Canım, bebekler sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanırız... sen de çok yorma canım kendini. Varsın bazı yerler de tertemiz olmasın. Umarım dönüverir kendiliğinden

Heyecanlı mısın?

ben senin için çok heyecanlıyım. Benim sonucum belli olduğunda sen 20. Haftalarındaydın... şimdi doğuma yaklaşıyorsun. Ben de şimdi 20. haftalara geldim
Bana da dediğin gibi oldu, bir sabah uyandım net hissettim. Hatta o günün akşamı da baya belirgindi, 3 gün oldu ses seda yok bekliyorum... tedirgin de olmuyor değilim hani, hatta modum biraz düştü..
Canım, senin için dua ediyorum ben de... bebeğinle ilgili yaşadığın güzel duyguları içinde tutarak yoluna devam etmeni inan çok takdir ediyorum. Sana çok güzel duygular hissettirmiş, sen de hissedebilmişsin, ne hisli insanmışsın.. kısa zamanda sağlıkla, güzellikle geçireceğin bir gebeliğin, bir de bebeğin olsun inşallah cankm, dualarımdasın, olacağına da inanıyorum ben.
Yapmamaya çalışıyorum.. bir düzene girse, yarın 20. Hafta bitiyor. Gerçi 24. Haftaya kadar hissedemeyen de varmış. Ama bir gün hem sabah hem akşam gümbür gümbür hareketli olan bebek sonra niye hiçbir şey olmamış gibi hareketsizleşir?
Valla tatlı yedim soluma da yattım. Bi minik bağırsak hareketiyle karıştırdığım bişiy oldu ama o günkü gibi belirgin hiç olmadı. Emin de değilim zaten ne olduğuna

Ben o hareketli olduğu gün “heh” dedim “başladı artık, yaşasın, sürekli merak etmeme gerek kalmayacak” ama nerdeeee... ☺
Bakalım canım, yazdığın için sağol. Sen de hareketlerde düzensizlik yaşamışsın, bunları duymak rahatlatıyor.