Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Buyuk ihtimal ultrason ekranindan gorursun. Onlarin ultrason makinasi daha gelismis oluyor. Ne zaman yaptiracaksin testi?
Gercekten zormus canim Ben gecen sene de 9. Haftaya kadar hamileydim ama hic midem bulanmamisti. @bebekborn simdi seni anliyabiliyorum gecen sene neler cektigini 🙈. Bebek beslenemiyecek diye ve sonlara dogru karnimi cok sıktığım icin Ona zarar gelecek diye korkuyorum. Yoksa ben dayanirim mide bulantisina. Bu hafta burdaki dr randavu vermedi haftaya veriyorlardi kabul etmedim. Bir hafta daha beklerim tup bebek dr bu artik. Su icemiyecek hale gelirsem haftaya tup bebek dr na giderim artik.
İnşallah o duruma gelmezsin canım. Sarı leblebi denedin mi? Benim sabahları bulanıyor midem, sen aklıma geliyosun, diyorum Dilan bütün gün böyle:( Az da olsa ne çektiğini anlayabiliyorum. Ama bugün benim de bütün gün bulandı. Bağırsaklarım bozuk gibi. Pirinç lapası yedim yağsız..
Benim sorun kusarak değil de tuvalet yoluyla çıkıyo sanırım baştan beri.
Benim testim 30 nisan’da.
Sen de yaptıracak mısın?

Merhaba hanımlar,🤗🤗🤗🤗
Almanya dan herkese sevgiler, Biliyorum bu tüp bebek topiği ama görünce insan yine de bir umutla sormak istiyor.

Benim 9 nisan çatlatma iğnesi 12 nisan aşılama oldu.
Bugün test yaptım acaba sizde görebiliyor musunuz? Sadece ışığa tutunca net görebiliyorum.
İğneden sonra 14 gün olacak daha net çıkması mi gerekiyordu?
Eki Görüntüle 2261865 Eki Görüntüle 2261866
Ben tam anlayamadım. Bi var gibi bir yok gibi geliyor. Belki tekrar mı yapsan ki?

pozitif olunca tek cizgi mi cikmasi gerek (-) yoksa (+) cikmasi gerek. Bu testler degisik olabiliyor. Ben orda tek cizgi goruyorum. Belki de gec tutunmaya baslamistir.
Canım dik çizgi çıkmasılazım yandaki kontrol çizgisindeki gibi. Dikine hafif gördüm gibi gelmişti bana ümit etmiştim o yüzden

İnşallah o duruma gelmezsin canım. Sarı leblebi denedin mi? Benim sabahları bulanıyor midem, sen aklıma geliyosun, diyorum Dilan bütün gün böyle:KK43: Az da olsa ne çektiğini anlayabiliyorum. Ama bugün benim de bütün gün bulandı. Bağırsaklarım bozuk gibi. Pirinç lapası yedim yağsız..
Benim sorun kusarak değil de tuvalet yoluyla çıkıyo sanırım baştan beri.
Benim testim 30 nisan’da.
Sen de yaptıracak mısın?
Aynen canim cok zor , insallah sadece sen de bugunluk bir seydir bu. Leblebiyi de denedim o da fayda saglamadi onu da cikardim. Simdilik naneli seker iyi geliyor gibi. Benim bebisin kromozomlari dogru ama yine de sigortam karsiliyorsa yaptirabilirim. Senin randevuna az kalmis haftaya gorursun bebisini.

Merhaba arkadaşlar gebe olanlara Rabbim kolaylık versin olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hollanda da yaşıyorum bende ıvf tedavimin zor kısmını atlattım diyyeyim, pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı ben hayatımda o kadar acı çekmemiştim neyseki bitti çok şükür, çikolata kistlerim olduğu için bu kadar acılı geçtiğini söylediler. Şuan evde dinlenmedeyim halen ağrılarım devam ediyor ama kanamam olmadı çok şükür bir de vajinal kapsül kullanıyorum progesteron. Yarın transfer günüm ama ağrılarım geçmediği için korkuyorum emriyoya bir zararı olur diye. Transferden önce doktorum kontrol edecek ona göre karar vereceğiz inşallah. Aranızda böyle kisti olup halen ağrıları devam ederken transfer olan var mı? Neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz ?
Gecmis olsun canim. Yarin ertelenirse transferin sakin uzulme. Ertelenmezse bol su ic. Su seni rahatlatacaktir. Gunde 2 kg kilo alirsan ve agrin cok olursa mutlaka dr veya acile git.

