- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.961
Arkadaşlar duş almanın bi zararı olurmu ki? Çarşamba oldu transfer
ben almadım valla almayı da bi kaç gün düşünmüyorum
kirimden koksam da bebişim daha önemli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar duş almanın bi zararı olurmu ki? Çarşamba oldu transfer
Hosbuldum bebişim nasısın beyaaaaa:)
Hayır canım bız tedavıye baslayınca evrakları doldurduk sigorta ya verdık bı hafta içinde geldi belkı on gün sürdü sürmedı ama onesnada tedavım baslamıştı canım :) sana nasıl bı tedavı uygulucak hiç anlattımı mesela ne zaman gel dedı adetten öncemı adetlıykenmi:) ayyyyy allah heycanını hiç dındırmesınnnnn canım benimAy inşallah şimdiden o kadar heyecanlıyım ki ..o gün gelince ne yaparım bilmiyorum .benim merak ettiğim biz şimdi başvuru yaptık onaylanması çok uzun sürer mi seninde böyle mi oldu .
benim 5. gün yarın
pazartesi 7. gün olacak bende mı bi denesem
blastokist
canım bence salı günü sabah ilk idrarınla yap.. o güne zaten hcg salgılanmaya başlar eğer tutunduysa bebişseninkide bizim kafadan baksana adam heyecan yapmış akşam akşam nöbetçi eczane bulup alıp gelcek. Bende benimkine stok yaptırdım akşam eczaneler kapanmadan... Benimde cuma günü 10. Günüm oluyo fakat bekleyemem canım ya.
Yarın sabah bidaha deniycem bakalım aynı çıkarsa ilaçtan, daha koyu çıkarsa pozitif saycam, tek çizgi çıkarsa beklemeye devam edicem... :))
Piissss ol tatlım bişey olmaz senın boncuğun sana tutunsunda bişey olmaz hamama koyar kese yaparım senııııııııı:)kocişle dışarı çıktık biraz yemek yedik eve gidiyorum
:)))
ay ben çarşamba yaparım kızlar testi yapmam diodum ama
bugün bitti sayılır artık 6. gün oluyor :)))
canım bence salı günü sabah ilk idrarınla yap.. o güne zaten hcg salgılanmaya başlar eğer tutunduysa bebiş
Piissss ol tatlım bişey olmaz senın boncuğun sana tutunsunda bişey olmaz hamama koyar kese yaparım senııııııııı:)
Inşallah benimde kısa sürede gelir.hic bişey anlatmadı o yüzden bende çok merak ediyorum ne yapilacak ne edecek.once onaylasın sigorta dedi ancak ocakta başlarız dedi.eger adetliyken başlanirsa ocağın sonlarına falan geliyor.Hayır canım bız tedavıye baslayınca evrakları doldurduk sigorta ya verdık bı hafta içinde geldi belkı on gün sürdü sürmedı ama onesnada tedavım baslamıştı canım :) sana nasıl bı tedavı uygulucak hiç anlattımı mesela ne zaman gel dedı adetten öncemı adetlıykenmi:) ayyyyy allah heycanını hiç dındırmesınnnnn canım benim
Canım olmaz diyo doktorlar ama bekle istersen 1 haftan bi geçsin sonra olursun. Garanti olsunArkadaşlar duş almanın bi zararı olurmu ki? Çarşamba oldu transfer
Olcak olcak inşllah alahın izniyle.. 8. Günde bugün gördüğünden daha koyu ama gene de açık bir çizgi görceksin :)) çok heyecanlıı hadi inşallah hepinizinki tutunur kızlarr dualarım sizinledimi ya 8. gün sonuçta olmazsa 2 gün bekler bidaha yaparım:)))
Olcak olcak inşllah alahın izniyle.. 8. Günde bugün gördüğünden daha koyu ama gene de açık bir çizgi görceksin :)) çok heyecanlıı hadi inşallah hepinizinki tutunur kızlarr dualarım sizinle![]()
Inşallah benimde kısa sürede gelir.hic bişey anlatmadı o yüzden bende çok merak ediyorum ne yapilacak ne edecek.once onaylasın sigorta dedi ancak ocakta başlarız dedi.eger adetliyken başlanirsa ocağın sonlarına falan geliyor.
