Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

iyi tatiller canim. Ben bir gun iyiyim bir gun kotuyum idare etmeye calisiyorum. Hayatimda hic boyle bir mide bulantisi cekmedim, felaket bir sey devamli cikarmak. Bebis buyuyordur insallah Cok merak ediyorum ben de.
Tesekkurler canim, biraz degisiklik iyi gelecektir insallah.

Mide bulantisi icin ne desem bos :( Gecmeyince gecmiyor bulantilar maalesef, herkeste farkli birsey biraz ise yariyor. Benim ilk hamileligimde doktorum midemi bos birakmamai soylemisti, gunde 3 ogun seklinde degilde, tum gun agzimda kuru (galeta, leblebi turu seyler) seyler tutuyor ve aralarda ufak porsiyonlarda yememk yiyordum. Hatta sabah bulantilarim cok kotu oldugu icin, gece saat kurup kalkip kuru seyler yiyordum midem bos kalip bulanti baslamasin diye :) Baya ise yaramisti bende de bu method. Simdi bulantilarin arasinda hemen kuru yemeklerle mideni doldurup bastirabilirsen, zamanla bu yeme sekliyle tamamen bastiriyorsun bulantilari. Allah kolaylik versin canim. Insallah 3. ay sonunda artik hamileligin en rahat donemi seni bekliyor olacak :)

Blablup Blablup iyi tatiller, iyi dinlenmeler:)

Tesekkurler canim. Umarim sen be bebis te iyisiniz?

Iyi tatiller canim

Tesekkurler canim. Kontrolunden sonra yaz bize lutfen, arada sirada bakiyorum foruma merak ediyorum gelismeleri.

Iyim sukur sen nasilsin .
Dünden beri bebişimin hareketleri çok azaldı ve az hissetmeye basmamıştım endişelendim biraz dün karnım sert olmuştu batıyor gibi hisediyordum bugün iyi şükür. Burda tatil heryer kapalı doktoru da arayamadim .Bugün de sağ kasigim çok ağrıyor ayağa kalkınca bi süre yuruyemiyorum agrisindan şu son aylar zor geçecek gibi :)

Selmacim karin sertlesmesi bende de oluyordu bir sikinti olmamisti cok sukur ama doktoruna gorun tabii icin rahat etsin, insallah guzel seyler duyarsin. Sende artik son 3 aya giriyorsun, simdiden agirlastin m? Ben en cok 4-7 ay arasini sevmistim hamileligin, bakalim bu sefer nasil olacak. Bu defa bende hizli sisiyor gibiyim.

Merhaba hanımlar,🤗🤗🤗🤗
Almanya dan herkese sevgiler, Biliyorum bu tüp bebek topiği ama görünce insan yine de bir umutla sormak istiyor.

Benim 9 nisan çatlatma iğnesi 12 nisan aşılama oldu.
Bugün test yaptım acaba sizde görebiliyor musunuz? Sadece ışığa tutunca net görebiliyorum.
İğneden sonra 14 gün olacak daha net çıkması mi gerekiyordu?
Eki Görüntüle 2261865 Eki Görüntüle 2261866
Canım senin testinde bi sorun var sanırım iki çizgide görünmüyor çünkü.

Mide bulantisi icin ne desem bos :KK43: Gecmeyince gecmiyor bulantilar maalesef, herkeste farkli birsey biraz ise yariyor. Benim ilk hamileligimde doktorum midemi bos birakmamai soylemisti, gunde 3 ogun seklinde degilde, tum gun agzimda kuru (galeta, leblebi turu seyler) seyler tutuyor ve aralarda ufak porsiyonlarda yememk yiyordum. Hatta sabah bulantilarim cok kotu oldugu icin, gece saat kurup kalkip kuru seyler yiyordum midem bos kalip bulanti baslamasin diye :) Baya ise yaramisti bende de bu method. Simdi bulantilarin arasinda hemen kuru yemeklerle mideni doldurup bastirabilirsen, zamanla bu yeme sekliyle tamamen bastiriyorsun bulantilari. Allah kolaylik versin canim. Insallah 3. ay sonunda artik hamileligin en rahat donemi seni bekliyor olacak :)

Tesekkurler canim. Kontrolunden sonra yaz bize lutfen, arada sirada bakiyorum foruma merak ediyorum gelismeleri.

Selmacim karin sertlesmesi bende de oluyordu bir sikinti olmamisti cok sukur ama doktoruna gorun tabii icin rahat etsin, insallah guzel seyler duyarsin. Sende artik son 3 aya giriyorsun, simdiden agirlastin m? Ben en cok 4-7 ay arasini sevmistim hamileligin, bakalim bu sefer nasil olacak. Bu defa bende hizli sisiyor gibiyim.
Bu defa doktora gidince sorucam ama hep normal diyor magnezyum iç iyi gelir diyor.
Ben çok hızlı kilo almaya başladım sanırım ondan böyle zxorlaniyoruum .karnım bile çatlamaya başladı artık:)
Burda hava çok sıcak sizde de öyle mi bide çatı katında oturuyorum onunda etkisi var çok bunalıyorum sıcaktan yaz sıkıntılı geçecek benim için galiba.

Evet çıkarmanın öyle bir sıkıntısı da var.. sanki yemek borusu yanmaya başlıyor insanın.. umarım bir an önce geçer de rahatlarsın canım. Bu arada kilo kaybetmiş olabilir misin peki. Sonuçta yediklerin çıkıyorsa nasıl besleneceksin ki?
2 kilo verdim canim. Bir de cikartirken tam midemin bosalmadigini hissediyorum sonlara dogru karnimda bir baski oluyor cok aciyor o.
Merhaba hanımlar,🤗🤗🤗🤗
Almanya dan herkese sevgiler, Biliyorum bu tüp bebek topiği ama görünce insan yine de bir umutla sormak istiyor.

