Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben de üzüntüden girmiyorsun artık sanmıştım. İyi olmuş kötü haber sonrası gezmeye çıkmışsınız dikkatin dağılmıştır.
İnşallah bir dahaki sefere tutar
Tabiki sonucun negatif olması beni üzdü. Sonuçta şu an bu gündemle yaşıyoruz ve olumsuz bir son yaşıyoruz.. Üstelik ikisi de 5. Gün embriyosuydu..kaliteleri iyi ve ikiz olma ihtimali yüksek olur, muhtemelen tutunacak diyerek tek transfer yapalım dediklerinde, insan tabiki sonucun pozitif olmasını bekliyor.. negatif olunca da etkilenmemek mümkün değil. Ama bence çözüm bulma ihtimalimiz olan üzüntüleri anda yaşamak ve bırakmak en kolayı. Herşey bitmiş değil, yeni tedavi yeni umutlar devam ediyoruz bakalım. sonuçta bu bir tedavi bir aşamasında pozitif olacak sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz diye düşünerek üçüncü transferi planlamaya koyulduk.

Aynen canım tedbir amaclı kalıcam olurda kanama gelir diye korkuyorlar .

Insanın akli çıkıyor o kadar sanırsan emekten çabadan sonra bisey olacak diye kendini düşünmüyorsun artık tek derdin bebek oluyor .

Sağol canım inşallah.
Aynen en az bi 5 hafta daha durması gerek kuveze girmez o zaman .
Rabbim hiç kimseye yasatmasin sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarimdasiniz her durumda .

Günaydın Selma cım
Geceyi nasıl geçirdiniz sen ve hayatla erkenden tanışmaya hevesli minik kızın? Herşey yolunda değil mi şimdilik?

Günaydın Selma cım
Geceyi nasıl geçirdiniz sen ve hayatla erkenden tanışmaya hevesli minik kızın? Herşey yolunda değil mi şimdilik?
Günaydın canım.
Gece uyuyabildim şükür hastaneye geldiğimden beri bi gram uyuyamadim artık gözlerim acıyordu ama uyuyamiyordum dün rahat uyudum şimdi daha iyiziz şükür. Sabırsız kızım da iyi şükür gün de 3 defa nst ye giriyoruz herşey yolunda şükür.allah razı olsun hepinizden .Inşallah en kısa zamanda sizide kavuştursun yavrularınıza .

Günaydın canım.
Gece uyuyabildim şükür hastaneye geldiğimden beri bi gram uyuyamadim artık gözlerim acıyordu ama uyuyamiyordum dün rahat uyudum şimdi daha iyiziz şükür. Sabırsız kızım da iyi şükür gün de 3 defa nst ye giriyoruz herşey yolunda şükür.allah razı olsun hepinizden .Inşallah en kısa zamanda sizide kavuştursun yavrularınıza .
Seni endişelendirdi ama umarım bu anne karnındaki son yaramazlığıdır. Biraz daha içeride olmaya ikna olmuştur :) sağlıkla kucağına alacağın günleri de göreceğiz beraberce. Uyuman iyi olmuş, sonuçta ne yaşıyorsanız beraber yaşıyorsunuz bebeğinle.. huzurlu bir uyku ikinize de iyi gelmiş olmalı

Çok üzüldüm gerçekten rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bu bebekler gelene kadar çok çektiriyorlar bize .
Canim saolasin.sana da cok gecmis olsun.hastanede gozetim altinda olman iyi
En azindan aklina takmamis olurdun.dojtirlar gerejeni yaparlar.Allahim bir dahaa yasatmadin korkutmasin seni.sagsalim kucagina al. Kizini vakti gelince.

