- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.521
hayirlisi olsun canim , dedigin gibi dondurulmus basit bir tedavi, insallah dinlenmis vucuda bebisin tutunacak bu sefer.Kızlar ;
Misafir vardı günlerdir giremedim. Sonuç aldık ertesi gün Fransa’ya gittik. Sonra oraya gelen arkadaşımızı da aldık eve geldik.ama o günden beri bir koşturmaca var. Ancak girebiliyorum. Yeni tedavi konusunda kararsız kaldım önce. Çünkü bir kez daha Türkiye’ye gidiş belirsiz bir tatile ertelenecekti. Sonra başlayalım dedik. Ama bu kez biletimi alacağım ve sonuç ne olursa olsun Temmuz’dan sonra mutlaka gideceğim artık. Çok sıkıldım her tedavide 2 ay daha plan yapamamak ve 3 kilo almaktan :)
Bundan sonra biraz diyet ve spor gündemim olabilir çünkü dondurulmuşta sadece progynova diye bir hap içecekmişim sabah,akşam. sonra da progestan başlayacak her zamanki gibi. Daha basit bir tedavi gibi geldi bana.
Selmosum cok gecmis olsun canim, hayirdir acilman mi olmus? Simdi nasilsin?Bende dungeceden beri hastanedeydim az daha kızım geliyordu 7 aylık. Şükür herşey kontrol altına alındı. Dualarınızı esirgemeyin benden de .Kâbus gibi bi gece geçirdim çok korktum .
canim cok uzuldum. Gercekten ne diyecegimi bilmiyorum.Kizlar benim olmadi yine negatifi aldim.boyleymis nasip olmadi