- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce mi transfer oldun canım?Arkadaşlar iyi akşamlar... Ben çarşamba transfer olmuştum ya bugün dayanamadım idrar testi yapim dedim bi öğlen vakti...Nasıl bi tepki versem bilemedim. Herşey için erken olduğunu düşünüyorum. sonuç böyle ;
3 gün önce mi transfer oldun canım?
Çok erken canım o zaman, çünkü daha hcg kana bile geçmedi. Fakat hayalet çizgi görünüyor, bu da transferden önceki kullandığın yumurta çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. 7. günden sonra başlamalısın idrar testine.Evet canım...
Çok erken canım o zaman, çünkü daha hcg kana bile geçmedi. Fakat hayalet çizgi görünüyor, bu da transferden önceki kullandığın yumurta çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. 7. günden sonra başlamalısın idrar testine.
İnşallah birkaç gün sonra yaptığın testin çift çizgi olur ve saklarsın canım. Bu çift çizgiyi hepimiz için söylüyorum, çok bekledik. Fakat ahtım var, kanda pozitifi gördükten sonra testi yapacağım ki bir daha tek çizgi görmeyeyim.Yani... Bende pek umutlanmadım zaten canım... Böyle gözükmesi imkansızdı ama şimdiye kadar çok yaptım test ve böyle anında beliren bi
Çizgi görmemiştim... Biraz heyecanlandırdı beni sadece...
İnşallah birkaç gün sonra yaptığın testin çift çizgi olur ve saklarsın canım. Bu çift çizgiyi hepimiz için söylüyorum, çok bekledik. Fakat ahtım var, kanda pozitifi gördükten sonra testi yapacağım ki bir daha tek çizgi görmeyeyim.![]()
Bende gördüm canım ikinci çizgiyi.İnşaAllah canım..Ama 2. Çizgiyi silik bitek ben görmüyorum dimi? Yoksa kafayı yediğimi düşünücem
Aynen bende Bu idrar testinde çift çizgiyi görmek istiyorum artıkkk
Senin durum ne canım?
CanimİnşaAllah canım..Ama 2. Çizgiyi silik bitek ben görmüyorum dimi? Yoksa kafayı yediğimi düşünücem
Aynen bende Bu idrar testinde çift çizgiyi görmek istiyorum artıkkk
Senin durum ne canım?
Bende gördüm canım ikinci çizgiyi.
Ocak ayında nasipse başlayacağım tedavime.
Canimyasminsay dediklerine katiliyorum. Cok erken daha. Insallah ayni cizgiyi 1 hafta sonra da gorursun.
Arkadaşlar iyi akşamlar... Ben çarşamba transfer olmuştum ya bugün dayanamadım idrar testi yapim dedim bi öğlen vakti...Nasıl bi tepki versem bilemedim. Herşey için erken olduğunu düşünüyorum. sonuç böyle ;
silik mi neeee ben sanki bi cigzi gördüm
Silik canım tabi... Daha 4. Günü transferin canım
benim 5. gün yarın
pazartesi 7. gün olacak bende mı bi denesem
blastokist erken gosterebiliyormus
Benim bide 2. Gün embriyosu canım.. Cesaretini topla bi dene istersen. Ya var ya yok her türlü sonuç için kendini hazırlamalısın. Eğer ki olumsuz görsen bile bunu kaldırabileceksen canım dene istersen pazartesi..
ama tabikide yine kanı beklicez her türlü...
Benim bide 2. Gün embriyosu canım.. Cesaretini topla bi dene istersen. Ya var ya yok her türlü sonuç için kendini hazırlamalısın. Eğer ki olumsuz görsen bile bunu kaldırabileceksen canım dene istersen pazartesi..
ama tabikide yine kanı beklicez her türlü...
inş senin kide pozitiftir canım canı gönülden diliyorum senin için
Amin inşaAllah Allah razı olsun canım... İnşaAllah seninkide pozitiftir canım..
Benimde ilk denemem ve inanırmısın benimde hiç umudum yok... 2. Gün embriyosu ve herşey üst üste yapıldı rahim dinlemeye bile bırakılmadı.... 2-3 haftadır bayağı yıprandım... Sonuç olumlu olur umarımda değer herşey
eğer kismeti varsa her turlu gelir kuzum
benim halam 6inci denemede hamile kaldı ve en az dikkat ettiği sefer de diğerlerinde hep yattı olmadi sonuncu transfer sonrası baya zorlandı arabaları çekilmiş taksi otobüsle yollarda perişan oldu bu sefer ikizlere hamile kaldı ve 4. ayında şuan da