- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #3.961
Bebiş tutununca daha da büyürler.Benım göğüslerım minnacıktı kocaman oldular dokunamıyorum catlatma iğnesının etkisi bı gıdeydı ıyıydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş tutununca daha da büyürler.Benım göğüslerım minnacıktı kocaman oldular dokunamıyorum catlatma iğnesının etkisi bı gıdeydı ıyıydı
Bende yumurta takibinde sürekli vajinal usg den nefret ediyorum diyebilirim ama bilsen yumurtalarını bile görmek o kadar motive ediyor ki, bayıla bayıla yatıyorum sedyeye.Yok hazırladım kendimi herşey e acıya da dayanikliyim .opu den sonrada ne kadar olabilirki her ay adet olunca yerlerde kıvranıyorum onun kadar olamaz.Bebise giden yolda herşeye razıyız.
Onda artık kasmıyorum çünkü bu doktorum çatala çıkarmadan bakıyor daha rahat oluyor.Bende görünce seviniyorum ama sağ tarafta diyince hemen yüzüm düşüyor.Bende yumurta takibinde sürekli vajinal usg den nefret ediyorum diyebilirim ama bilsen yumurtalarını bile görmek o kadar motive ediyor ki, bayıla bayıla yatıyorum sedyeye.
Hıhııııııııııııııııı hamiş olsam sorun yok kiiiiii şekerimmmmmm ben 54 kılodan 60 oldum tedavı baya kılo aldırdı banaBebiş tutununca daha da büyürler.![]()
Anammm kilo mu aliniyooorrr.Ben o zaman 70 olurum kesin .Hıhııııııııııııııııı hamiş olsam sorun yok kiiiiii şekerimmmmmm ben 54 kılodan 60 oldum tedavı baya kılo aldırdı bana
Kadınların kâbusu, çatal.Onda artık kasmıyorum çünkü bu doktorum çatala çıkarmadan bakıyor daha rahat oluyor.Bende görünce seviniyorum ama sağ tarafta diyince hemen yüzüm düşüyor.
Belki sen almassın ama özellikle vıtamınler iştahı acıyoAnammm kilo mu aliniyooorrr.Ben o zaman 70 olurum kesin .
Hangi diziymiş o boncuk gözlüm![]()
Ben bi ara kullandım d vitamini demir eksikliği için çok iştahım açılmıştı.tiroid sorunu da cıktı buraya geleli 7 kilo aldım. 65 oldum.Belki sen almassın ama özellikle vıtamınler iştahı acıyo
Iyi o zaman çok korkarım da iğneden. :))
Hiçbir bilgim yok dizilerden yana, sadece Salı akşamları Ufak Tefek Cinayetler’i izliyorum.ben kanatsız kuşlar a bakicaktim
klavye delikanlılarına bakıyoruz
:))))))) hemde ilk bölümden açmış hepsi izlenecek glaiba önümüzdeki haftalarca her akşam baya ilerledi dizi bildiğim kadarıyla hahahaha
Bende artık başlamak için sabırsızlanıyorum.:))bebiş için olunca korkmazsın canım
ben tek tek atıyordum valla hi
kalınca hemen sevinerek yapıyordum:))))
Hiçbir bilgim yok dizilerden yana, sadece Salı akşamları Ufak Tefek Cinayetler’i izliyorum.
Aranızda en kilolu benim sanırım. 92 kiloyum, tedavilerde kilo alıp yeni tedaviye kadar veriyorum.ay ben ömrüm boyunca hep 50 kg dım
tedaviye başlarken 55 ı gördüm feci kilo almıştım
şuan 60 felan rekor yaşıyorum
ve rekor kiloyla gebe kaldım galiba
doğuma 90 la felan giderim herhalde hahaha
çılgınlar gibi yemek yiyorum
Bende artık başlamak için sabırsızlanıyorum.:))
Neyyyyyyyyyyyy şaka kız minnak suratın varAranızda en kilolu benim sanırım. 92 kiloyum, tedavilerde kilo alıp yeni tedaviye kadar veriyorum.
Aynen bebişim oyacıyım bendeoooo oda harika ona da bakıyorum :)))
sonradan başladım yatarken transfer sonrası 6 bolum baktım 2 bolum bakınca yetisiyorum
oya ya çok üzüldüm anne olamıyor ya
bide tüp bebek yapıor en duygulu sahneleri
O sahnenin olduğu bölüm, ben negatifi aldığım gün verilmişti. Saatlerce bağıra bağıra ağlamıştım.oooo oda harika ona da bakıyorum :)))
sonradan başladım yatarken transfer sonrası 6 bolum baktım 2 bolum bakınca yetisiyorum
oya ya çok üzüldüm anne olamıyor ya
bide tüp bebek yapıor en duygulu sahneleri