- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.341
Transferden sonraki 3.gunden merhaba.zaman gecmiyor![]()
Geçmiyor diyorsun ama bak kocaman üç gün geçmiş. Devamı da geçecek bir şekilde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonraki 3.gunden merhaba.zaman gecmiyor![]()
Ya, kafamı karıştırdı biraz. Önce sevindirdi sonra düşündürttü.Canım
Umarım dediğin gibi yaşa bağlı bir risk faktörüdür testte çıkan ve herşey yolundadır. Bu arada geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsın. Hamilelikte ilaç da içemediğin için bol bol dinlenmek en güzeli.
teşekkürler Merlin umarım dediğin gibi olur.
Sevgili Dennis ve Sese arı sütü gerçekten mucize birşey. Ben Almanya’da drogerie marketlerden zirkulin marka tabletlerden alıyorum. Özellikle kışın onu kullandığım süreçte hiç hastalık yaşamıyorum direnci inanılmaz arttırıyor. Eminim ki diğer alanlarda da çok etkisi var. Mesela kraliçe arının diğer arılardan çok daha uzun yaşaması ve doğurganlığının tek sebebinin arı sütü olduğu biliniyor. Ben de tavsiye ediyorum
Geçmiş olsun canım.İyi gidiyor canım:) ikili test yaptırmıştım ultrason çok güzel çıktı kan testi onun kadar iyi çıkmadı. Bir test daha yapmak istediler. Yaşımdan dolayı da kan testinde risk çıkmış olabilir. Doktorum da sürekli başka bir test yapılıyor anne strese girdikçe bebek de etkileniyor. Anne karnında bebek de mutsuz oluyor o zaman dedi.
Ben de bunun sonu yok diyerek bıraktım test yaptırmayı. Bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum çünkü..
Bu arada faranjit oldum. Yataktan kalkacak halim yok ama bir şeyler yemem lazım.
Ben de hamilelik boyunca iki defa çok kötü hasta oldum ilkini dinlenerek geçirdim ama ikinci fenaydı ilaç almak zorunda kaldım çünkü ateşim düşmüyordu. Çok zor ilacsiz da geçmiyor.Ya, kafamı karıştırdı biraz. Önce sevindirdi sonra düşündürttü.
Ense kalınlığı, burun kemiği ve diğer herşey çok güzel.
Tanı koyan bir test de değil bu. Sadece yüzde veriyor. Şimdi bir daha kan versem sonra amniyosentez deseler onu da hiç yaptırasım yok.
Kürtaj düşünmediğim için hamileliğimi bu testlerle uğraşıp sonuç bekleyerek geçirmek istemiyorum. Tabii kimse bilemez ama ben bebeğimde öyle bir durum olmadığını hissediyorum. Ense kalınlığını da öğrenince hislerime daha da güvendim sanki.
Zaten hamile kalma sürecimiz yeterince bekleyiş ve stresle geçiyor. Bir de bu testlerin bekleyişini, stresini yaşayasım yok. Tadını çıkartmak istiyorum artık.
Eşimle, down sendromlu olduğunu öğrensek elimize ne geçer diye düşündük. Doğana kadar üzülücez, bebeğe de yazık, hissedecek o da. Bir de kesinliği yok. Down sendromlu denip sağlıklı doğan bebekler var.
Selmaal25 da yaptırmamıştı. Ben de onun gibi düşünüyordum ama ultrasonda daha detaylı bakıyorlar diye merak ettim
Heryerini incelerlerken izledim:) o güzeldi.
Yani şimdilik böyle durumum. Biraz zaman sonra değişir mi bilmiyorum.
İlaç kullanamıyorum, ballı limonlu su içiyorum. Bir de tuzlu, sirkeli su ile gargara yapıyorum. Ama baya bi halsizim.
:)) umarim gecer.Caprice24
Temiz çıkarlar umarım. İlaçla tedavi edilebilen bir şey olsun boşver, kolay olsun böyle çözümler...
geçecek geçecek:)
O da dogru 3 gunu gecti.sonu mutlu olsun da yeterki, uzun sursun gunler dimi ama:))Geçmiyor diyorsun ama bak kocaman üç gün geçmiş. Devamı da geçecek bir şekilde..