Selmaal25 Selmaal25 Canim ilk yazdigni okudugumda cok korktum ama en son yazdigin daha cok rahatlatti, Allahima sükür erkenden tedavisini ve önlemini alabilmisler,, insallah birdaha bu korkuyu yasamazsin, son günlerine kadar bebisin icerde kalmaya ikna olmustur insallah,, Allahim birdaha bu korkuyu yasatmasin sana insallah, kimseyi evladiyla sinamasin insallah

Tabiki sonucun negatif olması beni üzdü. Sonuçta şu an bu gündemle yaşıyoruz ve olumsuz bir son yaşıyoruz.. Üstelik ikisi de 5. Gün embriyosuydu..kaliteleri iyi ve ikiz olma ihtimali yüksek olur, muhtemelen tutunacak diyerek tek transfer yapalım dediklerinde, insan tabiki sonucun pozitif olmasını bekliyor.. negatif olunca da etkilenmemek mümkün değil. Ama bence çözüm bulma ihtimalimiz olan üzüntüleri anda yaşamak ve bırakmak en kolayı. Herşey bitmiş değil, yeni tedavi yeni umutlar devam ediyoruz bakalım. sonuçta bu bir tedavi bir aşamasında pozitif olacak sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz diye düşünerek üçüncü transferi planlamaya koyulduk.

Bu şekilde düşünmen beni sevindirdi. İnşallah bir dahakine dinlenmiş rahme tutunacak miniğin

Selmaal25 Selmaal25 Canim ilk yazdigni okudugumda cok korktum ama en son yazdigin daha cok rahatlatti, Allahima sükür erkenden tedavisini ve önlemini alabilmisler,, insallah birdaha bu korkuyu yasamazsin, son günlerine kadar bebisin icerde kalmaya ikna olmustur insallah,, Allahim birdaha bu korkuyu yasatmasin sana insallah, kimseyi evladiyla sinamasin insallah
Çok sagol canım allah razı olsun inşallah bekler 5 6 hafta daha çok kötü gerçekten rabbim kimseye yasatmasin inşallah.
Sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda.

Sağol ablam şimdi Iyim şükür ama dün canımdan can gitti sanki .😢
Sancim vardı biraz geldik acile kontrol ederken kanamam başladı hemen ciger geliştirici iğne yapıldı kanama ve sancıyı durdurmak için ilaç takıldı. Kanama durmazsa hemen sezeryane alacaktılar şükür kesildi şimdilik. Bi kaç gün kalıcam hastanede gün de 3 defa nst ye bağlıyorlar bide 2 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar erken gelme riskine karşı.
Bisey olacak diye çok korktum rabbim kimseye yasatmasin inşallah olmayan herkese de nasip etsin inşallah.
Canim cok gecmis olsun. Allah tekrardan ayni korkuyu yasatmasin. Hastanede gozetim altinda olman cok iyi. Genelde bebekler bu haftalarda gelmeye calisiyorlar ama cogu 38. Haftayi buluyor gelmeleri. Ben eminim senin kizin da haftasini bekliyecek annesi. Simdiden baslamis senin kiz yaramazliga.

Canim cok gecmis olsun. Allah tekrardan ayni korkuyu yasatmasin. Hastanede gozetim altinda olman cok iyi. Genelde bebekler bu haftalarda gelmeye calisiyorlar ama cogu 38. Haftayi buluyor gelmeleri. Ben eminim senin kizin da haftasini bekliyecek annesi. Simdiden baslamis senin kiz yaramazliga.
Sağol canım inşallah bi 36 37 ci haftaya kadar gideriz bizde sağ salim kuveze girmeden gelir inşallah. Çok korktuk inşallah geçmiştir daha minnacık bisey çok kötü olurdu şimdiden gelmesi .
Diyorum zaten dünyaya gelmek için bu acele ne zaten gelip göreceksin:)

Ben de uzuldum canim elden birsey gelmiyor.bir dahaki seferim olurmu hic bilmiyorum elde var sifir durumdayim.dondurulmusum da yok.
Benim de ilk tedavide dondurulmuş yoktu. İkinciye öyle başladım. İkinci de dondurulmuş oldu. Tekrar iğnelere başlamak belki yorucu olacak biraz ama umut etmeye ve denemeye devam etmeliyiz bence.

