Selam Kizlar!
Herkes nasil? Sicaklardan eriyen olmamistir umarim :) Biz gecen hafta neredeyse hic evden cikmadik ise gitmek disinda :) Ev serin oluyor Allahtan, pazar gunu 35 dereceyi gorduk. Tatilden yeni gelmemize ragmen sanki simdi yeniden tatil zamani gelmis gibi hissediyorum. temmuz ayi gecmeyecek bana belli oldu...
S
Sese1212
canim igneleri gozunde buyutme, alarm kur kendine hatirlatma icin, cok buyutmeden hemen igneni yap kaldir, o zaman daha az stres oluyor insan. Ben ilk ignelerde masanin ustune duzenegimi kurup saatin gelmesini bekliyordum :) Extra stres yaratiyormusun kendime :) Son ignelerimden birini, kizimin kurstan cikmasini beklerken arkadasla sohbet arasinda arabaya girip cantamdan hafif cikarip yapip kapattim :) Insallah tedavin cook guzel ilerleyecek, guzel sonuclar alacaksin canim.
Selmaal25
cim artik iyice yaklasmis dogumun, Allah kolay saglikli dogum versin insallah.
DilanBoran
yelek
nasil gidiyor göbek büyütmeler kizlar? Dilan`cim bulantilarin hala devam ediyor mu? Son degerlerin nasil cikti? Yelek, hamilelere yuzmek cok iyi gercekten, ama enfeksiyon sorunun varsa ben olsam asla riske atmam. Denize girerim ama havuz ve gölden uzak dururum. Dogum sonrasi daha hizli toparlanmak icin bol bol yuzersin, simdi 5-6 ay yuzmeden uzak kalmak cok buyuk maduriyet degil bence. Aman dikkat edin kizlar.
dennisgo
canim güzel haber ne zaman gelecek? Gecmisten okumaya calistim biraz, sanki bugün gibi hatirliyorum?
Yeni tedaviye baslayacak arkadaslara da boool sanslar! Insallah bu yaz herkes guzelce dinlenir (bende dahil) son baharda guzel haberler aliriz.