembe günü yapılacak doktorla ıkı seferdır konuşuyoruz beklemek istemiyolar salı günü sabahtan opu persembe ye döllenme olursa transfer tatlım bunu doktorla defalarca konustum ama bı bıldığı var heralde beklemek istemiyo hayırlısı hakkımda hatta ağrılarım olabılır bu kötü bişey olmazmı bızım için dedım hayır dedı bılmiyorum sadece önce allahıma sığınıp sonrada onlara güvenmek istiyorum canımHurihuri2013 canim senin yumurtalar sali toplanirsa Cuma transfer yaparlar. Toplandiktan 1 gun sonra 1. Gun olarak kabul ediliyor. Bugun son ignelerini yapacaksin demi canim? 1. Zorlu devreyi sali gunu hayirlisi ile bitireceksin.
Demek ki o doktorun da tedavisi oyle canim. Onlara guvenmekten baska bir caremiz yok . Insallah opu da transfer de guzel gecer canim. Allah hakkinda hayirlisini versin canim. Sen burda hepimizin nesesi oldun. Allah ya insallah senin yuzunu guldurur canim.Yok canım persembe günü yapılacak doktorla ıkı seferdır konuşuyoruz beklemek istemiyolar salı günü sabahtan opu persembe ye döllenme olursa transfer tatlım bunu doktorla defalarca konustum ama bı bıldığı var heralde beklemek istemiyo hayırlısı hakkımda hatta ağrılarım olabılır bu kötü bişey olmazmı bızım için dedım hayır dedı bılmiyorum sadece önce allahıma sığınıp sonrada onlara güvenmek istiyorum canım
Canim dun senin doktor randevun vardi, ne dedi doktor?Gerçekten unutuyorum sıkıntılarımı okuyunca herkesin sınavı kendince ağır tabiki dilerim rabbim kolaylık versin bize bu yolda ilk doktor bana tup bebek deyince çok üzülmüştüm ama burayı okuyunca çok rahatlıyorum. Çok şükür umudumuz var .hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum bana unut oluyorsunuz.
Aminnnnnn hepimizin işallah canım benim:) sen benim ilk yol arkadasımsın senın neler yasadığnı azcok biliyorum sende benı bılıyosun bana dua et olurmu tatlım sızın dualarınıza cok ihtiyaçım var sıra bende sımdı ben baslıcam bebişimin bana gelmesını beklemeye:) işallah allahın izniyleDemek ki o doktorun da tedavisi oyle canim. Onlara guvenmekten baska bir caremiz yok . Insallah opu da transfer de guzel gecer canim. Allah hakkinda hayirlisini versin canim. Sen burda hepimizin nesesi oldun. Allah ya insallah senin yuzunu guldurur canim.
Etmezmiyim canim tabi edecem, Aynen canim tedaviye baslamadan birbirimizin destekcisi olduk. Senin ve A Aveline sayesin de ben kendime igne yapabildim. Simdi sira sizde kizlar. Insallah bebisleriniz sizleri daha fazla bekletmeden gobislerinize gelir.Aminnnnnn hepimizin işallah canım benim:) sen benim ilk yol arkadasımsın senın neler yasadığnı azcok biliyorum sende benı bılıyosun bana dua et olurmu tatlım sızın dualarınıza cok ihtiyaçım var sıra bende sımdı ben baslıcam bebişimin bana gelmesını beklemeye:) işallah allahın izniyle
Iyi çok şükür sabah kesin adet oldum deyip koştum lavaboya bişey yoktu....bekliyorum pzrtesi kan testi var...Merhabalar kızlar nasılsınız:)
Canım adet sancısı bel ağrısı var bekliyorum vakit geçmiyor pzrtesi kan testi....Bugün 9. Gün test yapmicam artik kan testine kadar
Ahhhh canım ya işallah beklediğimiz gıbı olur bebiş bize kandaaaaa ben burdayım der allahın izniyle:) stres yapma lütfen olurmu en basta annesın kuzucuğun için iyi ol işallah olur işallah müjde verirsın bıze tatlım yaIyi çok şükür sabah kesin adet oldum deyip koştum lavaboya bişey yoktu....bekliyorum pzrtesi kan testi var...
İnşallah canım benim, Rabbim hepimizi mucizelerimize kavuştursun.yasminsay canim gunlerin ne kadar guzel gecmis. Mutlu olmana sevindim, moral olmustur senin icin tedavi oncesi. Insallah sen de ogluslarina kavusacaksin canim.
Aynen canim yapma bekle pazartesi yi , insallah guzel haberlerini duyariz.C
Canım adet sancısı bel ağrısı var bekliyorum vakit geçmiyor pzrtesi kan testi....Bugün 9. Gün test yapmicam artik kan testine kadar
hatice-yakup canim insallah bebisin seninledir. Ben de de agri gidip geliyordu ve hala oyle . Bir bakiyorum kasiklarimda agri var sabah kalkiyorum hic agrim yok. Insallah bebisin sana tutunmustur. Fazla stres yapma canim. Evde tek kalinca insan devamli dusunuyor. Ben bekleme surecinde devamli Turkiye dekiler ile konustum. Komedi filmleri acip izledim. Kendini oyalamaya calis.
C
Ay, sakınhatice-yakup nasılsın kızzzzzzz hergün pızza yemıyon deme sekerım
Ayyyy canımıniçi gel yıyek beraberAy, sakınhatice-yakup canım. Sebze ve et tüket canım, hamurişinden uzak dur.
![]()
Hurihuri2013 canım pizza istedi
![]()
Sen gel, yaparım ben sana canım.Ayyyy canımıniçi gel yıyek berabervallahhhh harıka olurdu guder beraber yerdık heee:)
hatice-yakup eşinin pızza türü üzerıne salonu var yanlıs bılmıyosam o yüzden uyardım canımıniçi