Benim 9 nisan çatlatma iğnesi 12 nisan aşılama oldu.
Bugün test yaptım acaba sizde görebiliyor musunuz? Sadece ışığa tutunca net görebiliyorum.
İğneden sonra 14 gün olacak daha net çıkması mi gerekiyordu?
Eki Görüntüle 2261865 Eki Görüntüle 2261866
pozitif olunca tek cizgi mi cikmasi gerek (-) yoksa (+) cikmasi gerek. Bu testler degisik olabiliyor. Ben orda tek cizgi goruyorum. Belki de gec tutunmaya baslamistir.

Mide bulantisi icin ne desem bos :KK43: Gecmeyince gecmiyor bulantilar maalesef, herkeste farkli birsey biraz ise yariyor. Benim ilk hamileligimde doktorum midemi bos birakmamai soylemisti, gunde 3 ogun seklinde degilde, tum gun agzimda kuru (galeta, leblebi turu seyler) seyler tutuyor ve aralarda ufak porsiyonlarda yememk yiyordum. Hatta sabah bulantilarim cok kotu oldugu icin, gece saat kurup kalkip kuru seyler yiyordum midem bos kalip bulanti baslamasin diye :) Baya ise yaramisti bende de bu method. Simdi bulantilarin arasinda hemen kuru yemeklerle mideni doldurup bastirabilirsen, zamanla bu yeme sekliyle tamamen bastiriyorsun bulantilari. Allah kolaylik versin canim. Insallah 3. ay sonunda artik hamileligin en rahat donemi seni bekliyor olacak :)

Ben de az ve ski yemeye calisiyorum. Ana yemekleri cikartiyorum ama arada yediklerimi cikartmadigim oluyor. Kuru yemis ve meyve turu yiyorum. Nane sekeri de biraz iyi geldi. 2 gundur agzimda hep seker 😁😁

Sağol canım benim. Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah. Bugün yine fena rüyalar gördüm hayrolsun inşallah.
Evet canım detaylı ultrasonda öğrendim. 22 .haftadaydım. Ama daha erken de öğrenenler var benim icimden seninki erkek mis gibi geçiyor.
Hadi ya, benimki erkek gibi mi geliyor? Ne olduğu hiç fark etmez ama merak işte:)
Evet sakinim canım. Canım biraz tatlı demek ki, rahat olmak bana iyi geliyor.. can sıkıntısı olduğunda sanki göğsümde öküz oturuyor ve hiç o duruma gelemiyorum :)
Bu akşam muhtemelen çatlatma iğnesini vurduracak Cuma da toplama olacak bakalım bu foliküllerde kaç sağlıklı yumurta geliştirmiş benim sevgili yumurtalıklarım :)
Ah, sağlıcakla toplansın yumurtaların canım:) bebek olarak geri dönsünler sana:)
ilaci kullandim ama cok fayda etmedi bende malesef. Canim eger randevun varsa yaptir istersen testi.
buna da cok sukur canim. Bazen esim ile korkuyoruz, yemek yiyorum 1 saat sonra cikartiyorum. Bu gunde 4-5 i buluyor bazen. 12. Hafta da azalir umarim. Midem cok aciyor artik cikarmaktan.
şimdi risk var derlerse kafama takar üzülür müyüm diye korkuyorum ama yaptırıcam sanırım. Peki test yaptırılırken uktrasonda bebeği de görebiyor muyuz?:)

Ah canım ya, ne zor.. ama dayan azıcık daha nasılsa geçecek... çok geçmiş olsun.

İyiyiz canım. Randevu günümü bekliyorum. Daha 2 hafta var, zaman geçmek bilmiyor.
Benim de karnım baya şiş ama gaz ve iğnelerden epey şişti. Progesteron kullanıyorum hala, artık bırakıcam yavaş yavaş. Bi de karnımım altı sertleşti gibi sanki.

Hadi ya, benimki erkek gibi mi geliyor? Ne olduğu hiç fark etmez ama merak işte:)

Ah, sağlıcakla toplansın yumurtaların canım:) bebek olarak geri dönsünler sana:)

şimdi risk var derlerse kafama takar üzülür müyüm diye korkuyorum ama yaptırıcam sanırım. Peki test yaptırılırken uktrasonda bebeği de görebiyor muyuz?:)

Ah canım ya, ne zor.. ama dayan azıcık daha nasılsa geçecek... çok geçmiş olsun.
Buyuk ihtimal ultrason ekranindan gorursun. Onlarin ultrason makinasi daha gelismis oluyor. Ne zaman yaptiracaksin testi?
Gercekten zormus canim Ben gecen sene de 9. Haftaya kadar hamileydim ama hic midem bulanmamisti. B bebekborn simdi seni anliyabiliyorum gecen sene neler cektigini 🙈. Bebek beslenemiyecek diye ve sonlara dogru karnimi cok sıktığım icin Ona zarar gelecek diye korkuyorum. Yoksa ben dayanirim mide bulantisina. Bu hafta burdaki dr randavu vermedi haftaya veriyorlardi kabul etmedim. Bir hafta daha beklerim tup bebek dr bu artik. Su icemiyecek hale gelirsem haftaya tup bebek dr na giderim artik.

Back
X