Gecmis olsun canim.dikkat et kendineİyi gidiyor canım:) ikili test yaptırmıştım ultrason çok güzel çıktı kan testi onun kadar iyi çıkmadı. Bir test daha yapmak istediler. Yaşımdan dolayı da kan testinde risk çıkmış olabilir. Doktorum da sürekli başka bir test yapılıyor anne strese girdikçe bebek de etkileniyor. Anne karnında bebek de mutsuz oluyor o zaman dedi.
Ben de bunun sonu yok diyerek bıraktım test yaptırmayı. Bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum çünkü..
Bu arada faranjit oldum. Yataktan kalkacak halim yok ama bir şeyler yemem lazım.
:)) umarim gecer.
Canım dediğin gibi test sonucunda ne yapacağına göre de önem kazanıyor böyle şeyler. Oransal olarak bir değer biliyorsun şu an ama hamilelik devam edecekse, bu test anne karnında bir sorun görüp onu çözmeye dönük değilse vazgeçmen en doğrusu olabilir. Bu ifade de yanlış sanırım, bu konularda tek bir doğru da yok sanki, herkes kendi bakış açısına göre yolunu çiziyor.. umarım sağlıkla kucağına alırsın ve oransal olarak öğrendiğin bu bilgi de kağıt üzerinde kalır. Hastalık için keşke bir önerim olsa ama yaşaya yaşaya bitireceksin.. ilk günler biraz daha zor olacak dinleneceksin ve azalacak umarımYa, kafamı karıştırdı biraz. Önce sevindirdi sonra düşündürttü.
Ense kalınlığı, burun kemiği ve diğer herşey çok güzel.
Tanı koyan bir test de değil bu. Sadece yüzde veriyor. Şimdi bir daha kan versem sonra amniyosentez deseler onu da hiç yaptırasım yok.
Kürtaj düşünmediğim için hamileliğimi bu testlerle uğraşıp sonuç bekleyerek geçirmek istemiyorum. Tabii kimse bilemez ama ben bebeğimde öyle bir durum olmadığını hissediyorum. Ense kalınlığını da öğrenince hislerime daha da güvendim sanki.
Zaten hamile kalma sürecimiz yeterince bekleyiş ve stresle geçiyor. Bir de bu testlerin bekleyişini, stresini yaşayasım yok. Tadını çıkartmak istiyorum artık.
Eşimle, down sendromlu olduğunu öğrensek elimize ne geçer diye düşündük. Doğana kadar üzülücez, bebeğe de yazık, hissedecek o da. Bir de kesinliği yok. Down sendromlu denip sağlıklı doğan bebekler var.
Selmaal25 da yaptırmamıştı. Ben de onun gibi düşünüyordum ama ultrasonda daha detaylı bakıyorlar diye merak ettim
Heryerini incelerlerken izledim:) o güzeldi.
Yani şimdilik böyle durumum. Biraz zaman sonra değişir mi bilmiyorum.
İlaç kullanamıyorum, ballı limonlu su içiyorum. Bir de tuzlu, sirkeli su ile gargara yapıyorum. Ama baya bi halsizim.
O da dogru 3 gunu gecti.sonu mutlu olsun da yeterki, uzun sursun gunler dimi ama:))
Amin canim:) senin de cok az kaldi sonuca.cumartesi ogreniceksin dimi?Aynen günler iyiye, güzel habere doğru ilerleyerek geçsin gitsin :)
Evet Cumartesi öğreneceğim. 8. Gün geride kalacak artık. Bugün de kan verdim ama sonucu 2. Kan testinde söylüyorlar.. Cumartesi öğleden sonra bakalım güzel haber gelecek mi :)Amin canim:) senin de cok az kaldi sonuca.cumartesi ogreniceksin dimi?