Bak canım kegatlar gelir gelmez gıt adet felan bekleme burda cünkü adetten önce baslıyolar. Bak bana yapılan yöntem şöleydı......adete on gün kala koruma hapı baslattılarkı rahimde kist veya benzerı bişey varsa temizlensın dıye bıde yumurtalar gelişmeye baslarken aynı hızda gelişsın dıye sonra iğneler baslıyo oniki gün boyunca iğneler vuruyosun göbüşünden son bes gün bır göbüş bır bacak en son catlatma ığnesı ve opu:)Inşallah benimde kısa sürede gelir.hic bişey anlatmadı o yüzden bende çok merak ediyorum ne yapilacak ne edecek.once onaylasın sigorta dedi ancak ocakta başlarız dedi.eger adetliyken başlanirsa ocağın sonlarına falan geliyor.
Inşallah dokuz ay sonra kokusunu doya doya çekersin bebisinin..yeni doğan bebeklerin kokusuna bayılıyorum .kız inş bu arada test @BuFi2012 nin ben daha yapmadım
o kadar çok istiyorum ki olsun artık
sonra da sağlıkla doğsun kokusunu icime cekeyim
Tabi sende yasıyıp görceksın her evresı cok heycanlı hele o iğneler kocanı şimdiden ikna et o vursun tedavının içinde olsun insn cok iyi oluyo ne cektığnı görüyo canımInşallah benimde kısa sürede gelir.hic bişey anlatmadı o yüzden bende çok merak ediyorum ne yapilacak ne edecek.once onaylasın sigorta dedi ancak ocakta başlarız dedi.eger adetliyken başlanirsa ocağın sonlarına falan geliyor.
Ben 27 yaşındayım. Benim sağ tüpüm kapalı bende endometriosis var .ameliyat oldum temizlendi ama yine de tekrarliyormus. O yüzden tüpüm de yapışıklık olmuş ve yumurtam da hep kapalı taraftan büyüyüp çatlıyor 4 ay takip yapıldı en son doktor tup bebek yapalım dedi.sizdeki sikinti ne canım neden dolayı gebelik olmadi?
yaşın kaç
Igneden de çok korkarimmm:)zaten birinin yapması lazım kendime batıramam ben.daha önce bi kere catlatma iğnesi yaptım gittim kaynanam yapsın diye evde bulamayınca mecbur kendim yaptım ama yine yapamam galiba.Tabi sende yasıyıp görceksın her evresı cok heycanlı hele o iğneler kocanı şimdiden ikna et o vursun tedavının içinde olsun insn cok iyi oluyo ne cektığnı görüyo canım
Yumurta varsa sperm varsa bebişte olur tatlım hiççççç üzülme olurmu:)Ben 27 yaşındayım. Benim sağ tüpüm kapalı bende endometriosis var .ameliyat oldum temizlendi ama yine de tekrarliyormus. O yüzden tüpüm de yapışıklık olmuş ve yumurtam da hep kapalı taraftan büyüyüp çatlıyor 4 ay takip yapıldı en son doktor tup bebek yapalım dedi.
Yumurta var aslında çok da düzenli buyur çatlar ama sağ taraftan olunca gebelik olmuyor.sag tarafimdan soğudum :))Yumurta varsa sperm varsa bebişte olur tatlım hiççççç üzülme olurmu:)
Alttan alttan işle o zaman kocayıııııııIgneden de çok korkarimmm:)zaten birinin yapması lazım kendime batıramam ben.daha önce bi kere catlatma iğnesi yaptım gittim kaynanam yapsın diye evde bulamayınca mecbur kendim yaptım ama yine yapamam galiba.