Aynen canim cok zor , insallah sadece sen de bugunluk bir seydir bu. Leblebiyi de denedim o da fayda saglamadi onu da cikardim. Simdilik naneli seker iyi geliyor gibi. Benim bebisin kromozomlari dogru ama yine de sigortam karsiliyorsa yaptirabilirim. Senin randevuna az kalmis haftaya gorursun bebisini.
Vallahi bebeği bir daha göreyim diye bile yaptırabilirim. Bu fırsatı kaçırmam:)
Aaa evet doğru, seninkinin kromozomları doğru.. zaten sana sorarken de aklıma gelmişti. Bir de ben zaten bu testi tam kavrayamadım.

Vallahi bebeği bir daha göreyim diye bile yaptırabilirim. Bu fırsatı kaçırmam:)
Aaa evet doğru, seninkinin kromozomları doğru.. zaten sana sorarken de aklıma gelmişti. Bir de ben zaten bu testi tam kavrayamadım.
Benim bildigim kadari ile kromozom anomalileri varmi diye ultrason da ense kalinligina ve burun yapisina bakiyorlar kan da da yuzde kac anomali cikar diye bakiyorlar.

Hadi ya, benimki erkek gibi mi geliyor? Ne olduğu hiç fark etmez ama merak işte:)

Ah, sağlıcakla toplansın yumurtaların canım:) bebek olarak geri dönsünler sana:)

şimdi risk var derlerse kafama takar üzülür müyüm diye korkuyorum ama yaptırıcam sanırım. Peki test yaptırılırken uktrasonda bebeği de görebiyor muyuz?:)

Ah canım ya, ne zor.. ama dayan azıcık daha nasılsa geçecek... çok geçmiş olsun.
Nedense icimden öyle geçti. Erkek gibi hisediyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

Tesekkurler canim, biraz degisiklik iyi gelecektir insallah.

Mide bulantisi icin ne desem bos :KK43: Gecmeyince gecmiyor bulantilar maalesef, herkeste farkli birsey biraz ise yariyor. Benim ilk hamileligimde doktorum midemi bos birakmamai soylemisti, gunde 3 ogun seklinde degilde, tum gun agzimda kuru (galeta, leblebi turu seyler) seyler tutuyor ve aralarda ufak porsiyonlarda yememk yiyordum. Hatta sabah bulantilarim cok kotu oldugu icin, gece saat kurup kalkip kuru seyler yiyordum midem bos kalip bulanti baslamasin diye :) Baya ise yaramisti bende de bu method. Simdi bulantilarin arasinda hemen kuru yemeklerle mideni doldurup bastirabilirsen, zamanla bu yeme sekliyle tamamen bastiriyorsun bulantilari. Allah kolaylik versin canim. Insallah 3. ay sonunda artik hamileligin en rahat donemi seni bekliyor olacak :)

Tesekkurler canim. Umarim sen be bebis te iyisiniz?

Tesekkurler canim. Kontrolunden sonra yaz bize lutfen, arada sirada bakiyorum foruma merak ediyorum gelismeleri.

Selmacim karin sertlesmesi bende de oluyordu bir sikinti olmamisti cok sukur ama doktoruna gorun tabii icin rahat etsin, insallah guzel seyler duyarsin. Sende artik son 3 aya giriyorsun, simdiden agirlastin m? Ben en cok 4-7 ay arasini sevmistim hamileligin, bakalim bu sefer nasil olacak. Bu defa bende hizli sisiyor gibiyim.
Teşekkürler canım.. S Sese1212 umarım ikimiz için de güzel geçer
Tesekkurler canim, biraz degisiklik iyi gelecektir insallah.