Alicaksin canim insallah hayirlisiyla:))Evet Cumartesi öğreneceğim. 8. Gün geride kalacak artık. Bugün de kan verdim ama sonucu 2. Kan testinde söylüyorlar.. Cumartesi öğleden sonra bakalım güzel haber gelecek mi :)
Evet canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Zaten doktorlar eğer bebekte bir sorun varsa hastalar dava açmasın kendilerine diye de bu kadar çok testlere yönlendirme yapıyorlarmış diye okumuştum bir sitede..Ben de hamilelik boyunca iki defa çok kötü hasta oldum ilkini dinlenerek geçirdim ama ikinci fenaydı ilaç almak zorunda kaldım çünkü ateşim düşmüyordu. Çok zor ilacsiz da geçmiyor.
Bizde eşimle konuştuk sonuç kötü çıksa bebegimizi kesinlikle aldırmayız dedik o yüzden testi yaptırmadım bütün hamileligi kendime zehir etmek istemedim. Bu test kesin değil zaten sonuç kötü çıkıp sağlıklı doğan da var sonuç iyi denilip sağlıksız doğan da var içerde olan biteni rabbim bilir doktorlar da bi yere kadar. Misal bana detaylı ultrason yapılırken kağıdı imzalatti olurda ilerde bi sorun çıkarsa sorumluluk almıyoruz diye .kafani bulandırma canım ense ve burun kemiği ölçüsü iyiyse tamam.
Çok telekkürler.. eşimle yaptırmama kararı aldık, doktorumun da tavsiyesi o oldu.
Ay, ne için kan verdin?Evet Cumartesi öğreneceğim. 8. Gün geride kalacak artık. Bugün de kan verdim ama sonucu 2. Kan testinde söylüyorlar.. Cumartesi öğleden sonra bakalım güzel haber gelecek mi :)
Evet canım. Zaten verdikleri oran çok yüksek bir oran değil. Çok düşük de değil. Tam yaşımla orantılı bir oran. O yüzden ultrasonu baz alıyorum.Canım dediğin gibi test sonucunda ne yapacağına göre de önem kazanıyor böyle şeyler. Oransal olarak bir değer biliyorsun şu an ama hamilelik devam edecekse, bu test anne karnında bir sorun görüp onu çözmeye dönük değilse vazgeçmen en doğrusu olabilir. Bu ifade de yanlış sanırım, bu konularda tek bir doğru da yok sanki, herkes kendi bakış açısına göre yolunu çiziyor.. umarım sağlıkla kucağına alırsın ve oransal olarak öğrendiğin bu bilgi de kağıt üzerinde kalır. Hastalık için keşke bir önerim olsa ama yaşaya yaşaya bitireceksin.. ilk günler biraz daha zor olacak dinleneceksin ve azalacak umarım
Çok sağolasın canım. Dikkat etmeye çalışıyorum.Gecmis olsun canim.dikkat et kendine
Ay valla onu bu kadar çok bekledikten sonra, bir de hareket ettiğini gördükten sonra nasıl kıyalım biz ona dedik :) dediğin gibi içeride ne olduğunu bilemiyor bu testler gerçekten.Ben de hamilelik boyunca iki defa çok kötü hasta oldum ilkini dinlenerek geçirdim ama ikinci fenaydı ilaç almak zorunda kaldım çünkü ateşim düşmüyordu. Çok zor ilacsiz da geçmiyor.
Bizde eşimle konuştuk sonuç kötü çıksa bebegimizi kesinlikle aldırmayız dedik o yüzden testi yaptırmadım bütün hamileligi kendime zehir etmek istemedim. Bu test kesin değil zaten sonuç kötü çıkıp sağlıklı doğan da var sonuç iyi denilip sağlıksız doğan da var içerde olan biteni rabbim bilir doktorlar da bi yere kadar. Misal bana detaylı ultrason yapılırken kağıdı imzalatti olurda ilerde bi sorun çıkarsa sorumluluk almıyoruz diye .kafani bulandırma canım ense ve burun kemiği ölçüsü iyiyse tamam.