- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.961
Tesekkurler canim, biraz degisiklik iyi gelecektir insallah.iyi tatiller canim. Ben bir gun iyiyim bir gun kotuyum idare etmeye calisiyorum. Hayatimda hic boyle bir mide bulantisi cekmedim, felaket bir sey devamli cikarmak. Bebis buyuyordur insallah Cok merak ediyorum ben de.
Mide bulantisi icin ne desem bos

Blablup iyi tatiller, iyi dinlenmeler:)
Tesekkurler canim. Umarim sen be bebis te iyisiniz?
Iyi tatiller canim
Tesekkurler canim. Kontrolunden sonra yaz bize lutfen, arada sirada bakiyorum foruma merak ediyorum gelismeleri.
Iyim sukur sen nasilsin .
Dünden beri bebişimin hareketleri çok azaldı ve az hissetmeye basmamıştım endişelendim biraz dün karnım sert olmuştu batıyor gibi hisediyordum bugün iyi şükür. Burda tatil heryer kapalı doktoru da arayamadim .Bugün de sağ kasigim çok ağrıyor ayağa kalkınca bi süre yuruyemiyorum agrisindan şu son aylar zor geçecek gibi :)
Selmacim karin sertlesmesi bende de oluyordu bir sikinti olmamisti cok sukur ama doktoruna gorun tabii icin rahat etsin, insallah guzel seyler duyarsin. Sende artik son 3 aya giriyorsun, simdiden agirlastin m? Ben en cok 4-7 ay arasini sevmistim hamileligin, bakalim bu sefer nasil olacak. Bu defa bende hizli sisiyor gibiyim.