Biz eşimle 2001 yılından beri tanışıyoruz
Uzaktan akraba olduğumuz için çocukken ailelerimiz gelip giderdi
Annem tarafından akrabam olur hatta Kaynima zamanın da Dayı demisligim vardır
benim babam trafik kazasında sakat kaldı kızlar ve eşime yakın bi yerde o zamanlar hastane de yatıyordu ve eşimde çocuktu ona hergun çay götürürdü yanına gidip gelirdi biz uzak olduğumuz için hep gidemezdik
birgün yine bizde misafirdiler bahçeli bo evimiz vardı herkez mangal derdinde iken evin giriş merdivenlerinde beni öpmüştü

tabi ben daha 12 yaşındayım neye uğradığımı şaşırmıştım malum çocukluk
tabi o günden önce öyle şeyler aklıma gelmezdi ama ilk kalp atışını hissetmiştim
sonra malesef biz aile olarak görüşmeyi azalttık yıllarca görüşmedik 7-8 sene eşimi bidaha hic görmedim ama ilk ask unutulmaz ya senede 1 de olsa aklima gelirdi
2010 yılında birgün Facebooktan beni durttugunu gördüm ve inanın ilk gün heycani oldu
tabi bide akrabayiz ya yazistik hemen numarami felan istedi
öyle görüştük bi kaç gün sonra bi kahve içmeye felan gittik
hatta bana çıkma teklifi etti 1 gün çıktık ama nedense geri aynı gün ayrıldık
bunun ardına biz 4 yıl boyunca arada görüştük yazıştık sonra geri gorusmedik gel git yaşadık
2014 yılında birgün illa benimle görüşmek istedi yüz yüze
beraber biseyler içtik sohbet muhabbet derken guzel bi gun geçirdik
ikimizde hep biseyler hissettik ama hiç arkasında durmadık yıllarca
o gün ne olduysa eşim beni o günden sonra hergun aramaya sormaya başladı
1-2 hafta sonra aşkım sevgilimler havada uçuşmaya başladı ve bi baktim ki biz gerçekten sevgili olmuşuz
zaten 2 ay sonra felan niyetinin ciddi olduğunu dile getirdi ve doğum günümde çok romantik bi şekilde güller pastalar ve tek taş ile evlenme teklifi etti ve bizde o yaz hemen nişanlandık 1 sene sonra da evlendik
bizim hikayemiz böyle
biraz uzatmalı biraz ayrı kalmalı ama sukur sonunda kavuşmalı