Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bence elinde olsun kiz daha kaç gün oldu kendini böyle anca strese sokarsın ben en erken çarşamba hatta perşembe düşünüyorum
oda en erken yani :))))

Senin zaten ogüne kadar kanda belli olur canım bin kere bence. Doktorr tarih olarak ne söyledi sana hangi gün baktıralım dedi

Gentille Gentille canım benıde sev demışşın cok ıhtıyacım var demişsın :KK15:sevmem mi bacımmmm senıde :) senı takip edıyom cok hareketlı ve yoğunsun evladından dolayı allahım sana güç kuvvet versın emeğnın karsılıgı bebiş müjdesı versın :)

Kızlar bugün test yok lütfen cok stres yaptınız ıkı gündür sızler için iyi deil hadi biraz kafa dağıtalım bugün herkes esıyle tanışma hıkayesını anlatsın:halay:en romantık en ılgınc en farklı en mütavazı dıye secelim aramızda hadı bakalım kızlar ıyıce okuyun herkesın hıkayesını ona göre sınra yazıcaksınız

Biz eşimle 2001 yılından beri tanışıyoruz
Uzaktan akraba olduğumuz için çocukken ailelerimiz gelip giderdi
Annem tarafından akrabam olur hatta Kaynima zamanın da Dayı demisligim vardır
benim babam trafik kazasında sakat kaldı kızlar ve eşime yakın bi yerde o zamanlar hastane de yatıyordu ve eşimde çocuktu ona hergun çay götürürdü yanına gidip gelirdi biz uzak olduğumuz için hep gidemezdik
birgün yine bizde misafirdiler bahçeli bo evimiz vardı herkez mangal derdinde iken evin giriş merdivenlerinde beni öpmüştü :KK60:
tabi ben daha 12 yaşındayım neye uğradığımı şaşırmıştım malum çocukluk
tabi o günden önce öyle şeyler aklıma gelmezdi ama ilk kalp atışını hissetmiştim

sonra malesef biz aile olarak görüşmeyi azalttık yıllarca görüşmedik 7-8 sene eşimi bidaha hic görmedim ama ilk ask unutulmaz ya senede 1 de olsa aklima gelirdi

2010 yılında birgün Facebooktan beni durttugunu gördüm ve inanın ilk gün heycani oldu
tabi bide akrabayiz ya yazistik hemen numarami felan istedi
öyle görüştük bi kaç gün sonra bi kahve içmeye felan gittik
hatta bana çıkma teklifi etti 1 gün çıktık ama nedense geri aynı gün ayrıldık :-)

bunun ardına biz 4 yıl boyunca arada görüştük yazıştık sonra geri gorusmedik gel git yaşadık

2014 yılında birgün illa benimle görüşmek istedi yüz yüze
beraber biseyler içtik sohbet muhabbet derken guzel bi gun geçirdik

ikimizde hep biseyler hissettik ama hiç arkasında durmadık yıllarca
o gün ne olduysa eşim beni o günden sonra hergun aramaya sormaya başladı
1-2 hafta sonra aşkım sevgilimler havada uçuşmaya başladı ve bi baktim ki biz gerçekten sevgili olmuşuz

zaten 2 ay sonra felan niyetinin ciddi olduğunu dile getirdi ve doğum günümde çok romantik bi şekilde güller pastalar ve tek taş ile evlenme teklifi etti ve bizde o yaz hemen nişanlandık 1 sene sonra da evlendik
bizim hikayemiz böyle
biraz uzatmalı biraz ayrı kalmalı ama sukur sonunda kavuşmalı