Benim de ilk tedavide dondurulmuş yoktu. İkinciye öyle başladım. İkinci de dondurulmuş oldu. Tekrar iğnelere başlamak belki yorucu olacak biraz ama umut etmeye ve denemeye devam etmeliyiz bence.
Yumurtam olmayabilir canim benim.rezerv cok az.gucum yok tek tek ugrasip toplamays.dedigim gibi brlki de kslmamistir yumurtam da.benim belki de artik son sansimdi bu.toparlayabilcegimi sanmiyorum uzun sure.

Yumurtam olmayabilir canim benim.rezerv cok az.gucum yok tek tek ugrasip toplamays.dedigim gibi brlki de kslmamistir yumurtam da.benim belki de artik son sansimdi bu.toparlayabilcegimi sanmiyorum uzun sure.
Ben her ne kadar henüz pozitif sonuç almasam da; arısütü, bal, polenden fayda gördüğümü düşünüyorum. Hormonlar falan normal olduğu için herhangi bir takviye kullanmaya her zaman temkinli baktım. Ama bir arkadaşımın ısrarı ile başladım. Kullandım yaklaşık 5-6 hafta sonra ikinci tedavinin yumurtaları toplandı. İlk tedavi ile arasında bariz bir fark vardı. Kullanmadan önceki tedavide; 3 toplandı 1 tane 5. Gün embriyosu vardı dondurulmuş yoktu. Kullandıktan sonra 6 toplandı 2 tanesi 2. Gün donduruldu 2 tanesi 5. Güne gitti. 5. Günlerin 1 tanesi transfer edildi birisi donduruldu. İki tedavi arasında sadece arı sütü bal polen kullandığım için farkı ondan biliyorum.
Sen de dinleneceğin kendini toparlayacağın bu dönemde istersen böyle bir şeyler başla. Ne zaman hazır hissedersen ve tekrar başlarsan da belki yumurtalarında bir fark elde edersin.

Sağol canım inşallah bi 36 37 ci haftaya kadar gideriz bizde sağ salim kuveze girmeden gelir inşallah. Çok korktuk inşallah geçmiştir daha minnacık bisey çok kötü olurdu şimdiden gelmesi .
Diyorum zaten dünyaya gelmek için bu acele ne zaten gelip göreceksin:)
Geçmiş olsun. Ev temizliği makinayla süpürme bunları muhakkak bırak.acil bi durum başıma gelmedi ama senin haftalarda genelde tansiyonum yüksek ckti doktor böyle giderse doğum yaptırım demişti.beynen hazır olmamakkötü bi şey o yüzden.sen de elinden geleni yap daha çok tutmaya tut onu. Inş zamanında gelecektir korkma.hem ciğer geliştirici de vurulmuş gelirse de endişe etme.guclu bebekler bunlar Allah 'ın izniyle .

Geçmiş olsun. Ev temizliği makinayla süpürme bunları muhakkak bırak.acil bi durum başıma gelmedi ama senin haftalarda genelde tansiyonum yüksek ckti doktor böyle giderse doğum yaptırım demişti.beynen hazır olmamakkötü bi şey o yüzden.sen de elinden geleni yap daha çok tutmaya tut onu. Inş zamanında gelecektir korkma.hem ciğer geliştirici de vurulmuş gelirse de endişe etme.guclu bebekler bunlar Allah 'ın izniyle .
Sağol canım inşallah zamanını bekler .
Aslında son zamanlarda bi iş yapmadım ağır bisey kaldırmadım evdeydim genelde tansiyonum falan da iyi düzenli.
Olacağı varmış işte. Korkuttu bizi baya .yasam sınırını geçtik şükür ama daha çok küçük kilosu falan kuvözde çok kalır korkusu var rabbim yasatmasin hiç kimseye sanada inşallah.

Back
X