Mide bulantisi icin ne desem bos :KK43: Gecmeyince gecmiyor bulantilar maalesef, herkeste farkli birsey biraz ise yariyor. Benim ilk hamileligimde doktorum midemi bos birakmamai soylemisti, gunde 3 ogun seklinde degilde, tum gun agzimda kuru (galeta, leblebi turu seyler) seyler tutuyor ve aralarda ufak porsiyonlarda yememk yiyordum. Hatta sabah bulantilarim cok kotu oldugu icin, gece saat kurup kalkip kuru seyler yiyordum midem bos kalip bulanti baslamasin diye :) Baya ise yaramisti bende de bu method. Simdi bulantilarin arasinda hemen kuru yemeklerle mideni doldurup bastirabilirsen, zamanla bu yeme sekliyle tamamen bastiriyorsun bulantilari. Allah kolaylik versin canim. Insallah 3. ay sonunda artik hamileligin en rahat donemi seni bekliyor olacak :)

Tesekkurler canim. Umarim sen be bebis te iyisiniz?

Tesekkurler canim. Kontrolunden sonra yaz bize lutfen, arada sirada bakiyorum foruma merak ediyorum gelismeleri.

Selmacim karin sertlesmesi bende de oluyordu bir sikinti olmamisti cok sukur ama doktoruna gorun tabii icin rahat etsin, insallah guzel seyler duyarsin. Sende artik son 3 aya giriyorsun, simdiden agirlastin m? Ben en cok 4-7 ay arasini sevmistim hamileligin, bakalim bu sefer nasil olacak. Bu defa bende hizli sisiyor gibiyim.
Teşekkürler canım.. S Sese1212 umarım ikimiz için de güzel geçer

DilanBoran DilanBoran
Kizlar cok tesekkur ederim. Bir turlu yazamadim size dunden beri hep bisey oldu. Bugunde doktoru beklerken yazayim dedim yine olmadi:) Neyse doktor IVF dedi ama sonra siz de ICSI denenmemis IVF’i onla yapacagiz basarisi cok yuksek olacaktir dedi. Biz de dedik ki biz ICSI’yla yaptik denemelerimizi zaten. Sonra mektupta yazmiyordu dedi. Ben de cikarip mektubu tekrar gosterdim. Bakti a evet yaziyormus dedi. Sonra dedi ki biz bu bilgiyi bilmiyorduk bu durumu degistirebilir tekrar kendi aramizda konusalim dedi. Ben de dedim ki yasim malum daha fazla beklemek ve ertelemek istemiyorum. Bir an once tedaviye baslamak istiyorum. Onlarda tamam bugun sizi yeni kararimizla ariyacagiz dediler. Yani umarim yine IVF derler bakalim. Mektup ingilizceydi belli ki gozden kacirmislar. Bugun arasinlar size haber verecegim. Siz naaptiniz? dennisgo dennisgo nasil gecti?

DilanBoran DilanBoran
Kizlar cok tesekkur ederim. Bir turlu yazamadim size dunden beri hep bisey oldu. Bugunde doktoru beklerken yazayim dedim yine olmadi:) Neyse doktor IVF dedi ama sonra siz de ICSI denenmemis IVF’i onla yapacagiz basarisi cok yuksek olacaktir dedi. Biz de dedik ki biz ICSI’yla yaptik denemelerimizi zaten. Sonra mektupta yazmiyordu dedi. Ben de cikarip mektubu tekrar gosterdim. Bakti a evet yaziyormus dedi. Sonra dedi ki biz bu bilgiyi bilmiyorduk bu durumu degistirebilir tekrar kendi aramizda konusalim dedi. Ben de dedim ki yasim malum daha fazla beklemek ve ertelemek istemiyorum. Bir an once tedaviye baslamak istiyorum. Onlarda tamam bugun sizi yeni kararimizla ariyacagiz dediler. Yani umarim yine IVF derler bakalim. Mektup ingilizceydi belli ki gozden kacirmislar. Bugun arasinlar size haber verecegim. Siz naaptiniz? dennisgo dennisgo nasil gecti?
Kan verdim sadece canım. Yarın sabah opu olacak. 7 folikülden kaçı dolu çıkacak bakalım yarın

Back
X