Ben bı mağaza müdürüydüm esımde ogün alısverıs yapmaya gelmiş çocuklardan bırını yolladım onla ilgılensın dıye yarım saat sonra benım arkadaş geldı ve bu adam hıcbısey beğenmiyo cok cins ne yapcağmı sasırdım dedı tamam dedım gıt ben gelip sana yardımcı olcam gıttı cocuk bende bı on dakka sonra cıktım üst kata bu arada bızım magaza marka ürünleri sattıgı için her servısımız en az bır saat sürüyodu gurbetçi müşterilere genelde hızmet verıyoduk neyseeeeee gıttım benımkı 20 tane ürün denemiş bı tane beğenmemiş olmuş dağ tezgahın üstü azcık sınırlendım bizim çocuğa dedım kenara gec izle benımkıde kabınde nasılsınız beyfendı nerden geliyosunuz dedım cakallık yaptı kendı memleketını söledı almanya demiyo eeeeee ben kacın kurasıyım heheheeeeee dedım basladım cıktı benı görünce bı bakakaldı ne içersınız dedım cevap vermeden cocuga hemen bı meyve suyu yaptır gel beyfendıye dedım ne iş yapıyosunuz dedım dükkanım var dedı esınız nerde dedım bekarım evlencek kız arıyom dedı bende hemen ışık yandı :KK58: cok aramayın ben varım dedım :KK39:benımkı bi şok adamın eli ayagı bırbırıne karıstı cok cıddıye almış sonradan öğrendim ben basladım buna gıydırıp gıydırıp oldu cok yakıştı süper adama üç bın liralık kıyafet paket ettım :KK73:cıkarken dedıkı ne zaman yemek yıyoz:confused:ben şok patron var oldum kıpkırmızı anlamadım yemek sözümü verdım sıze dedım hayır benımle evlenebılceğnızı sölediniz ya dedı unuttunuzmu :KK33:şakaydı dedım cıddıyemı aldınıx evet dedı lütfen en azından face ekleyın ordan konuşalım dedı olur ama dedım ben evlenmek istemıyorum sızınle kırdıysamda özür dilerim olsun dedı ben sansımı denemek istiyorum sonra Facebook tan ekledık bırbırımızi yavas yavas ısındım ona en son gıtmeden evlenme teklıf ettı kabul ettım :KK31:

Biz eşimle 2001 yılından beri tanışıyoruz
Uzaktan akraba olduğumuz için çocukken ailelerimiz gelip giderdi
Annem tarafından akrabam olur hatta Kaynima zamanın da Dayı demisligim vardır
benim babam trafik kazasında sakat kaldı kızlar ve eşime yakın bi yerde o zamanlar hastane de yatıyordu ve eşimde çocuktu ona hergun çay götürürdü yanına gidip gelirdi biz uzak olduğumuz için hep gidemezdik
birgün yine bizde misafirdiler bahçeli bo evimiz vardı herkez mangal derdinde iken evin giriş merdivenlerinde beni öpmüştü :KK60:
tabi ben daha 12 yaşındayım neye uğradığımı şaşırmıştım malum çocukluk
tabi o günden önce öyle şeyler aklıma gelmezdi ama ilk kalp atışını hissetmiştim

sonra malesef biz aile olarak görüşmeyi azalttık yıllarca görüşmedik 7-8 sene eşimi bidaha hic görmedim ama ilk ask unutulmaz ya senede 1 de olsa aklima gelirdi

2010 yılında birgün Facebooktan beni durttugunu gördüm ve inanın ilk gün heycani oldu
tabi bide akrabayiz ya yazistik hemen numarami felan istedi
öyle görüştük bi kaç gün sonra bi kahve içmeye felan gittik
hatta bana çıkma teklifi etti 1 gün çıktık ama nedense geri aynı gün ayrıldık :-)

bunun ardına biz 4 yıl boyunca arada görüştük yazıştık sonra geri gorusmedik gel git yaşadık

2014 yılında birgün illa benimle görüşmek istedi yüz yüze
beraber biseyler içtik sohbet muhabbet derken guzel bi gun geçirdik

ikimizde hep biseyler hissettik ama hiç arkasında durmadık yıllarca
o gün ne olduysa eşim beni o günden sonra hergun aramaya sormaya başladı
1-2 hafta sonra aşkım sevgilimler havada uçuşmaya başladı ve bi baktim ki biz gerçekten sevgili olmuşuz

zaten 2 ay sonra felan niyetinin ciddi olduğunu dile getirdi ve doğum günümde çok romantik bi şekilde güller pastalar ve tek taş ile evlenme teklifi etti ve bizde o yaz hemen nişanlandık 1 sene sonra da evlendik
bizim hikayemiz böyle
biraz uzatmalı biraz ayrı kalmalı ama sukur sonunda kavuşmalı
Merdıvenaltında öpücükkkkkkkk vayyyyyyyyyyyy:KK73::KK74:

Ben bı mağaza müdürüydüm esımde ogün alısverıs yapmaya gelmiş çocuklardan bırını yolladım onla ilgılensın dıye yarım saat sonra benım arkadaş geldı ve bu adam hıcbısey beğenmiyo cok cins ne yapcağmı sasırdım dedı tamam dedım gıt ben gelip sana yardımcı olcam gıttı cocuk bende bı on dakka sonra cıktım üst kata bu arada bızım magaza marka ürünleri sattıgı için her servısımız en az bır saat sürüyodu gurbetçi müşterilere genelde hızmet verıyoduk neyseeeeee gıttım benımkı 20 tane ürün denemiş bı tane beğenmemiş olmuş dağ tezgahın üstü azcık sınırlendım bizim çocuğa dedım kenara gec izle benımkıde kabınde nasılsınız beyfendı nerden geliyosunuz dedım cakallık yaptı kendı memleketını söledı almanya demiyo eeeeee ben kacın kurasıyım heheheeeeee dedım basladım cıktı benı görünce bı bakakaldı ne içersınız dedım cevap vermeden cocuga hemen bı meyve suyu yaptır gel beyfendıye dedım ne iş yapıyosunuz dedım dükkanım var dedı esınız nerde dedım bekarım evlencek kız arıyom dedı bende hemen ışık yandı :KK58: cok aramayın ben varım dedım :KK39:benımkı bi şok adamın eli ayagı bırbırıne karıstı cok cıddıye almış sonradan öğrendim ben basladım buna gıydırıp gıydırıp oldu cok yakıştı süper adama üç bın liralık kıyafet paket ettım :KK73:cıkarken dedıkı ne zaman yemek yıyoz:confused:ben şok patron var oldum kıpkırmızı anlamadım yemek sözümü verdım sıze dedım hayır benımle evlenebılceğnızı sölediniz ya dedı unuttunuzmu :KK33:şakaydı dedım cıddıyemı aldınıx evet dedı lütfen en azından face ekleyın ordan konuşalım dedı olur ama dedım ben evlenmek istemıyorum sızınle kırdıysamda özür dilerim olsun dedı ben sansımı denemek istiyorum sonra Facebook tan ekledık bırbırımızi yavas yavas ısındım ona en son gıtmeden evlenme teklıf ettı kabul ettım :KK31:

ay ne tatlısın sennn şakayla makayla başlamış yani :))))
çok değişik olmuş kız ama iyi kide yapmışsın o şakayı bak :)))

sorma bizim ki merdiven altı hahahahaha :-)

Ben eşimle kuzenim vesilesi ile tanıştım. Kuzenimin eşinin arkadaşı oluyor eşim.kuzenim turkiyeye geldiğinde bana anlattı böyle böyle biri var çok iyi tanıştıralım sizi diye ben kabul etmedim çok ısrar etti .Bu arada benim ikinci evliliğim olacak ilk evliliğimde eşimi kaybettim daha 20 yasindaydim.o yüzden asla başka birini düşünmedim 4 yıl geçmişti üstünden ama hala aynı dusuncedeydim. Hatta ağladım kızdım kuzenime bana nasil bi daha evlen dersiniz diye kapıyı kilitledi üstümüze konuştu 1 saat benle o gün hiç kimseyi dinlemeyen ben onun dedikleri kafama girdi .bi iki gün geçti aradı ne diyorsun numaranı verim bi konuş dedi kırmamak için tamam dedim .eşim mesaj attı önce tanıştık aradı bi defa konuştuk.oyle arada mesaj attı çok görüşmedik. Aradan bi iki ay geçti ben bitirmek istedim bu atladı geldi turkiyeye yüzyüze görüşmek için tanıştık .eşim çok iyi biri bazen yaşadığım acıların ödülü bana diyorum iyiki tanıdım onu .tanistiktan sonra daha sık aradı çok üstüme düştü ama ben iyice tanımak için uzattım biraz .sonra bi daha geldi ailemle tanıştı sonra nişanlandık derken evlendik .ailemden uzağım yanlizim ama mutluyum onunla .

Back
X